04-21-2008, 08:19 PM
04-22-2008, 02:14 PM
Inca de cand era mica, scopul Shanei a fost sa-l invinga pe Kaito Ryuu, rivalul sau din copilarie. Se antrenase enorm de mult la kendo, devenind cea mai buna, insa nu a fost de-ajuns. S-a inscris la academia Gakuen Tenshi sperand ca va deveni si mai puternica si mai talentata. Din nefericire, unul dintre colegii ei era insusi Kairo Ryuu.
'- Sper ca nu o luam de la capat?', gandi Shana ingrozita.
Spre deosebire de ceilalti elevi, special A avea o uniforma aparte, alba, ce ii scotea in evidenta, prea mult.
"- Reila...m-ai speriat!" spuse Shana.
'- Sper ca nu o luam de la capat?', gandi Shana ingrozita.
Spre deosebire de ceilalti elevi, special A avea o uniforma aparte, alba, ce ii scotea in evidenta, prea mult.
"- Reila...m-ai speriat!" spuse Shana.
04-22-2008, 07:39 PM
"- BAU!!!" o sperie Reila pe Shana imbratisand-o in acelasi timp.
"- Te-am speriat pt visai cu ochi deschisi ca il invingi pe Ryuu, incat nu m-am observat! Reao!" spuse Reila.
Reila isi dadu seama ca o strangea prea rau pe Shana asa ca ii dadu drumul
"- Ah te-am strans prea tare? Gomen dar esti prea simpatica cand visezi cu ochi deschisi. ^^"
ooc: marina you're turn, scz ca am sugrumat-o pe shana, nu m-am putut abtine....
"- Te-am speriat pt visai cu ochi deschisi ca il invingi pe Ryuu, incat nu m-am observat! Reao!" spuse Reila.
Reila isi dadu seama ca o strangea prea rau pe Shana asa ca ii dadu drumul
"- Ah te-am strans prea tare? Gomen dar esti prea simpatica cand visezi cu ochi deschisi. ^^"
ooc: marina you're turn, scz ca am sugrumat-o pe shana, nu m-am putut abtine....
04-22-2008, 07:50 PM
Shana respira usurata, inca mai traia, trebuia sa fi fost mai atenta, nu ar fi ajuns in situatia aceea, daca nu se gandea la scopul ei.
" - Inca putin si ma omorai... Reila!" spuse Shana oftand. Asa se intampla de fiecare data, se obisnuise deja, totusi...
"- Si nu ma gandeam la Ryuu...ci la cum sa-l inving. Astazi il provoc la o competitie sportiva." zise Shana entuziasta.
Astepta cu nerabdare fiecare intrecere, test, sperand ca il va invinge pe Kaito Ryuu. Nu-si dorea locul 1 in clasament ca alti elevi, pur si simplu orgoliul ei era prea mare.
'- Astazi il voi invinge! Trebuie!' gandi Shana in timp ce mergea.
"- Apropo ai vazut-o azi pe Sharon? Ca vorbim de lup, sa mergem...Sharon asteapta!" striga Shana.
" - Inca putin si ma omorai... Reila!" spuse Shana oftand. Asa se intampla de fiecare data, se obisnuise deja, totusi...
"- Si nu ma gandeam la Ryuu...ci la cum sa-l inving. Astazi il provoc la o competitie sportiva." zise Shana entuziasta.
Astepta cu nerabdare fiecare intrecere, test, sperand ca il va invinge pe Kaito Ryuu. Nu-si dorea locul 1 in clasament ca alti elevi, pur si simplu orgoliul ei era prea mare.
'- Astazi il voi invinge! Trebuie!' gandi Shana in timp ce mergea.
"- Apropo ai vazut-o azi pe Sharon? Ca vorbim de lup, sa mergem...Sharon asteapta!" striga Shana.
04-22-2008, 08:02 PM
Din departare Sharon se apropie in viteza de cele doua prietene ce mergeau agale pe culoarul scolii. Acesta a sarit pe cele doua fete domorandu-le la pamant.
