Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Iubire de liceu
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Inceputul

Era cinsprezece septembrie.Prima zi din anul scolar.In curtea liceului "Haruno",o multime de elevi asteptau cu nerabdare clopotelul ce anunta sfarsitul vacantei.Acestia incercau sa faca cunostiinta unii cu altii,acum ca vor fi colegi.Langa un gard,departe de multimea zgomotoasa,o tanara in varsta de saisprezece ani privea in jurul ei.Parul ei rosu ca focul era strans in doua cozi,in crestetul capului,in timp ce bretonul franjurat ii acoperea ochii de culoarea chihlimbarului.Se simtea ca un extraterestru,fiind singura imbracata in uniforma.Purta o fustita rosie plisata,cu o dunga alba pe margiena de jos si o bluza roz cu margini rosii ce avea o funda la baza decolteului.Sosetele albe si lungi ii acopereau jumatate de picioare,lasand la vedere doar partea de sus.Cum se uita ea nestingherita,a observat ca la cativa metri de ea,in jurul la doi baieti roiau zeci de fete.Toate faceau cunostiinta cu ei.Adolescenta ofta dupa care lasa capul in jos.In sfarsit,usile s-au deschis.Fata a asteptat sa intre mai intai multimea,dupa care a pasit si ea.A cautat pret de cateva minute clasa 9A.Cand a gasit-o,a deschis hotarata usa.Toate privirile erau indreptate asupra ei.Din nou,se simtea ca o fiinta din spatiul sideral.Vazand ca ultima banca este goala,s-a asezat usor in ea,nevrand sa mai atraga atentia.In timp ce privea tavanul,o voce subtire a trezit-o din visare.
-Salut papusa.Ce e cu tine asa zapacita?
In fata ei se inalta o adolescenta ce parea o rebela innascuta.Parul ei brunet si scurt era plin de suvite verzi si roz.Purta o pereche de blugi cu talie joasa si un maieu verde,ce acoperea o mica parte din sani.Pe talie,tanara a observat ca are un tatuaj in forma de inima.Fata mesteca o guma,in timp ce zgomotul baloanelor rasuna in intreaga clasa.
-Buna.Eu sunt Karen Abarai.Raspunde tanara politicoasa.
-Eu sunt Leona Asazuki.
Rebela si-a sters palma pe pantaloni dupa care a intins-o.Nevrand sa aiba probleme inca din prima zi,roscata a dat mana cu ea,zambind.
-"Unde dracu am nimerit?Eu,fata de familie buna am ajuns intr-o clasa de ciudati.Bravo Karen.Esti cea mai tare".
In timp ce statea cu capul pe banca,visand,o voce masculina se auzii din fata.Un baiat incredibil de atragator era urcat pe catedra.Parul lui era rosu ca soarele la apus si ochii lui de un negru patrunzator ii privea pe toti.Purta o camasa albastra,cu maneci scurte ce era deschisa mai mult decat jumatate,afisand niste pectorali tari ca piatra.La mana avea un ceas si la gat un mic lantisor de care era agatat o palcuta.
-Mototolilor,ascultati la mine!De azi inainte,eu sunt seful aici,clar?Cine are ceva de comentat,ne intalnim in spatele scolii.
-Mda...de parca o sa te asculte cineva.Dute si culcate!
Fiind prea distrata,Karen nu si-a dat seama cat de tare a vorbit,insa replica ei a ajuns pana la urechile roscatului.Dandu-si seama ca facuse o gafa cat ea de mare,isi acoperii gura.Pe catedra,adolescentul tinea mainile in sold,zambind sarcastic.Deodata,facu un semn cu degetul,chemand-o pe fata la el.
-Tu,roscata cu tupeu.Vino pana la mine.
-Esti nebun sau ce?Nu ma ridic de aici nici daca e cutremur asa ca scuteste-ma.
Nervos la culme,tanarul sarii de pe catedra,indreptandu-se cu pasi hotarati spre banca fetei.Ajungand in dreptul acesteia,dadu cu pumni in suprafata de lemn,tipand in urechea adolescentei.
-Ai idee cine sunt eu?Pustoaica impertinenta ce esti.
