04-29-2008, 10:12 PM
Acest sport este preferatul meu, imi palc mai ales ( logic ) meciurile din lumea profesionistilor. Pentru cei ce doresc macar sa vada cum e, zilele acestea are loc camionatul mondial ed snooker, si aua juns pana acum pana in sferturile de finale. Campionatul mondail se tine intr- sala in care pot avea loc 2 meciuri simultan. Nu av afceti griji ca se va termian repede, mai este cam o saptamana, avand in vedere faptul ca un meci dureaza aproximativ 6 ore, in trei sesiuni a cate 8 meciuri ( doua ore fiecare ). Imi palce mult mai ales sa stau si sa ghicesc ce minge va juca la ce buzunar ( si tot timpul reusesc, fie daca jaoca pe o minge sau daca va da lovitura de siguranta >.> ).
Am auzit ca jucatorii de snooker profesionist vor sa intre in greva deoarece World Snooker Association nu el permite sa aiba decat 2 logo-uri, spre deosebire de jucatorii de darts, care au 4 logouri. Pai, daca nu prind un sezon bun, jucatorii de snooker, daca nu au logouri sa poata face reclame, pot pierde intr-un an pana la 50 000 de lire sterline fara sa castige prea mult epntru a compensa pierderea.
Daca mai este cineva ( printr-o minune ) pasionat de snooker ( care pur si simplu este unul dintre cele mai frumoase, dar si mai dificile jocuri, prin faptul ca trebuie sa iti folosesti creierul, nu pachetul de muschi ) sa posteze aici sa isi spuan parerea.
Am auzit ca jucatorii de snooker profesionist vor sa intre in greva deoarece World Snooker Association nu el permite sa aiba decat 2 logo-uri, spre deosebire de jucatorii de darts, care au 4 logouri. Pai, daca nu prind un sezon bun, jucatorii de snooker, daca nu au logouri sa poata face reclame, pot pierde intr-un an pana la 50 000 de lire sterline fara sa castige prea mult epntru a compensa pierderea.
Daca mai este cineva ( printr-o minune ) pasionat de snooker ( care pur si simplu este unul dintre cele mai frumoase, dar si mai dificile jocuri, prin faptul ca trebuie sa iti folosesti creierul, nu pachetul de muschi ) sa posteze aici sa isi spuan parerea.
ca tot intra mingile in gaura