"Vai draga, nu va puteti tine nici pe picioare!! Ce slabute sunteti, iar tu Shana, tu care te antrenezi la kendo, si nu poti sa ma tii pe mine!!" zise fata in gluma ridicandu-se si scuturandu-si praful de pe fustita mini neagra si cu snururi rosii.
'Daca nu ma omoara Shana in urmatoarele 10 minute atunci sigur ma musca de gat Reila' gandi fata tragand de maieul alb decoltat cu modele rosii si afisand un zambet larg, parca aptinandu-se sa nu rada de situatia fetelor pe care le vedea intinse pe jos.
"Vai draga, nu va puteti tine nici pe picioare!! Ce slabute sunteti, iar tu Shana, tu care te antrenezi la kendo, si nu poti sa ma tii pe mine!!" zise fata in gluma ridicandu-se si scuturandu-si praful de pe fustita mini neagra si cu snururi rosii.
'Daca nu ma omoara Shana in urmatoarele 10 minute atunci sigur ma musca de gat Reila' gandi fata tragand de maieul alb decoltat cu modele rosii si afisand un zambet larg, parca aptinandu-se sa nu rada de situatia fetelor pe care le vedea intinse pe jos.
04-22-2008, 08:23 PM
Reila intradevar ii vedea sa o omorare pe Sharon:
"- Sharon... sti nu mai da peste oameni, poate ca au ceva pretios care nu vor sa fie distrus de persoane ca tine!" ridicandu-se de pe pamant, avand o privire gen Kei cand vrea sa il distruga pe presedinte (nu stiu cum altcumva sa va explic...
"- Vino incoace! Daca a patit ceva chitara mea o inlocuiesc cu tine!"
"- Sharon... sti nu mai da peste oameni, poate ca au ceva pretios care nu vor sa fie distrus de persoane ca tine!" ridicandu-se de pe pamant, avand o privire gen Kei cand vrea sa il distruga pe presedinte (nu stiu cum altcumva sa va explic...
"- Vino incoace! Daca a patit ceva chitara mea o inlocuiesc cu tine!"
04-22-2008, 08:32 PM
"- O luam de la capat!" spuse Shana razand. Se bucura enorm cand isi vedea prietenii atat de uniti si de apropiati. Macar de s-ar putea sa se imprieteneasca si cu ceilalti elevi fara sa tina cont ca ea face parte din Special A.
Shana le urmarea in continuare pe colegele ei, in timp ce radea, cand deodata zari un chip cunoscut.
"-Ohayo Yuriko! Cum se face ca Hiroshi nu e prin preajma?" o intreba Shana.
Shana le urmarea in continuare pe colegele ei, in timp ce radea, cand deodata zari un chip cunoscut.
"-Ohayo Yuriko! Cum se face ca Hiroshi nu e prin preajma?" o intreba Shana.
04-23-2008, 08:15 PM
"- Nu si tu, Yuriko! Da ma gandesc la Kaito, dar cum sa-l inving. Acesta este scopul meu..." spuse Shana putin suparata.
'-Sa ma gandesc eu la el? Ce sa spun! E rivalul meu numarul 1 si nu ma voi opri pana nu-l voi invinge...' gandi Shana.
"-Trebuie sa plec, in curand incepe antrenamentul. Ne vedem mai tarziu!" zise Shana luandu-si ramas bun de la prietenele ei si se indreptandu grabita spre sala de kendo.
ooc: vampire sis (snow) is your turn
'-Sa ma gandesc eu la el? Ce sa spun! E rivalul meu numarul 1 si nu ma voi opri pana nu-l voi invinge...' gandi Shana.
"-Trebuie sa plec, in curand incepe antrenamentul. Ne vedem mai tarziu!" zise Shana luandu-si ramas bun de la prietenele ei si se indreptandu grabita spre sala de kendo.
ooc: vampire sis (snow) is your turn
04-23-2008, 08:50 PM
ooc: vampire snow la datorie!
"- Si eu tre sa plec ne intalnim la ora de muzica!" zise Reila dupa ce termina sa o traga de obraji pe Sharon.