-Kira,las-o.Deja ai inceput sa le sperii din prima zi?
O voce de baiat s-a auzit din fata clasei.Era un tanar inalt,bine facut si destul de frumusel.Avea parul verde ca smaraldul si ochii caprui.Purta o jacheta kaki,cu gulerul ridicat si o pereche de blugi inchisi la culoare.La fel ca si amicul sau,avea ceva la gat.Alaturi de el era rebela,care parea ca ii cunoaste foarte bine pe cei doi baieti.
-Spune-mi cine esti si voi sti pentru data viitoare.
-Tupeisto,ai auzit vreodata de Akira Kyotaka?Vine replica baiatului ce parea scos din sarite.
-Sa ma gandesc...omul de servici nu,postasu nu cred,si nici tipu care livreaza pizza.Nu te stiu.Spune roscata sarcastica.
Scos din sarite,adolescentul o lua de mana,ridicand-o de pe scaun.Era deja prima zi si se parea ca fata are grave probleme.Ceilalti elevi nu indrazneau sa spuna nimic.Doar stiau ca baiatul din fata lor e liderul celei mai periculoase si rau famate gasti din cartier.Daca te puneai cu el,riscai sa fi batut si urmarit toata viata.Fetele il venerau pe Kira ca pe un zeu,insa se parea ca fata cu ochii caprui nu facea alceva decat sa il scoata din sarite.
-Nu are rost sa ma enervez pentru tine.Esti un nimeni in fata mea.
-Nu iti face griji,eu am si uitat cum te numesti.Apropo,cine ai zis ca esti?Te cheama Achita cumva?
Nervos,adolescentul s-a indepartat de banca.In drumul lui,o fata cu parul saten,pana la umeri se aseza in banca.Nepasandu-i,acesta o impinse,daramand-o la podea.Nici nu si-a cerut scuze.Iar acest lucru a infuriat-o pe Karen.
-Cine dracu te crezi?Ai impresia ca esti vre-un sef pe aici sau ce?Cere-ti scuze sau o sa platesti.
-Nu...nu te certa cu el,te rog.Spune fata de jos timida.
-A da?Ce imi vei face?Ma spui lu taticu?Uite ce frica imi e!Deja tremur!
-Nu idiotule!Dar iti voi da una de o sa ma tii minte.
Roscata a vrut sa il loveasca,insa a fost prinsa de puternicul baiat.Acesta reusii sa o imobilizeze cu o singura mana.Se distra pe seama ei.Cu mana libera,inceput sa o traga pe adolescenta de o coada.
-Leona,vino si ciufulest-o putin pe asta.
-Akira,gata!Termina!Ai facut destule pe ziua de azi.Vrei sa ne construim o reputatie proasta si aici?Spune rebela ce continua sa mestece guma.
Roscatul ii dadu drumu,apropiindu-se de gasca lui.Neputand sa se abtina,baiatul cu parul verde a inceput sa rada.Amicul lui era atat de violent incat putea sa loveasca si o fata.Una foarte tupeista,ce-i drept.
-Ichiro...tu de ce muschii mei razi?
-Kira,iar ai inceput cu expresiile astea?Ce ti-a facut biata fata?Apropo,vezi ca vine.
Tanarul se intoarse plictisit cu fata spre fata ce se apropia furioasa de el.
-Daca ai tupeu,ne vedem peste zece minute in spatele liceului.
Spunand acest lucru,roscata s-a reintors in banca ei.Ceilalti elevi se uitau la ea ca si cum ar fi o ciudata.Doar pentru ca se certase cu acel lider tupeist nu insemna ca e o ciudatenie.In dreapta ei a aparut aceiasi fata pe care o ajutase sa se ridice.In par avea o fundita galbena si un zambet dulce pe chip.Purta o uniforma ca cea a roscatei,numai ca era neagra.
-Vroiam sa iti multumesc pentru ca m-ai aparat.Eu sunt Alexis Levin.Spune aceasta inrosindu-se.
-Stai linistita.Sunt Karen Abarai.Noua ciudatenie a clasei 9A.Vine raspunsul tinerei zambind.
