Animezup - forum manga si anime

Full Version: Gakuen Tenshi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
In timp ce se indrepta spre caminul baietilor, Ryuu se trezi deodata izbit de ceva de sus...

"- Ouch...ce naiba...." spuse Ryuu in timp ce incerca sa isi dea seama ce s-a intamplat. Can realiza ca acel "ceva" care l-a doborat e o fata, primul impuls a fost acela de a se uita sub fusta acesteia...lucru ce il si facu.

"-Ooo Reila nu stiam ca porti chilotei negri cu dungi rosii ....really nice...iti sta bine cu ei..." continua Ryuu in timp ce se ridica in picioare...Incepu sa se uite in jur cautand cu disperare "coletul" pe care il tinea in maini...

Nu apuca insa sa il zareasca deoarece deodata a inceput sa simta cum i se ridica parul pe spate si cum coloana vertebrala incepea sa ii inghete...Dandu-si seama ca e in pericol dadu sa o ia la fuga dar cineva incepuse sa strige la el sa se opreasca.....Ryuu se intoarse inspre directia din care se auzi strigatul si observa cum cineva alearga spre el lasand in urma un nor de praf....ochii acelei persoane erau rosii ca ai unui demon scapat pentru prima data din inchisoarea in care a fost tinut...

In momentul in care Ryuu a intalnit acea privire a ramas incremenit...

ooc: sorry marina for taking this long to post Sad...i hope that u'll forgive me....now it's your turn to post...Shana-chan
'-Kaito Ryuu nu te-ai schimbat deloc...Nu pot lipsi nici macar cateva ore si tu deja provoci probleme. Ce urasc eu cel mai mult sunt perversii!' gandi Shana furioasa.
"- Ryuu daca pun mana pe tine esti mort" striga alergandu-l. Totul parea normal, se certa iar cu Ryuu desi decise sa-l ignore. Insa nu putea era rivalul si prietenul ei din copilarie. In plus facuse cea mai mare greseala, o necajise pe Reila, cea mai buna prietena a ei.
In cele din urma Shana il ajunse din urma pe Ryuu si isi pregati katana pentru o tortura.
"- Nu cred ca trebuie sa fiu kuro ca sa te torturez, Ryuu. Chiar tu imi dai motive pentru asta. Ce ai de spus in apararea ta, perversule?"

ooc: repo e randul tau iar... sa nu te gandesti ca scapi 23
Vazand ca nu se mai poate, Ryuu s-a decis sa accepte infruntarea cu Shana ca pe ceva ce trebuia sa faca si de indata ce fata incepu sa il atace cu katana el incepu sa pareze fiecare lovitura sau sa se fereasca din calea fetei in tot acest timp incercand sa se apropie cat mai mult de ea.

'- Si-a imbunatatit tehnica...daca nu o sa fiu atent s-ar putea sa o patesc rau de tot.....kyaaa asta a fost aproape' gandi Ryuu sarid intr-o parte si profitand de o mica deschizatura in atacul Shanei reusi sa o imobilizeze pe aceasta. Din cauza ca i-a prins fetei mainile intr-o "priza" destul de puternica ,ca sa nu poata scapa din ea, Ryuu o facu pe Shana sa scape din maini katana si cuprinzand-o de sold incepu sa isi apropie buzele de ale fetei prevestind un mic sarut care se vedea ca avea sa o faca destul de nervoasa.

"- Moamaaa Shana...dar stiu ca ai progresat in a manui katana...oupsii se pare ca miss rank-two s-a rosit la fata...sper ca nu din cauza mea..."spuse Ryuu tachinanad-o si in tot acest timp uitandu-se in ochii fetei "de la o vreme chiar incepusem sa ma gandesc cum ar fi daca...." Ryuu nu apucase sa isi termine ce avea de spus din cauza ca fata incepuse sa se zbata din ce in ce mai tare...

ooc: Shana pls don't kill Ryuu 71...apropo marina it's your turn
'- Ryuu...te poti considera deja mort...' isi spuse Shana si mai furioasa ca inainte.
Reusi sa scape si il prinse pe Ryuu de maini trantindu-l la pamant. Se pare ca rivalul ei uitase de talentele pentru care ea fusese acceptata la Gakuen Tenshi: campioana la kendo si lupte.
"- Ryuu...cred ca ai facut o greseala imensa pe care o vei regreta toata viata ta. Stii destul de bine ca nimeni nu m-a invins pana acum la kendo si lupte, nici macar tu nu ai reusit, in special cand eram nervoasa ca acum. De data aceasta nu mai ai dreptul la aparare..." si cu un ras malefic ridica katana si il privi pe Ryuu cu ochii ei rosii plini de dorinta de-a tortura.
"- Nimeni nu te va scapa Ryuu...din acest moment esti sclavul meu, vei face tot ce-ti spun!!!"

ooc: e randul tau repo
' - Oups...this is bad....her devilish side woke up again....tre sa scap de aici cu orice pret' gandi Ryuu si apoi uitandu-se in ochii Shanei care sclipeau ca ochii unui demon continua de data aceasta cu voce tare:
"- Te-ai facut mai moale decat inainte draga mea prietena...inainte nu ai fi ezitat sa ma tai....haide te provoc...da lovitura decisiva and kill me right here right now sau lasa-ma sa plec....in nici un caz nu am de gand sa fiu sclavul nimanui. Stii de la o vreme nu te mai recunosc deloc...ce s-a intamplat cu tine....tot timpul nu vezi numai antrenamente...cauti numai motive sa ma provoci la nu stiu ce lupta si chestii de genul asta.....fie... treaba ta...faci ce vrei."