"- Mata ne!" spuse Reila in timp ce fugea grabita inspre cladirea special construita pt SA
'- Ma mir ca nimeni nu ma intreaba unde plec cand nu vin la ore... eh mai bine... acum trebuie sa ma concentrez, mai sunt cateva saptamani se se implinesc 5 ani de la promisiune, nu e timp de pierdut!' se gandi Reila
Reila alerga pana cand a ajuns in fata unui tabloului unui pian.
'- Bun nu-i nimeni prin preajma!'
Se apropie putin de tablou atingand o clapa a pianului, in acel moment tabloul se dadu intr-o parte, dezvaluind un Studio audio (antifonat), in care Reila isi petrecea mai tot timpul compunand muzica. Totusi e si un loc in care poate sa se relaxeze. Revenind: Reila inmchise usa pentru ca nimeni sa nu afle de Studio apoi scoase din jacheta ei niste foi pe care erau scrise versurile unei melodii.
"- Mai am nevoie doar de glasul tau!" zise ea in timp ce se uita la chitara.
Puse mic-ul mai aproape de buzele ei, acorda putin chitara si...
"- 3... 2... 1..."
In acel moment nici o clepsidra nu putea sa masoare timpul din camera, melodia era foarte flumeta, glasul vocii ei si "glasul" chiarte erau unul si acelasi (nu va pot descrie mai bine gomen..). Cand rosti ultimul vers... timpul din camera parca fu restabilit.
"- Inca putin si va fi perfect!" spuse Reila plina de bucurie
ooc: shy stiu ca esti nerabdatoare asa ca da-i drumul
"- Si eu tre sa plec ne intalnim la ora de muzica!" zise Reila dupa ce termina sa o traga de obraji pe Sharon.
"- Mata ne!" spuse Reila in timp ce fugea grabita inspre cladirea special construita pt SA
'- Ma mir ca nimeni nu ma intreaba unde plec cand nu vin la ore... eh mai bine... acum trebuie sa ma concentrez, mai sunt cateva saptamani se se implinesc 5 ani de la promisiune, nu e timp de pierdut!' se gandi Reila
Reila alerga pana cand a ajuns in fata unui tabloului unui pian.
'- Bun nu-i nimeni prin preajma!'
Se apropie putin de tablou atingand o clapa a pianului, in acel moment tabloul se dadu intr-o parte, dezvaluind un Studio audio (antifonat), in care Reila isi petrecea mai tot timpul compunand muzica. Totusi e si un loc in care poate sa se relaxeze. Revenind: Reila inmchise usa pentru ca nimeni sa nu afle de Studio apoi scoase din jacheta ei niste foi pe care erau scrise versurile unei melodii.
"- Mai am nevoie doar de glasul tau!" zise ea in timp ce se uita la chitara.
Puse mic-ul mai aproape de buzele ei, acorda putin chitara si...
"- 3... 2... 1..."
In acel moment nici o clepsidra nu putea sa masoare timpul din camera, melodia era foarte flumeta, glasul vocii ei si "glasul" chiarte erau unul si acelasi (nu va pot descrie mai bine gomen..). Cand rosti ultimul vers... timpul din camera parca fu restabilit.
"- Inca putin si va fi perfect!" spuse Reila plina de bucurie
ooc: shy stiu ca esti nerabdatoare asa ca da-i drumul
04-23-2008, 08:57 PM
'Ma intreb unde a fugit...cha!!....m-am cam saturat sa plece fara sa spuna unde....ce-ar fi sa merg sa o caut' gandi blondina afisand un zambet nebunatic pe mutrita.
Sharon alerga in directia cladirii unde plecase prietena ei.
Odata ajunsa acolo, chiar in hol, se impiedica din cauza pantofilor cu toc de 10 pe care ii purta, reusind sa cada peste un tablou doborandu-l. Brusc o usa secreta se deschise.
(next my crazy snowy)
Sharon alerga in directia cladirii unde plecase prietena ei.
Odata ajunsa acolo, chiar in hol, se impiedica din cauza pantofilor cu toc de 10 pe care ii purta, reusind sa cada peste un tablou doborandu-l. Brusc o usa secreta se deschise.
(next my crazy snowy)