Animezup - forum manga si anime

Full Version: Seitokaichou ni Chuukoku
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Umm, un yaoi destul de dragut, se mai numeste si "Hey, Class President!".

Nu se stie inca cate ova va avea, dar ceea ce conteaza este ca primul a aparut deja (si il puteti gasi peste tot, inclusiv pe extra).

Actiunea, huh...Un tip care era tot timpul hartuit din cauza frumusetii sale, cred 21.Mi s-a parut ciudat ca nu prea protesta, dar in fine.Si din cauza asta il ia pe prietenul sau sa-i fie bodyguard, fara sa stie ca si acesta il placea..
Mi s-a parut dragut ca personajele roseau foarte, foarte des.Atat de cute : x.
Mie mi-a placut, acum nu stiu daca aveti si voi aceeasi parere 3
De cand ma tin sa postez si nu am mai facut-o, lenea asta65
Asa pai am vazut si eu ova-ul, abia astept sa apara urmatorul8 sper sa fie yaoi pe bune acolo, desi si aici au fost cateva faze, chiar mai hard ca unele considerate yaoi-uri cand defapt nu sunt 29. Chiar am observat ca personajele roseau foarte des si nu numai uke-ul ci si seme-ul, ma rog, urmeaza sa fie seme ca inca nu a facut nimic21 Oricum a fost foarte misto si ca grafica mi-a placut si ideea era draguta, acum sa asteptam continuarea ;]
Acum cateva minute l-am terminat de vizionat si woaw 0.o mai vreau xD
Imi place foarte mult . Chiga e atat de hot si de frumos 38 Ii ador parul blond xD
Si are niste ochi superbi xD
Mi-au placut mult cei doi , abia astept sa vad niste scene yaoi adevarate intre aia doi 15
Ideea mi s-a parut destul de originala si chiar interesanta din punctul meu de vedere .
Grafica de nota 10+ . Mi-a placut enorm , chiar m-am indragostit de aia doi xD Mai ales de Chiga ><
Quote:si seme-ul, ma rog, urmeaza sa fie seme ca inca nu a facut nimic
21 ce mi-a placut ce-ai zis,myuu!

Eu am citit manga normal, ca nu mai aveam rabdare pana sa apara si al doilea OVA. Grafica mi-a placut, personajele de asemenea, in special Chiga.
Kokusai-san e cam naiv, tipic pentru un uke si ma intreb uneori cine putea fi acel stalker.
Astept al doilea ova, si parca le ia un deceniu =.=
A aparut al doilea OVA deja.....Si e atat de hot si amuzant incat cred ca m'am indragostit.
Ador felul in care rosesc toti. Ma enerveaza totusi ca mereu apare cineva in momentele critice furios.
Abia astept continuarea 8
Daca vreti sa vedeti OVA 2 cautati pe youtube SeiKaiChuu 4
Pe langa ca e super funny, e supeeeer hot.Zuppy04
Kokusai e preferatu' meu, recomand fanelor yaoi si comedy.^^
Super nou, doar 2 OVA aparute. Mai bine cititit si manga e geniala....Zuppy08
Reference URL's