In cele din urma Shana se trezi si ii zari pe Reila si Ryuu certandu-se. Se ridica incet din pat si se indrepta spre Reila lovind-o usor cu cartea in cap.
"- Reila oare cine mi-a provocat acest cucui cu o carte? Credeai ca nu voi simti chiar daca sunt inconstienta?" spuse Shana putin ametita. Din cauza loviturii pierduse mult sange.
"- Sa mergem avem de reglat niste conturi in privinta cucuiului meu... Era sa uit...multumesc Ryuu pentru ajutor si nu uita maine in zori incepe antrenamentul. Sa nu indraznesti sa fugi ca va fi vai de tine. Si mare grija nu se stie care va fi urmatoarea victima."
Dis de dimineata, Shana se trezi pregatita pentru antrenament. Parasi linistita camera si se indrepta spre scari, cand deodata cineva o impinse. Insa de data aceasta Shana fu pregatita si nu pati nimic.
'- Al doilea atentat, trebuie sa aflu cine este vinovatul. Sper ca nu au patit nimic ceilalti, in special Ryuu si Reila. Trebuie sa ma grabesc sa-i gasesc.'
ooc: repo e randul tau
Ryuu se trezi cu greu la ora 6 dar o facu pentru ca stia ca Shana il va omora daca il va gasi dormind...
"- Sa te culci la ora 4 e una dar sa te trezesti la ora 6 e prea de tot....eh asta e ..." nu apuca sa termine propozitia ca simti cum i se infipse ceva in gat...duse mana la gat si smulse o mica sageata....
Deoarece incepuse sa se simta tot mai rau decise sa mearga la cabinetul medical dar cum deschise usa de la camera incepu sa ameteasca si se prabusi pe podea...
ooc: anyone.....your turn to post
Shana se grabi sa-i gaseasca pe Reila si Ryuu, avea presentimentul ca ceva li s-ar putea intampla. Si nu se inselase...Ajungand la camera lui Ryuu il gasi lesinat pe podea. Se apleca sa-l ridice cand zari o sageata. Cu un servetel luase dovada si se indrepta spre cabinetul medical.
'-
Nu-mi place acest lucru, doua atentate asupra mea si acum asupra lui Ryuu. Cine mai urmeaza? Trebuie sa aflu cu orice pret vinovatul! Dar mai intai astept sa se trezeasca Ryuu, trebuie sa stie si el acest lucru. Apoi o voi cauta pe Reila. Impreuna vom gasi vinovatul..." gandi Shana privind pe geamul de la cabinetul medical.
Era foarte ingrijorata, nu stia cine era vinovatul si ce alte atentate ii mai asteapta.
ooc: anyone? neah... e timpul sa te trezesti ryuu

Ryuu dreschise in cele din urma ochii dar simtea cum ii explodeaza capul de durere, mambrele superioare abia si le putea misca iar picioarele ii erau amortite. Intoarse capul uitandu-se prin camera...si isi dadu seama ca se afla in cabinetul medical...In cele din urma o zari pe Shana care se uita la el cu o privire destul de nelinistita.
" - Ce s-a intamplat draga mea partenera ?....de ce ma privesti cu o privire de aia de parca iti vine sa ma imbratisezi ca si cum as fi scapat de la moarte" spuse Ryuu incarcand sa "destinda" intr-un fel atmosfera.
ooc: snow your turn
Ryuu probabil nu o vazu pe Reila cand intra in cabinet... cert este ca se trezi cu romanul "Razboi si Pace" in cap.
"Asta e din partea mea cu dragoste! Nu pot sa va las 2 minute impreuna! Bine ca mi-ai trimis Shana mesajul ala repede, inca putin si cine stie ce iti facea Ryuu!" *looking at Ryuu with devil eyes*
"Shana trebuie sa avem mai multa grija de acum incolo, cine stie ce se va mai intampla in continuare!"
*lalalalaalala* [lipsa de idei] Suna telefonul Reilei
"Ce mai e si acum... Alo... aaa... buna ziua D. Director... ce? sa venim acum la dumneavoastra? Dar Ryuu nu se poate misca..." 'Din fericire' gandi Reila
"Am sa vin impreuna cu Shana, in 10 minute suntem acolo!"
"Shana, vrea D.D. [porecla directorului] sa mergem la el in birou sa ne prezinte un nou membru S.A.... Gomen Ryuu-chan... *sarcasm* o sa o ti-o fur pe Shana pentru cateva minute, take care!"
Pe drum Reila nu vorbi, incepuse sa banuiasca cine era atacatorul... mai trebuia ca acesta sa mai faca un anumit atac si era 100% sigura.