In timp ce cele doua fete vorbeau,roscata a observat ca baiatul cu care tocmai se certase iesise din clasa.Stiind ca se indreapta in locul stabilit,isi ceru scuze de la Alexis,dupa care pleca.S-a incurcat putin pana a gasit iesirea,dar intr-un final a reusit.Dupa ce a ocolit toata cladirea,l-a gasit pe roscat rezemat de liceu,cu o mana in buzunar,fumand o tigare.
-Ce mama dracu vrei?Nu ti-a ajuns ciufulealea de azi?Crede-ma,pot sa devin violent cand ma enervez.
-Nu vezi ce frica imi e?Tremur imbecilule.Uite cum sta treaba.Daca ai impresia ca ai venit in clasa asta cu chestii de genu "eu sunt seful,eu fac regulile",ia-ti adio!Poate te asculta pustii aia fara creier,insa pe mine nu ma comanda nimeni,clar?
-Papusa,in liceu asta toti danseaza dupa cum cant eu.Si tu nu esti mai prejos.
-Nu imi mai adresa asemenea apelative.Dute si culcate.
Cand a vrut sa plece,Akira a intins piciorul in fata ei.Aceasta se impiedica,reusind sa cada pe asfalt.O pereche de bikino roz si-au facut aparitia de sub fustita rosie.Adolescenta era nervoasa.Si starea ei s-a amplificat cand a vazut ca roscatul trece pe langa ea fara sa o ajute.Vroia ca in prima zi de liceu sa se inteleaga bine cu toata lumea,insa nu era cu putinta.Trebuia sa fie o oaie neagra care sa ii strice ziua.

Galerie:
Karen: http://img245.imageshack.us/img245/6302/8f15fb0cpo9.jpg
Akira: http://img178.imageshack.us/img178/229/sasuke6mk9.jpg
Leona: http://img178.imageshack.us/img178/1255/...tasdi6.jpg
Ichiro: http://img245.imageshack.us/img245/5346/...airyj9.jpg
Alexis: http://img187.imageshack.us/img187/5500/sisrm6.jpg
21 Doamne 21 ii gata.. il iubesc pe Akira 8 si ce tupeu pe capul lui Karen 21 ii clar ,seamana cu noi doua, sis 21
Si vreau sa zic ca Alexis e fooarte dragutza
App.. Mi-a placut piedica aia la nebunie 24
Deci inca un fic perfect de al tau21 de abia astept nextu
Chuu si gambate sis
wow....just awesome!!!
Karen seamana mult cu mine....si Akira imi aminteste de cineva....oare de cine? 71 ... Zack
whateva Akira sooper tare....la inceput m-a cam enervat cu fitele de familie buna dar e ok
imi place mult Leona....are si un nume dragut....
pune nextu repede....hai, stiu ca il ai 21)
Ah, ce fic superb Rolleyes felicitari sis!! pupic
Akira ii cam rau...dar imi place asta 4 si si Ichiro ii super sweet 4
Saraca Karen, in ce incurcaturi s-a bagat....
Deabia astept urmatorul capitol!!! Succes! pupic
Este inca un fic aka love_yuki_eiri aici? Ce tare, ma bag si eu 21!
Mi se pare mie sau nu este yaoi?Ei bine nu-mi pasa, orice e bine cat timp este;) 4
Inceput promitator(nu ma asteptam la mai putin).Nu incep cu laudele despre fiecarte lucru in parte ca te tin pana maine(in cel mai bun caz), asa ca ma rezum la un bravo per total.
GAMBATE si cha!4
Pedeapsa

Karen se ridica nervoasa de pe asfalt,scuturandu-si fusta.Era plina de praf.Din cauza cazaturii,reusii sa isi zgarie genunchiul intr-o piatra.Dupa ce isi aranja hainele pe ea,se indrepta spre intrarea liceului.Vroia sa il puna la punct pe acel baiat cu orice pret.Chiar daca asta insemna sa il aiba ca dusman de moarte toata viata.Nu suporta ca cineva sa se creada mai mult decat este si sa pretinda ca el face regulile.In fosta ei scoala,obisnuia sa ii enerveze atat de tare pe lideri,incat sfarsea alergata prin toata cladirea.Ajunsa in fata usii,aceasta isi aranja parul,dupa care o deschise nervoasa.
