Umm, un yaoi destul de dragut, se mai numeste si "Hey, Class President!".
Nu se stie inca cate ova va avea, dar ceea ce conteaza este ca primul a aparut deja (si il puteti gasi peste tot, inclusiv pe extra).
Actiunea, huh...Un tip care era tot timpul hartuit din cauza frumusetii sale, cred

.Mi s-a parut ciudat ca nu prea protesta, dar in fine.Si din cauza asta il ia pe prietenul sau sa-i fie bodyguard, fara sa stie ca si acesta il placea..
Mi s-a parut dragut ca personajele roseau foarte, foarte des.Atat de cute : x.
Mie mi-a placut, acum nu stiu daca aveti si voi aceeasi parere

De cand ma tin sa postez si nu am mai facut-o, lenea asta

Asa pai am vazut si eu ova-ul, abia astept sa apara urmatorul

sper sa fie yaoi pe bune acolo, desi si aici au fost cateva faze, chiar mai hard ca unele considerate yaoi-uri cand defapt nu sunt

. Chiar am observat ca personajele roseau foarte des si nu numai uke-ul ci si seme-ul, ma rog, urmeaza sa fie seme ca inca nu a facut nimic

Oricum a fost foarte misto si ca grafica mi-a placut si ideea era draguta, acum sa asteptam continuarea ;]
Acum cateva minute l-am terminat de vizionat si woaw 0.o mai vreau xD
Imi place foarte mult . Chiga e atat de hot si de frumos

Ii ador parul blond xD
Si are niste ochi superbi xD
Mi-au placut mult cei doi , abia astept sa vad niste scene yaoi adevarate intre aia doi
Ideea mi s-a parut destul de originala si chiar interesanta din punctul meu de vedere .
Grafica de nota 10+ . Mi-a placut enorm , chiar m-am indragostit de aia doi xD Mai ales de Chiga ><
Quote:si seme-ul, ma rog, urmeaza sa fie seme ca inca nu a facut nimic

ce mi-a placut ce-ai zis,myuu!
Eu am citit manga normal, ca nu mai aveam rabdare pana sa apara si al doilea OVA. Grafica mi-a placut, personajele de asemenea, in special Chiga.
Kokusai-san e cam naiv, tipic pentru un uke si ma intreb uneori cine putea fi acel stalker.
Astept al doilea ova, si parca le ia un deceniu =.=
A aparut al doilea OVA deja.....Si e atat de hot si amuzant incat cred ca m'am indragostit.
Ador felul in care rosesc toti. Ma enerveaza totusi ca mereu apare cineva in momentele critice

.
Abia astept continuarea

Daca vreti sa vedeti OVA 2 cautati pe youtube SeiKaiChuu

Pe langa ca e super funny, e supeeeer hot.

Kokusai e preferatu' meu, recomand fanelor yaoi si comedy.^^
Super nou, doar 2 OVA aparute. Mai bine cititit si manga e geniala....