ooc: don't call me snowy... si imi pare rau Sharon o sa aiba putin amnezie...
Relia se opri brusc din cantat vazand-o pe Sharon imprastiata pe podea, intr-un moment de impuls lua un teanc de harti (fff grele) si le tranti in capul lui Sharon.
'- Cred ca a adormit! Norocul ei ca are capul tare...!' se gandi Reila in timp ce o lua in brate pe Sharon ca sa o duca in sufragerie (da e destul de puternica ca sa o duca in brate pe Sharon).
Dupa ce o lasa pe Sharon pe o canapea, se grabi sa inchida studio-ul si sa schimbe tabloul.
'- Noroc ca am solutii de rezerva! Sharon e foarte imprastiata asa ca pot sa ii spun ca s-a impiedicat in tocurile ei cat timp uraca scarile!'
ooc: Sa fie clar Sharon nu isi aminteste nimic, mai e ceva pana cand Reila va dezvalui Studio-ul tuturor!
'Huh....ce se petrece?....ce caut eu pe jos?' gandi blonda simtind o groaznica durere de cap. Acesta isi trecu mana prin parul rasfira simtind un cucui.
"Omg!!!! Daca cineva vede cucuiul asta s-a dus cu cariera mea!!! Trebuie sa ma vopsesc!!! Yukari!!!!" striga fata alergand intr-o disperare intorcandu-se la prietena ei, dar in drum spre acesta Bunny Boo s-a inzbit violent de cineva.
ooc: marina you're next
Dupa terminarea antrenamentului, Shana se indreptata spre cladirea clasei Special A, cand dintr-o data cineva se izbi in ea.
'-
Daca aflu cine s-a izbit in mine...' gandi Shana ridicandu-se.
"-
Sharon!!! E a doua oara pe ziua de azi cand te izbesti in mine!"spuse Shana furioasa luandu-si katana in mana.
"-
Ce ai merita acum?"intreba cu evil eyes."
Astept raspunsul...Sharon!"
Shana o urmari cu atentie, stia ca uneori ii este teama de ea, deoarece era foarte priceputa la lupte si la kendo.
"-
Ai grija! Sa nu se mai intample, puteai rani pe cineva..." zise Shana oftand.
ooc: sharon ai scapat

"Eh...poi nu a fost vina mea ca am alergat...a fost vina ta ca mi-ai stat in drum" replica bloda foarte mandra de ce perla a scos. "Oricum in caz ca te intereseaza de ce alergam atunci sa sti ca m-am trezit pe jos, inconstienta pe hol....cred ca cineva m-a atacat....nu stiu" spuse Bunny Boo.
ooc: marina next
'-
Eu i-am stat in cale? Shana...stai calma, calma'gandi Shana incercand sa-si stapaneasca furia.
"-
Te-a atacat cineva? Ciudat! Nimeni nu indrazneste sa se atinga de un membru Special A, inafara de...de cei care vor sa ne ia locul sau de elevii academiei rivale, Gakuen Yokai", spuse Shana.
Shana zari umbra unei persoane ce statea ascuns dupa colt.
"-
Cineva ne spioneaza! Sa mergem Sharon..."
Se apropie incet de acel loc, pentru a putea prinde spionul.
"-
Te-am prins spionule!" zise Shana cu sabia indreptata spre el."
Kaito Ryuu?!"
ooc: pfff...s-a abtinut, bafta ryuu, ai grija ce spui, ca de nu