-Tu nenoroc...Aoleu..ce am facut?
-Asta e fatuca aia cu gura mare.Striga Akira din ultima banca.
La catedra se afla un domn in varsta de douazeci si cinci de ani.Avea parul brunet,franjurat si inegal.Ochii lui albastri si reci erau acoperiti de o pereche de ochelari subtiri.Era destul de bine facut iar asta se putea observa prin camasa neagra ce o purta.Se pare ca roscata intrase intr-un mare bucluc.Chipul barbatului era calm insa implacabil.Dupa ce isi aranja ochelari,spuse pe un ton apasat.
-Domnisoara,aveti idee ca ati intarziat?Cum te numesti?
-Karen Abarai domnule.Spune adolescenta facand o plecaciune.
-Foarte bine.Maine,o sa ramai dupa ore in detentie.S-a inteles?
-Da.Raspunde roscata schitand un zambet.
Dupa ce a primit permisiunea,adolescenta s-a indreptat spre banca ei,in hohotele de ras ale roscatului.Prima zi incepuse deja deosebit de prost.Se trantii pe scaun,dupa care puse capul pe suprafata tare.Alexis ii aranja cozile,care erau putin ciufulite de la ultima intalnire cu Domnul Super Ego.Batea nervoasa din picior,continuand sa tina capul pe maini.Vroia ca acea zi sa se termine cat mai repede.Deodata,vocea barbatului se auzii din nou,la fel de apasata.
-Eu sunt Takashi Jin si de azi inainte sunt dirigintele vostru.Predau japoneza asa ca sper sa ne intelegem cat mai bine.Acum,prezentati-va voi.
Rand pe rand,fiecare elev si-a spus numele si pasiunile ce le avea.Plictisita,Karen a reusit sa adoarma.Vazand ca nu raspunde,profesorul s-a apropiat de banca ei.In mana tinea o carte groasa.Dupa ce o muta pe Alexis in banca din spate,trantii obiectul gros pe banca,tipand.
-Domnisoara!
-A...ce?Radical din douazeci si cinci e cinci!Spune fata ce mai avea putin si cadea cu scaunul.
Clasa a inceput sa rada.In ultima banca,periculosul trio mai avea putin si fugea din sala.Erau atat de amuzati de noua lor colega.Parea dintr-o alta lume.Una,complet paralela.Dandu-si seama de gafa pe care a facut-o,roscata si-a dat cu palma peste frunte.
-Regula numarul 1:nimeni nu doarme cat sunt eu aici.Pentru maine trebuie sa scrii de o suta de ori "Eu nu dorm la ora".S-a inteles?
-Da domnule...
-Foarte bine.Elevi,sunteti liberi.
Adolescentii au navalit pe usa,disperati parca dupa libertate.In clasa mai erau decat cele doua fete.In timp ce Karen se lamenta a observat ca Alexis este tot in dreptul bancii.Mai avea putin si izbucnea in ras.
-Ce s-a intamplat?Intreaba aceasta stragandu-si una dintre cozi.
-Fusta ti s-a agatat in scaun.Esti...goala.
Roscata a lasat capul in jos.Intr-adevar,nu avea decat bikini roz.Rusinata la culme,tanara si-a cerut scuze dupa care s-a imbracat.Nu stia cum poate sa fie atat de agitata.In timp ce parasea liceul a constatat ca Akira si Ichiro se afla chiar la poarta,sarutand pe rand sirul de fete ce parea interminabil.Aceasta se oprii si luand-o pe Lex de mana o baga dupa un perete.
-Mai e vre-o iesire de aici?
-Nu...dar stai linistita.Nu trebuie sa ii bagi in seama.
Roscata a aprobat din cap,dupa care tragand aer in piept cobora treptele.Cu cat se apropia mai tare de baiat,cu atat isi dorea mai tare sa il plezneasca.Reusii sa treaca de cei doi si crezand ca nu au vazut-o,a rasuflat usurata.Insa vocea seducatoare a lui Kira rasuna,atragand atentia celor care erau in jurul lui.
