Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Naruto Movie 4
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Deocamdată avem doar versiunea RAW... vedem... mai aşteptăm câteva zile pentru a fi subbat... însă nu s-a anunţat nimeni... pe Dattebayo nu scrie nimic... vom vedea

Aveţi aici linkurile RAW-urilor.

Naruto Shippuuden Movie Part 1&2 RAW

Naruto Shippuuden Movie Part 3&4 RAW

Când va fi subbat voi reveni cu mai multe detalii... până atunci enjoy the raw... dar vă rog mult fără spoilere... că eu nu l-am urmărit... prefer în engleză4
În sfârşit a terminat şi Dattebayo de tradus primul film Shippuuden.

Filmul poate fi descărcat de pe site-ul Dattebayo cu ajutorul unui client BitTorrent.

Vă doresc vizionare plăcută!!
Dap..L`am vazut...man..a fost super!Au fost niste faze...poor Neji 20
Faza tare a fost cea cu
Shion:"Is he stupid?"
Sakura:"Very."
21
Daca ati avut rabdare pana la sfarsit dupa ending aveti parte de o faza mortala
Superb Filmu`!

Mod edit: Nee Amy-chan ca sa pui un spoiler da edit la acest post ca sa vezi cum ok? Smile Multi citesc fara sa vrea ce ai scris... daca lasi cum ai scris prima oara

Gomene,...de acum asa fac...merci mult Ady_x..mi`a mai explicat cineva 21 Faza e criminala 21
Defapt ai înţeles greşit Amy.... ca mulţi alţii...

Vă sfătuiesc să urmăriţi filmul dacă aveţi chef să râdeţi.. vă sfătuiesc să nu-l urmăriţi dacă aşteptaţi mai mult de la acest film..
Bwahaha! genial sfarsitul!! am lesinat de ras 21) Si inceputul a fost interesant. Mi'a stat inima cand am vazut ca moare 17
Mi'a placut la nebunie filmul :X. Ati observat ca preoteasa seamana foarte mult cu Hinata? 4 Si ce cute era Naruto cand a iesit din apa si si'a aranjat parul :X ea s'a inrosit hihi! 001_tongue
pls it was great! chiar m-a tinut in suspans..l-am vazut anul trecut, i think si mi-a placut foarte mult. a fost amuzant..nu mai puteam de ras^^
bietul naruto credeam ca o sa moara >> se termina filmul daca murea nu? oricum a fost genial..sper ca urmatorul sa fie la fel de bun^^
URL de referinta