"Am ajuns! D.D. intram...!"
Cand intra il vazu pe director la biroul sau uitandu-se la o persoan care statea pe un fotoliu cu spatele la ea [Reila].
Directorul incepu sa vorbeasca:
"Bun venit fetelor, vreau sa vi-l prezin pe noul vostru coleg, are conditie fizica excelenta cat si o minte sclipitoare, Domnul..."
"AIKAD!!!" striga Reila din senin.
Reila nu mai statu pe ganduri si il imbratisa.
"Ce bine! Bun venit in S,A.! Sper sa ca acum sa fim si mai apropiati!" zise Reila cu un zambet mare si dulce lui Aikad
ooc: well ya'r turn Aikad... try not to blush to much

Sacha capata o nuanta rozalie in obraji, simtindu-i bratele fetei strangandu-l.
"Multumesc pentru intampinare, Reila.", ii spuse el, intorcandu-i zambetul. "Sacha Yerik Dementiev", ii zise acesta Shanei, intinzandu-i mana, inregistrandu-i imediat detaliile infatisarii, mimica fetei atunci cand vorbise. "Tu trebuie sa fii campioana la kendo." adauga el, amintindu-si de descrierile prietenului sau, Yuudai.
ooc: marina/ snow, your turn.
ooc: *after many moments of loking at the pc wondering what the hell she should write she came up with this late excuse of a post*
Reila il sala intr-un final pe Aikad sa respire.
"Shana-chan, Aikad e foarte priceput la chitara... si mai bn inti zic pe drum! D.D. ne scuzi putin nu?"
"Shana e timpul sa afli unde ma refugiez eu mai tot timpul, unde stau eu in timpul orelor and so on...! Aikad sper sa nu te superi ne? Shana-chan e o persoana foarte importanta pt mine si nu mai vreau sa ma simt de parca o mint..." Reila isi lasa privirea in jos... se simtea oarecum vinovata pentru cele intamplate vroiam sa ii ia gandul prietenei ai de la atacator... ii era frica... frica ca putea sa aiba dreptate.
Mersera pana la portretul cu harpa... facu acelasi lucru ca inainte pentru a deschide usa spre studio [lol o.o].
"Dupa tine Shana... bun venit in studio!"
ooc: *out of ideeas* marina... u have the honor -.-
Shana ramase fara cuvinte nu se astepta sa existe o astfel de incapere in Gakuen Tenshi, mai ales una secreta. Orgoliul ei puse dintr-o data stapanire pe ea.
"- Ne...Reila nu-i asa ca sunt cea mai buna prietena a ta? Mereu suntem impreuna, ne ajutam reciproc, ne aparam de Ryuu. Totusi de ce nu mi-ai spus inainte de aceasta camera. Si cum se face ca Aikad stie? De data asta nu scapi, e timpul sa ma razbun si pentru cucuiul provocat de tine. "
ooc: snow e randul tau
"GAAAAh!!!" *hides behind Aikad*
"Mai intai lasa-ma sa explic... k?" ._.
Reila se arunca pe canapea, lua chitara si incepu sa cante [voice x instrument]. Aceasta intra din nou in transa. Era un cantec vesel, Reila il canta din inima... totusi parea neterminat.
"Mai ti minte melodia asta? Cand ne-am intalnit prima oara... tin minte ca eram f suparata ca nu iesea cum vroiam eu. Apoi te-am vazut pe tine, aveai ochii inchisi si ma ascultai... zambeai..."
*flashback*
"E foarte frumoasa melodia!" spuse Shana zambind
"Multumesc ,dar nu imi place... nu pot canta cum vreau eu, mai bine renunt..." *Reila was sad*
"Atunci exerseaza si iar exerseaza *really hyper about it* iar cand o termini, vreau sa o ascult!"
*end flashback*
"Atunci mi-am zis ca voi pastra studioul secret pana cand cred de cuviinta ca sunt destul de pregatita sa iti prezint o melodie demna de prietenia ta! Shana arigato! Tu esti cea care mi-a redat increderea in sine..."
ooc: marina if this wasn't a touchin' moment... i don't know what is :<
"- A trecut ceva timp de la aceea zi, multe s-au schimbat, mai putin personalitatea ta Reila." chicoti Shana."Insa ma bucur ca ai ramas aceasi Reila desi uneori am senzatia ca imi ascunzi ceva, dar te las pe tine sa-mi spui, nu te oblig deloc."
Shana se aseza langa ea si asculta in continuare melodia. Cand deodata ii venise o idee destul de interesanta.
"- Ce-ar fi daca ati canta amandoi...tu si Aikad"
ooc: aikad e randul tau.