-Fetelor,pustoaica aia cu parul ca rosia ca avut tupeul sa se dea la mine.
Auzind acest lucru,Karen dadu drumul rucsacului dupa care se indrepta spre baiat.Isi facut cu greu loc printre fetele ce il venerau,insa pana la urma a reusit.Se afla fata in fata cu baiatul a carui privire o sfida.
-Idiotule,tie ti s-a urcat testosteronul la cap sau te prefaci?Tu nu ai voie sa imi pronunti mie numele,clar?Apropo,cine vorbea de par ca rosia?Mai,cap de dovleac.
Spunand acest lucru,Kari l-a calcat pe roscat pe picior,facandu-l pe acesta sa injure de durere.Intorcandu-se la amica ei,isi lua ghiozdanul dupa care continua sa mearga.Cele doua s-au despartit la o intersectie.Blocul unde locuia Karen era unul obisnuit.Aceasta urca pana la etajul cinci,unde se opri in fata unei usi maro.O deschise usor.Dupa ce isi tranti rucsacul si se descalta,intra in living.Era un apartament curat si mobilat cu bun gust.Culoarile ce predominau erau alb si maro.Pe canapea,statea un baiat in varsta de douazeci de ani ce avea parul saten si ochii verzi.
-Ce face cea mai frumoasa surioara din lume?Cum a fost prima zi de liceu?
-Oribila!Mai intai dau de un tip care se crede mare sef,dupa profu ma pedepseste ca intarzii,apoi adorm la ora ca la sfarsit sa ma cert cu acelasi baiat.Minunat,nu?Ren,ti-am spus sa nu mai fumezi in casa?Ce taratura ai mai adus de data asta?
-Papusa,ai grija cum vorbesti.Spre deosebire de tine,eu sunt major.Asa ca fii cuminte sau daca nu ii sun pe parinti in Canada si le spun sa te i-a acolo.
-Bine...o sa fiu cuminte! Apropo,eu de ce nu pot sa fac ce faci tu cu fetele?
-Karen,am mai discutat despre asta.Ai abea saisprezece ani.Esti inca mica.
-Da da...discutii despre educatia sexuala cu fratele mai mare.Ma duc sa imi fac un dus.Sunt epuizata.
Satenul a aprobat din cap,dupa care isi aprinse o tigare.Adolescenta ofta,trantind usa living-ului.Intrand in baie,isi dadu drumu la apa.Jacuzzi-ul se umplea treptat,in timp ce spuma crestea in volum.Parintii lor erau foarte bogati,avand afaceri in intreaga lumea.Si tocmai din cauza asta,ea a fost crescuta de fratele ei,care la randul lui a fost crescut te o doica.Ren o invatase tot ce stia pana in acel moment.Cei doi discutau lucruri pe care o fata le vorbea doar cu mama ei.Si poate din aceasta cauza Karen il iubea asa mult.

Jin:
http://img525.imageshack.us/img525/2826/032lw9.jpg
Ren:
http://img519.imageshack.us/img519/6754/...oy1ll6.jpg
21 beeton.. cum sa fie atat de tare?21 mam prapadit de ras
A fost mortal
Ce sa mai zic? Karen e rebela din fire din cate vad21 si fraiso e verry sweet 71
Abia astept sa vad ce urmeaza 21 chuu si gambate sis pupic pupic
vreau si io frati mai mari..... dar nu io am un tzanc mai mic 001_tongue
deci nu ma asteptam la nimik mai putin de la tine.... ar fi fost prea de tot.
faza cu fusta e atat de cunoscuta 2124 nu vreti sa stiti
tupeul ei imi place la nebunie
sis poop u dulcik pupic:*
Ce capitol tare! A fost amuzant 21
Apropo: Ren e foarte dragut 4
Si deabia astept urmatorul capitol sa vad ce se va intampla in continuare!!!
gata, e oficial: m-am indragostit de Ren 21))
lol, just joking.
tare capitolu`
saraca Karen a patit-o rau de tot, da iese ea si din asta ;)
(am o presimtire ca o sa mai fie cnv la detentie 4 )
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
URL de referinta