Ridicandu-se Ryuu facu cativa pasi spre locul unde era Reila...se apleca si ridica din iarba ceva si intorcandu-se spre Shana spuse:

"- Coletul asta era pentru tine...aveam de gand sa ti-l dau....daca vrei sa il accepti bine daca nu nu...eu am plecat de aici" incheie Ryuu si incepu sa se indrepte spre caminul baietilor...

ooc: Shana randul tau
La auzul acelor vorbe Shana zambi, Ryuu nu se schimbase deloc, ramase acelasi baiat care o enerva de fiecare data cand avea ocazia.
"- Hei Ryuu de ce fugi?" zambi Shana. "E adevarat ca ma gandesc doar la antrenament si tu ar trebui sau inca nu ai aflat? Vei participa la aceasi competitie ca si mine. La proba de lupte vom fi parteneri. Apropo mai ai nevoie de antrenament, nu esti chiar asa bun la kendo."
Shana lua coletul care il primise de la Ryuu si se indrepta spre Reila.
"- Daca vrei te ajut la antrenament!" si zambi spre el .

ooc: repo you're turn
Dupa ce Shana a terminat sa ii reaminteasca de competitie si de faptul ca nu exceleaza la kendo, Ryuu intoarse un pic capul si ii zambi fetei in semn de apreciere....Continuandu-si drumul Ryuu incepea sa se afunde tot mai adanc in gandurile lui...'da...competitia...asta imi mai lipsea...Gakuen Yokai...parca acolo erau gemenii....crap...sper ca macar ea sa nu participe...

In timp ce se gandea Ryuu ajunse-se in fata camerei sale.Deschise usa..lua sacoul pe care de regula il tinea pe umar si il arunca pe un scaun dupa care se tranti pe pat...

Cand in sfarsit aproape reusi-se sa adoarma cineva incepu sa bata in usa...

ooc: "anyone" your turn to take controll 71
'-Unde o fi disparut Ryuu...iar s-a ascuns sunt sigura, asa face mereu cand e vorba de antrenament. Stie doar sa ma necajeasca atat. Kaito Ryuu esti mort cand voi pune mana pe tine...'
Deodata se auzi un sunet, de parca cineva ar fi urmarit-o. Insa nu stia cine e. Privi in spate dar nu era nimeni. Noaptea incepea sa se asterne incetul cu incetul.
"-Cred ca mi s-a parut...iar am auzit un sunet. Oricine s-ar afla, ar face bine sa se arate, altfel..."
Inainte sa apuce sa termine fraza Shana simti o lovitura puternica la cap. Sangele incepu sa se prelinga pe obrazul ei. Nu stia cine era vinovatul, puterile ei incepeau sa slabeasca, avea nevoie de ajutor. Privi in jurul ei si observa ca se afla in fata caminului baietilor. Singura ei salvare era Ryuu. Cu ultimele puteri reusi sa ajunga in fata camerei lui si sa bata la usa, apoi lesina....

ooc: repo it's your turn
Trezindu-se din motaiala Ryuu se indrepta spre usa cand vazu ca pe sub usa se prelinge sange...Deschise repede usa si o zari pe viitoarea lui partenera intr-o baltoaca de sange. Cu viteza fulgerului o lua pe Shana in brate, o duse la el in camera, o aseza pe pat...cauta niste pansamente si incerca sa opreasca hemoragia. Cand in sfarsit reusi sa faca sangele sa se opreasca se hotara sa o anunte si pe Reila asa ca se puse sa ii scrie un mesaj.

" - Shana e ranita...vino urgent la mn la camin....camera 07 daca nu stii."

"- Cred ca atat ajunge ...sa vedem cat timp ii ia sa ajunga pana aici"

Terminand ce avea de spus incepu-se sa se uite la Shana....simtea cum incetul cu incetul ceva se petrecea in el...nu stia insa ce...neobservand faptul ca in timp ce era preocupat sa desluseasca sentimentul ce il simtea se apropiase tot mai mult de fata ce statea pe pat ...era asa de aproape de ea incat putea sa ii simta rasuflarea ...

ooc: snow your turn....
Reila se simti de parca ar fi fost un om invizibil...

"Auzi la ei... Doamne parca vroiam sa vb cu Shana ceva... asta e, se pare ca va trebui sa ma ocup eu pana la urma de tn: Leon..."

Tocmai atunci isi auzi telefonul sunand

"Oare ce o fi..." nu apunca sa zica mai mult ca imediat alerga cat de repede putu inspre dormitorul baietilor.

"Nu am timp sa ciocan... uite geamul deschis! Il vad pe Ryuu... sta langa Shana asa de aproape... o___e!"

Intra in camera pe geam lovindu-l lateral cu picioarele de Ryuu, crapand peretele la impact

"Asta e pentru ca nu mi-ai dat mesaj mai devreme! Iar asta..." lua o carte "e pentru ca mi-ai vazut pantzu!" arunca cartea cu o viteza incredibil de mare inspre Ryuu... dar nu il nimeri, in schimb o nimeri pe Shana o___e.

ooc: Shana your turn ._. don't kill Reila T_T
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's