Animezup - forum manga si anime

Full Version: Gakuen Tenshi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
"-Nu ai de ce sa fii mai atenta...marea parte din vina a fost a mea...eram prea ingandurat din cauza unei anumite Miss Rank 2 incat nu ma uitam pe unde mergeam" zise Ryuu in timp ce se departa de cele doua fete
"-Am de facut ceva ce nu mai suporta amanare....see ya around....aaa da si ca sa nu uit...Shana ar fi bine sa te straduiesti putin mai mult daca vrei sa ma intreci" continua acesta departandu-se din ce in ce mai mult.

ooc: marina/Shiva your turn
'- Sa ma straduiesc? Hmm...cred ca am o idee!' gandi Shana.
"- Kiseki asteapta putin. Kaito Ryuu stai pe loc, spui ca trebuie sa ma straduiesc mai mult? Atunci te provoc sa fii asistentul meu la antrenamentul de kendo. Daca refuzi inseamna ca ti-e teama!"
Shana indrepta katana spre el, asteptandu-i raspunsul. Il cunostea de multi ani pe Kaito si stia cand ceva il deranjeaza sau nu. Insa nu intelegea niciodata de ce o tachina doar pe ea, putea fi oricine chiar si Reila. Acum isi dorea sa castige campionatul pentru Gakuen Tenshi.
"- Eto...inainte de toate trebuie sa stii ceva, acest antrenament ma va ajuta sa castig campionatul de kendo dintre Gakuen Yokai si Gakuen Tenshi. Daca voi pierde...voi fi obligata sa parasesc special A." spuse Shana trista gandindu-se ca ar exista acest risc si ca nu ar mai putea fi alaturi de prietenii ei.

ooc: repo tu urmezi
"-Antrenament,antrenament,antrenament...doar asta aud in ultima vreme de la tine *sigh* inteleg ca vrei sa castigi campionatul dar din punctul meu de vedere asta e prea de tot.Nu ziceai tu ca antrenamentul tau nu trebuie vazut de nimeni?....pe langa asta nu mai am timp sunt in intarziere....v-am spus ca am ceva de facut ce nu mai poate fi amanat." zise Ryuu bosumflandu-se....apoi pregatindu-se sa plece continua
"- Poti considera asta prima ta victorie....oricum nu aveam sanse la kendo....aa da, Kiseki scuze ca am dat mai inainte in tine... see ya all later"

Acestea fiind spuse Ryuu pleca...

ooc:marina/Shiva your turn
Shana il urma repede si striga cat putu de tare:
"- Fugi, nu-mi pasa...eu voi castiga pentru binele academiei, nu-mi mai pasa ce crezi tu. Incepand din acest moment Kaito Ryuu numai esti demn sa fii nici rivalul meu, nici amicul meu. Ai dovedit un lucru... te lasi infrant la primul obstacol. Esti o rusine pentru Special A!"
Acum Shanei nu-i mai pasa ce spunea ex-rivalul ei, trebuia sa castige, altfel parasea special A si se transfera la Gakuen Yokai. Se intoarse cu spatele fara sa priveasca in urma si pleca. Numai conta ce gandea sau ce credea, acum tot ce mai conta era antrenamentul, desi era dezamagita, foarte dezamagita.
'- Se pare ca tot ce-mi mai ramane este doar antrenamentul...Dar nu-mi mai pasa.' gandi Shana trista, dar cu o privire rece si indiferenta.

ooc: repo you're so mean with shana, acum suporta pe black shana
In timp ce se indrepta cu pasi mari si grabiti spre intrarea principala Ryuu era macinat de ganduri...
'-De ce oare a tebuit sa spun ceea ce am zis....puteam sa gasesc alta scuza mai buna...de ce mereu o tachinez doar pe ea...oare...nu se poate sa ma fi...' gandurile i-au fost intrerupte brusc din cauza ca ajunse-se la intrarea principala unde un curier il astepta gafaind...Baiatul dadu sa spuna ceva dar Ryuu il oprise...
"-Stii cred ca nu mai e nevoie de "echipament"...nu mai am cui sa il dau...imi pare rau ca a trebuit sa vii pana aici pe degeaba...sau daca stau mai bine sa ma gandesc cred ca totusi am sa il iau...unde trebuie sa semnez ?"
Luand in primire "echipamentul" Ryuu se indrepta spre caminul baietilor.In timp ce mergea gandurile incepura din nou sa il rascoleasca...
'-Nu se poate... asta nu se poate intampla din nou... nu mai vreau... trebuie sa ma departez cumva de ea pana nu e prea tarziu... pana nu incep sa o privesc nu ca pe o amica , nu ca pe o rivala, ci ca pe o fem... deodata tacere...nu mai ii trecea nimic prin cap...ramase blocat.Trecura vreo doua minute pana isi reveni: '-Oare cum mi-ar sta in uniforma neagra?'

