Animezup - forum manga si anime

Full Version: Catalogul Animezup Fan-Art
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Cu ocazia festivalului Otaku am dori sa realizam un catalog de fan-art in care sa prezentam cele mai bune desene create de membrii,specificand cui apartine fiecare desen. Cei care vor sa-si "publice" creatile sa posteze in acest topic.
Me ,me ,me ! Please me me too :D
Inainte sa pun care desene le-as arata ,pot sa intreb ceva? Care este numarul maxim de desene per user in catalog?
Numarul maxim de desene per user este 3, daca sunt toate reusite si exceptionale, vor aparea toate 3, daca nu vom selecta.

Edit: puteti posta orice desen de-al vostru, ca e nou, ca e mai vechi( nu conteaza ca e deja postat), vrem doar sa fim siguri ca sunteti de acord sa apara desenele voastre in catalog.
poi cred ca o sa pun si io vreo doua desene4.....dar trebuie sa le termin....pana cand putem pune desenele aici...??...ca pe 17 e festivalul...desenele ar trebui sa fie postate cam cu trei zile inaintea festivalului ca tu sa poti face catalogul....nui asa??
Desenele ar trebui postate cu 5 zile inainte de festivalul Otaku, adica mai sigur pana pe 11-12 aprilie, ca sa putem alege desenele cele mai bune si pentru a realiza catalogul.
bun...deci vreau si yo sa pun un desen sau poate 2......
sa speram k imi iese ceva k lumea.....
edit:poate fi editat in PS?
Ok ,doua acum ,inca una sambata sau duminica [ca sa termin desenul ] >.>

:WhiteBlood:Sei:
:SaintNoir:Chain:
Ma inscriu si eu cu desenul asta...

Cool Naruto
Pages: 1 2
Reference URL's