Sacha aproba din cap, dupa care se uita peste foaia data de Reila. Desi vroia sa ramana acelasi tip rece, caruia nu-i poti citi fericirea ori surprinderea pe chip, nu putu sa-si miste ochii pe randurile scrise fara sa vada uimit cat de complexe erau - poate chiar prea complexe. Totusi, in adancul sufletului se bucura, caci isi gasise insfarsit pe cineva pe masura experientei sale.
"
Ramai aici ... e cam dezordine la mine in camera ..."
Dupa ce termina de zis, deschise usa si se indrepta spre stativul negru pe care trona chitara electrica, neagra cu cateva linii albastre, subtiri alcatuind semne tribale. Avea forma unei aripi de liliac, iar locul pentru mecanismul de acordare era in forma de dinte de rechin - chitara facuta, evident, la comanda.
"
Bine ... Aleg linia aceasta de acorduri; le stiu bine pe toate cum suna, dar asta mi-a parut cea mai buna" zise el dupa ce inchise usa, aratand cu degetul pe foaie una din cele mai complexe melodii. "
Totusi, unde mergem ca sa repetam?"
ooc: snow, of course

Imprastiata cum era Reila uitase complet de acest amanunt, se uita cateva minute sa baiatul din fata ei cerceatandu-i mai ales ochii, cautand daca era orice urma de indoiala in ei. Reila fiind foarte pasionata de ochii oricui om, il putea citi ca pe o carte doar uitandu-se in ei.
"Se vede ca n-am de ales, vino! Iti voi arata un loc unde nimeni nu ne va deranja, am incedere in tine ca nu vei spune nimanui, se vede in ochii tai ca deabia astepti sa incerci pe chitara mel alea!" spuse Reila facandu-i semn sa o urmeze.
Ajungand in fata noului tablou (ca cineva a trebuit sa dea cu capul in celalalt), era unul cu o un inger si o harpa. Reila pune degetul pe harpa si in plimba pe corzile harpei pana cand ajunse la ultima coarda, ca si la celalalt tablou se dadu intr-o parte dezvaluind pentru a doua oara studioul.
"Hai intra, daca vrei sa bei sau sa rontai ceva ai acolo frigiderul, in camera asta inregistrez mel!" aratandu-i sper o usa din dreapta imediat cum intri in studio. "Acolo e unde exersez eu des si unde tin instrumentele" aratand spre o usa deschisa de data asta in partea stanga in care se vedeau tot felul de instrumente: tobe, inca 2 chitare electrice, orgi elecrice, microfonane etc. "Iar aici unde ma relaxez si unde compun melodiile!" facand referire la camera in care se aflau.
"Camera e antifonata deci putem exersa cat vrem aici, acum esti preg sa imi arati ce poti face cu o chitara? Pana cand tu exersezi acordurile, eu mai fac ceva modificari la o mel" scotandu-si chitara din husa.
Chitara Reilei avea culoarea: crimson red (altfel nu puteam sa zic -_-''') cu cateva stropituri asemanatoare cu cele de sange de culoare neagra, tema pred a chitarei era: vampire...
Se uita putin pe niste foi corectand cateva note, isi lua chiatara si incepu sa cante cateva segmente din mel, ele totusi ca la fiecare mel compusa de ea fiind f complexe.
ooc: deci Aikad ce parere ai de Reila? XD
Aikad se uita cu admiratie la Reila; reusise sa tina ditamai studioul ascuns de privirile celorlaltora, iar el putea fi primul om caruia i l-a aratat si nu-si putu retine un "Uau" murmurat dupa ce aceasta termina de prezentat camera. Isi reaminti cum facu tabloul sa se dea in laturi, dezvaluind astfel minunatia. Nu vazuse niciodata un studio 'live'; se bucura ca venise in Japonia.
'
Poate ca pana la urma nu va fi Yuudai singurul om in fata caruia sa ma port normal, in fata caruia sa-mi pot arata adevarata fata ... ' isi zise el, zambind scurt.