...
'-Oups...se pare ca m-a descoperit...ce ma fac acuma?...well i'll give it a try...sper sa ma creada....in caz contrar o sa fiu in o pozitie dificila' gandi Ryuu.
"Oh Shana,Sharon...ce surpriza sa va vad....stiti ma indreptam spre....cand am auzit un sunet ca de izbitura.....". In acel moment ochii pe care pana atunci ii avea atintisi in jos ii intalnira pe cei ai Shanei acesta ramanand incremenit.
"Auzi Shana cu privirea aceea a ta si datorita felului cum tii indreptata spre mine katana ta imi dai impresia ca esti pe cale sa imi tai capul" spuse Ryuu revenindu-si din starea pe care o avu-se in momentul in care intalni privirea fetei.
ooc:....your turn...miss Rank Two
ooc: don't call me miss rank two, only shana is until she finish you
'- Si ai vrea sa te credem? Buna incercare, Kaito' gandi Shana lasand katana jos.
"- Ai noroc Kaito Ryuu...sunt prea obosita de la antrenament ca sa ma ocup si de capul tau!" spuse Shana cu indiferenta.
Pentru prima data in viata ei nu-i mai pasa de rivalul ei. Nici ea nu stia care era cauza. Nu-i mai pasa de special A, de prietenii ei, tot ce isi dorea era sa se antreneze tot mai mult.
'-Nu am timp de barfe, trebuie sa ma antrenez din ce in ce mai mult, altfel Gakuen Yokai va invinge academia Gakuen Tenshi la campionatul de kendo...iar special A va fi desfintat' isi spuse Shana.
"-Era sa uit pentru o vreme nu o sa ne mai vedem...sa o anuntati si pe Reila. Si inca ceva sa nu incercati sa aflati unde sunt sau sa ma spionati ca atunci e vai de voi"
Si isi lua ramas-bun de la ei, indreptandu-se spre camera ei.
ooc: snow it's your turn
ooc: dc? pe cine mai sugruma Reila?..... *devil thought* o Ryuu wanna hug?
Reila dupa ce schimba tabloul se hotara ca ar fi mai bn sa nu intre acolo pentru restul zilei.
'- Kyaaa ce imi vine sa o imbratisez pe Shana, poate imi mai alunga stesul, Ara? Shana?'
Reila era la mai mult de 10 metri distanta de Shana, Ryuu si Sharon, dar putu sa auda clar ce zicea Shana, avand o ureche muzicala perfecta. Totusi auzi numai ultima replica a Shanei (atunci a ajuns la fata locului)
'- Ce, Shana ma lasi singura? Ryuu nu imi dai de ales, sigur e vina ta!'
Ea imediat veni langa Ryuu huging him and kissing him on the neck (Reila' s: Special atack againsed Ryuu!).
"- Ryuu dc pleca Shana? Zi sau nu iti mai dau drumul!"
ooc: poor ryuu, assaulted by a girl like Reila... be happy XD... good luck repo, i'll need it!
ooc: seems that i'll need that luck you were talking about
'
-Si Shana asta...oare de ce se supara asa tare pt nimic....ma intreb ce e cu ea...' gandea Ryuu neobservand-o pe Reila(care deja il imbratisase) pana in momentul in care aceasta il saruta pe gat.
"
- WAAAAA.... REILA! ce crezi ca faci....i know that you love "my blood" dar totusi incearca sa te controlezi cat de cat...we are in public....for God's sake" zise Ryuu in timp ce incerca sa scape din imbratisarea fetei.
Reusind sa se desprinda ...Ryuu se indeparta putin si dupa vreo 2-3 clipe de tacere zise:
"
-Stiti ....ma cam ingijoreaza de la o vreme....nu mai stiu ce e cu ea...ia chestia asta cu rivalitatea dintre noi prea in serios...se extenueaza prea mult...desi m-a avertizat sa nu o fac, cred ca am sa o urmaresc totusi.... apoi intorcandu-se spre cele doua fete
- Sharon, Reila voi ce ziceti ?
ooc: Sharon your turn

"-Sugestia mea, urmareste-o....dar orice ai face nu-ti uita katana aici....cred ca o sa ai nevoie de ea" zambi nebuna.
"-O sa-ti aduc flori la mormand in orice caz!!!" incheie blonda
ooc: ur turn Ryuu