ooc: anyone
Reila ramasese cu ochi in soare... impreuna cu Sharon:
"- Ano Sharon-chan, din cate vad ai lasat-o si pe Yukari-chan cu ochi in soare n-ar fi mai bn sa mergi la ea? S-ar putea sa se supere pe tn, eu tre sa plec sa gasesc pe cineva! Ja ne!"
In timp ce Reila alerga fara tinta
'Damn that Ryuu, how dare he leave me like that? He's gonna pay! Acum sa ma gandesc din cate stiu in scoala e unul pe nume Aikad, nu multi stiu dar se spune ca nu se pricepe rau la chitara, trebuie neaparat sa vorbesc cu el! Ah uite cladirea elevilor din anul intai poate dau de el acolo...'

ooc: next Aikad, and p.s. vreau ca pers tau si reila sa se intalneasca cumva, se poate? ^^
Se poate, se poate ^^

Sacha se intoarse in camera sa, dupa o zi in care Yuudai il ajutase cu cateva teme - rasplata pentru ca rusul il ajutase la calculatoare, el nefiind chiar expert in ele si neputand scapa de un virus trojan. Se aseza pe pat, punandu-si mainile sub ceafa si uitandu-se la tavan, privind in gol, un lucru ce-l linistea de-obicei. Totusi, acum ca niciodata, simti nevoia sa citeasca ceva. Stiind ca-si lasase cartea "Razboi si Pace" in ghiozdan, apuca de el si cauta incet al doilea volum.

'La naiba! Am uitat cartea la Yuudai! Cat de imprastiat pot fi ... Eh, cred ca va trebui sa ma duc si s-o iau ... "

Mai arunca o privire la pretioasa-i chitara soptind <<Ma voi ocupa mai tarziu de tine.>> apoi pleca. Nu era de prea mult timp in institutie, dar stia locurile ca-n palma; hoinarise cu Yuudai prin toate locurile din cauza ca baiatul uita mereu clasele, asa ca Sacha a trebuit sa fie atent de fiecare data la usile si placutele pe care scriau numarul claselor.

'Hm, oare cine-o fi fata aceea? Sigur nu e din anul intai ... Oare o fi din grupa mai-marilor din institutie? Pare a fi cea care stie sa cante la chitara ... Dupa ce caracterizare complexa mi-a facut Yuudai ar trebui s-o recunosc dintr-o mie.' rase Sacha. 'Totusi, nu mi-ar displacea sa vad ce-i poate mainile pe griff' isi zise el, dupa care zambi si-si continua drumul, apropiindu-se de ea.

ooc: snowish, cum era si normal ...
ooc: call me snow ^^

Reila auzind ca se apropia cineva de ea se intoarse sa vada cine e, dand nas in nas cu Aikad:
'E chiar el... nu s-a schimbat deloc de la inceputul anului... blond, cu ochii aia albastri si reci... Aikad...' Reila era un pic hipnotizata de aparenta baiatului, dar trebuia sa isi revina.
'Bun curaj' se incuraja ea

"Hei Aikad am auzit ca nu te pricepi rau cu un griff si o chitara, ce-ai zice de un "duetnande" spuse ea, uitandu-se la el cu o oarecare superioritate (in realiatate se ruga ca el sa accepte...^^)

ooc: astept raspunsul Aikad ^^
Sacha se uita putin uimit la ea; nu se astepta sa-l intrebe asta. Si nici nu se astepta sa-i mai si stie porecla. Isi aminti de ceea ce-i spusese Yuudai: ... o fata frumoasa [...] ce stie sa cante la chitara si porecla ei e Reila ... .

'Oricum n-am altceva mai bun de facut ... Pacat ca daca vrea sa cantam o melodie de la cine stie ce formatie japoneza imi va lua ceva timp pana descopar acordurile ... Totusi, e o ocazie cam unica ... Dupa cum zicea Yuudai, nu multi din anul intai ajung sa fie intrebati de cei din al doilea an de vreun duet ... si mai ales nu cineva din grupa Special A... '

Sacha zambi scurt.

"Si ce ai vrea sa cantam?"
Reila se bucura, dar nu lasa sa se vada, se apuca sa scoata din jacheta ei niste harti pe care erau scrise fel de fel de acorduri de chitara si duet-uri compuse de ea, spunandu-i lui Aikad:

"Alege oricare mel iti place de aici si daca vrei sa mai improvizezi n-ai decat!"
Apoi isi dadu seama ca lui Aikad ii lipseste chitara:
"Ah observ ca nu ai chitara cu tn, mergem sa o luam? Pe drum te poti uita peste melodi, ok?

ooc: let's go get your guitar Aikad
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's