Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Kirepapa
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Nu am gasit sa vad decat primul OVA, al doilea nu stiu pe unde e ascuns [sau macar daca e subbed :\ ]

Kirepapa are ca mai toate animeurile de gen grafica foarte reusita ,iar povestea e simpatica si amuzanta ,chiar daca e incurcata rau ^^ Marina mi l-a recomandat cu avertizarea ca e hard yaoi 4 Eu, perversa cum sunt ,ma uit. Deci pe cine nu deranjeaza putin hardcore poate sa se uite la el lejer !
Poy...din cate stiu eu..Kirepapa are un singur OVA.Revenind...mor dupa frumosul de Shunsuke(cred ca asa se scrie).E..perfect!il am la avatar si pot spune ca il privesc de zece minute.Revenind..pay nu mi s-a parut ceva foarte...hard.E un yaoi destul de dragut...insa slow.
Misto OVA-ul, pacat ca n-a fost cine stie ce hardness 71 Insa a fost chiar dragut. Personajele erau exagerat de kawaii @_@ Povestea a fost draguta, amuzanta - cum a zis si Shiva. E totusi ciudat sa vezi un om matur purtandu-se atat de copilareste, iar un altul ce este cu mult mai mic decat el sa fie atat de ... calculat. Dar poate cea mai ciudata faza a fost ca Shunske a fost seme @_@
URL de referinta