Fara a scoate un cuvant, isi scoase un camerton din buzunar si-si reacorda chitara, dupa care facu cateva exercitii de miscarea degetelor pe grif, la fel cum facuse cand incepuse prima lectie de chitara, pe una clasica, apoi incepu si el sa cante acordurile scrise de Reila. Era obisnuit cu acordurile rapide in gen Pantera sau Iron Maiden, asa ca trebui sa le reia de cateva ori din cauza ca le canta prea repede. Se opri pentru o secunda sa mai regleze coarda G.
"
Te pricepi destul de bine. Si ... " se opri pentru un moment, timp in care prinse un rozaliu usor in obraji - lucru destul de neobisnuit la el - "
... multumesc pt ca mi-ai propus sa cantam impreuna." termina mai in soapta, mai mult pentru el.
Dupa care, relua melodia de unde ramasese. Ii era destul de usor sa memoreze acordurile, asa ca stia ca mai mult ca sigur atunci cand o va canta a doua oara va fi mult mai bine si nu se va mai poticni.
La sfarsit, dupa ce o canta pentru a doua oara, termina printr-un gliss pe corzile groase.
ooc: ce parere am ? cred ca se vede din ce l-am pus pe neo-Aikad sa zica

one more time

next: snow
Reila era in transa nu se uita nicaieri cat timp corecta melodia, parca vrand ca povestea ei sa nu fie franta, pt ca ea nu se gandea numai la partea insturmentala a mel ci si la cea spirituala. Cand termina deschise ochii de parca s-ar fi trezit, apoi se uita la Aikad.
'Admirabil il iau din senin si il duc aici si nici macar nu m-a intrebat de ce sau chiar de ce l-am ales pe el! *Thehe* se vede ca iti iubeste chitara... totusi nu lasa glasul ei sa iti corupa mintea, altfel vei sfarsi ca "el"!" gandi Reila uitandu-se cu admiratie la Aikad
"Bun, vad ca ai terminat de repetat incepem?" ridicandu-se si aratandu-i inspre studio-ul de inregistrare. "Daca nu te superi vreau sa inregistrez mel!"
ooc: Aikad your turn XD and let me "start" the muzic k? ^^
Aikad dadu scurt si lent din cap, cum ii era obiceiul sa faca atunci cand era deacord cu ceva. O urma pe Reila in spatele geamului, tinandu-si chitara de grif.
'Cred ca va trebui sa-ti schimb corzile, draga mea Freya ... ' isi zise el, uitandu-se la chitara.
Se aseza pe unul dintre scaune. Isi scoase din buzunar o pana, neagra, de 1,21 milimetri cu inscriptia 'power' pe ea, si si-o trecu printre degetul mare, cel aratator si cel mijlociu.
Se uita la Reila si intelese ca aveau sa inceapa. Fata incepu, printr-un acord perfect, Aikad urmandu-i apoi conturul sinfonic, ca o chitara secundara.
Dupa sirul de acorduri perfecte, iesira din spatele geamului, vrand sa vada ce-a iesit.
"Reila ...", incepu el dupa ce se termina inregistrarea, de ce n-am adauga si voce umana ? Ar iesi cu siguranta superb.
ooc: eh, what do ya think, snow ? Adaugam si voce, sau ramanem doar la corzile metalice ? ^^
Reila auzid asta se uita la el ii puse degetul pe puze si spuse, facandu-i cu ochiul:
"Ma intrebam cand vei spune asta!"
Apoi inta din nou ii studio, ii facu semn sa puna sa cante partea intrumentala si sa inregistreze.
Melodia incepu ca oricare alta cam 15 sec de acorduri de chitara... pana cand vocea Reilei iesi din corp, atunci ca si de cealalta data cand facea repetita singura totul din jurul ei numai conta timpul se oprise. Catecul era despre o fata lasata singura de parinti, hoinarind prin casa fara nimeni ajungand sa vrea sa nu mai traiasca pana cand cineva o ajuta pana cand cineva o salveaza...
Melodia era predominat cu acorduri salbatice, dar vocea ei reusea sa se muleze usor pe toate, cantand lent cat trebuia sa cante lent, grabind "pasul" cand era de grabit
Cand termina de rostit ultimele cuv. timpul isi relua cursul... probabil si spatiul isi relua forma initiala...
