Ypppyyyyy, e ziua ta! ( ziua ta, ziua ta... ) Totul e perfect pana cand primesti cadourile. Primul e de la prietena ta cea mai buna ( yeak, i-ai zis ca nu iti palce chestie din aia ), si urmatoarele sunt asemenea celui dintai. Dar totusi, care ar fi cadoul perfect pe care sa-l primesti de ziua ta?
pentru mine nu conteaza cadourile!!!! (dar un i-pod alb nu strica nimanui

)
poi daca ar fi eu sa insir toata lista mea de dorinte acaparez pagina asa ca....mai bine ma abtin
Cadou perfect...sa iti spun sincer...mi-am dorit un cal ALB.Dar se pare ca parintii mei au uitat...si am primit unul negru(acum doi ani).Insa eu tot astept acel cal...si cu un Fat-Frumos pe el daca se poate

Greu de zis O.O
Chiar m-ai pus pe ganduri ... *poc ideea*
Mi-ar placea sa am tot NFS-ul pt psp 8->
Damn it si nici nu vor sa-mi ia alta caseta >.<
Asta ar fi cadoul perfect: O caseta NFS cu rating [at least] 16+ xD pt PSP
Ah ... Abia astept 8->
cadoul perfect? nu s-a inventat ^^
dar m-ar incanta un porcusor micut(care sa ramana micut),roz,curat,cu o fundita rosie. ^^ Sau un cutz,un labrador,de care imi doresc de foarte mult timp,desi am pana acum vre-o 5 cutzi ^^
am primit aseara cadoul perfect

. un Playstation 2

Eu nu sunt din fire o persoana materialista, dar cand vine vorba de ceva ce consuma energie electrica ... well, there sure is SPARTAAA! ^^"
Deci, cadoul perfect ... pana acum nu-mi doresc decat inca un LCD de vreo 60 de inchi - ca sa nu zic ca-s prea pretentioasa

.
Desi, nici o chitara electrica nu mi-ar strica; m-am cam saturat de asta clasica ...
Desi, un cadoul perfect l-am primit deja - un mp4 player Sony Walkman[si facut in Japonia

] de 2 giga ^^
Dar, cred totusi ca urmatorul ar fi chitara electrica si/sau un PS 2 ...
Nici eu nu sunt foarte materialista. Nu stiu ce imi lipseste... La mine cadoul perfect ar fi ca un anumit baietas, blond, cu 2 ani mai mare ca mine sa ma placa. Dar asta e doar o dorinta

Mi-ar placea totusi sa ma un apartament dragut in centru, cu 2 dormitoare, 2 bai, o bucatarie, 2 balcoane, o sufragerie, hol si debara, la ultimul etaj al blocului, frumos mobilat . Asta pentru ca la 20 de ani vreau sa ma mut singura. Dar va trebui sa mai astept, vreo 10 ani

Cadoul perfect? Pai deja l-am primit de Craciun^^. Un Wii^^+Wii Sports^^(doar se dau cu totu`). Acum vreau niste jocuri ca am doar Rayman Raving Rabbids^^. Vreau doiu`^^. Asta e cadoul perfect: jocuri pe Wii. Dar sigur nu o sa primesc>.<. Ziua mea a trecut de mult>.<. Sorry de off>.<. ByeBye^^