Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Cadoul perfect
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
[Aveti grija ca ziua mea se apropie muahahaha]

Cadoul perfect pentru mine ar fi mai mult... ideea ca o persoana si-a amintit de mine si mi-a dat un mail/pm/telefon/sms sa-mi spuna 'La multi ani.' Nimic material nu iti poate face placere mai mare cand vezi ca oamenii isi aduc aminte de tine si ca tu chiar contezi.
cadoul perfect:
21 tocmai ma intorc dint-un loc un toti colegii mei incercau sa cumpere cadouri pentru rude/prieteni/dusmani/..
toti incercau cadouri scumpe care erau deobicei niste aiureli mici ce se rup usor
Pana la urma o colega a mers la supermall si ghiciti ce a cumparat:
o perna pentru toate(ei toate ,cateva) rudele ei 24 am murit de ras
cred ca e cadoul perfect .si ieftin si ..folositor 21

Pentru mine cadoul perfect ar fi SadNU radeti pentru ca sunt si eu micuta001_tongue) o viza spre America mai precis Boston ,nu as mai veni inapoi 001_tongue.va promit 21
obisnuiesc atunci cand merg la cumparaturi sau prin magazine cu prieteni sa observ cand le atrag atentia anumite lucruri si eventual sa notez 001_tongue...sau atunci cand intamplator spun ca si'ar dori ceva anume. Sunt intotdeauna surprinsi ca am retinut sau am stiut ce isi doresc sau le place. Doar asa pot fi sigura ca e cadoul poate nu perfect dar macar potrivit Smile
Cadoul perfect pt mine? poate un "la multi ani". ma bucura faptul ca si'au amintit de ziua mea si ca s'au sinchisit sa dea un mesaj 001_tongue
Pai ca sa spun sincer as avea doua cadouri care ar fi aproape perfecte (a mai spus cineva: nimic nu e perfect)
1. Internet la mn in camera sa nu mai trebuiasca sa vin la cel din sufragerie -_-'''
2. Si o pers draga ca sa imi spuna "La multi ani!" - preferabil un baiat 65 001_tongue
Hmm nu cred ca exista cadoul perfect si de obicei nu-mi pasa ce cadou e, ma bucur ca l-am primit si ii multumesc celui care mi l-a daruit n_n But o chitara elictrica nu mi-ar strica @__@ lol.... oare luna de pe cer nu o vreau? -.-' oricum chiar as vrea o chitara elictrica muhahaha @_@
Ok...pentru fiecare cadoul perfect este ceea ce isi doreste el cel mai mult...In mare parte nu conteaza asa mult cadoul, ci gestul...insa fiecare ne dorim ceva foarte mult...
Deci daca va spun care ar fi pentru mine cadoul perfect, o sa va cruciti...pai cadoul perfect pentru mine ar fi sa mi-l duca cineva pe Gackt in persoana 21
Pagini: 1 2
URL de referinta