'Sper ca mel. asta sa iti atinga inima' gandi Reila uitandu-se in gol...
ooc: Aikad... sa nu imi spui ca nu a ramas un pic socat ca nu te cred... ^^
Sacha simtise ca nu se mai putea concentra atunci cand ii auzise vocea fetei. Desi nu era cine stie ce fan al muzicii in stil japonez, el preferand mai mult stilul finlandez, si mai ales era - deobicei - mult mai atras de acordurile instrumentelor, se simtise ca si cand ar fi vrut sa se opreasca, sa-i lase fetei glasul sa curga lin, pur, nederanjat de vocea metalica a chitarii. Dar a incercat sa-si joace cat mai bine rolul in acel ciclu.
Cand termina de cantat, isi reveni ca dintr-o transa.
"Reila, ai cantat superb" zise Aikad in soapta, simtindu-se nevoit sa recunoasca acest lucru, chiar daca nu exprima intru totul ceea ce auzise. Era prea putin spus. "De ce nu-i lasi si pe ceilalti sa auda acest lucru ? Sau ... deja le-ai aratat ? Ar fi frumos daca am face un mini-spectacol ... Sa pregatim mai multe cantece si sa le aratam celorlaltora. Eu as putea canta la chitara, iar tu sa fi vocalista ... "
ooc: so, what do you think, snow ? ^^
Reila lasa capul in jos in asa fel incat Aikad da nu ii vada fata.
"Inca nu... nimeni nu trebuie sa afle, dar mai e putin timp... pana cand vocea asta va fi auzita de altii. E cineva care trebuie sa o auda mai intai de asta, altfel nu mai e cale de intoarcere pentru el. Vocea chitarei i-a corupt mintea, poate melodia asta ii va reda fericirea..." spuse ea un pic fortat. "Acum mai ramane sa gasim un totosar..." spuse ea incercand sa acopere tesiunea creata.
ooc: marina (Aikad stop cadru pt. moment)
Dupa o zi intreaga de antrenament Shana decise ca era timpul sa se intoarca la camin si sa se inchida in camera ei fara sa fie deranjata de nimeni. Sangele ei patase uniforma, insa nu-i pasa de ranile cauzate de antrenament. Hotari sa se aseze pe o banca langa camin privind in jurul ei. Toti pareau fericiti si nu stiai nimic despre campionat sau despre ura dintre Gakuen Tenshi si Gakuen Yokai.
'-Adevaratul cosmar va incepe peste o saptamana, dar nu-mi pasa...va fi distractiv.' gandi Shana cu un zambet ironic. Privirea ei era mai rece decat gheata, mai intunecata decat noaptea.
Deodata cineva o striga si privi spre fereastra de la cladirea Special A.
ooc: snow...your turn
Reila iesi din cabina, ii facu semn lui Aikad sa o urmeze.
"Cred ca ajunge pentru azi, mersi ca ai venit! A da si sa nu crezi ca nu te-am auzit: '''Reila, ai cantat superb!''' Esti al doilea baiat care imi spune asta!" zise Reila fericita dandu-i un pupic lui Aikad pe obraz.
"Asta e felul meu de ati multumi!" spuse ea zambind. "Ma intreb ce se intampla pe afara, ah uite-o pe Shana! Shana-chan! Aici la fereastra, astepta putin vin si eu acum!". Reila isi puse chitara in husa, apoi pe umar. "Aikad-kun inchide tu! Daca mai vrei sa stai n-am nimic impotriva, a da si sa cauti un tobosar!" apoi fara teama sari pe geam (de la etajul 2 O.O).
'E mai bn decat sa cobor scarile...' gandi Reila. Cand ateriza simti ceva moale sub picioare. "Ce moale, oare pe ce am aterizat?" spuse fata uitandu-se in jus. "R-r-r-RYUUUU??? Perversule nu mai sta sub mine!" tipa ea cat putu de tare. 'Totusi e moale...'
"Shana! Ajuta-ma sa il pedepsesc!"
ooc: Ryuu nu stiu cum scapi de aici, oricum Reila ti-a promis-o XD