Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Euro Uefa 2008
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
haide sa facem un review acestui joc.
Grafica : Nimic schimbat , adica e la fel de proasta ca cea din 2003 . Ca de obicei Ea Sports a uitat ca avem si spectatorii si ne-au lasat cartoanele .
Gameplay : asta e mai bun , e destul de intereseant , imi aduce aminte de amuzamentul din fifa'99 .
Realistic : posibil , nu am incercat online , dar e o mica diferenta la lovituri libere, ca daca ii da cu mingea in cap , ramanae pe jos.
Multiplayer : Nimic schimbat .
Sunet : 0 , un mare zero , ca deobicei ea sports a uitat de sunete.
Atmosfera : la fel ca in orice fifa.
Alte jocuri de acelasi gen :
Seriile Fifa si cele date de Konami , Pro Evolution Soccer
Note :
Grafica :6
Gameplay : 8
Realistic : 5.50
Multiplayer : 7
Sunet :4
Atmosfera : 6
Total :6.08(3)
Man... da să o luăm aşa... când a făcut EA GAMES treabă bună(mă refer la fifa)? sincer... în fiecare an se grăbesc să scoată fifa dar mai bine ar mai amâna dar să facă treabă bună... de ex fifa 2008... au folosit scheletul fifa 2007 şi au făcut câteva adăugiri... bine... să nu fie fifa 2008 că la ăsta cică au adăugat mai multe... poţi juca şi cu un singur jucător... dar restul?... pauză... eu nici nu mă mai aştept la ceva frumos şi bun din partea lor... nfs idem... o mare prostie... mai ales pro street 24la care grafica e de 10 dar restu... prefer Konami... e cu multe clase peste EA GAMES...atâta că lor le e mai "greu" să obţină nişte licenţe... acuma asta e... dar e mult peste fifa....
URL de referinta