Animezup - forum manga si anime

Full Version: Iubire de liceu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Anuntul

Reintorsi in clasa,cei doi s-au asezat in banca.Karen continua sa ii povesteasca baiatului lucruri despre liceu,insa acesta parea ca nu e atent la ea.Si acest lucru o deranja.Brunetul o masura cu privirea,muscandu-si cu ardoare buza de jos.Fata incerca pe cat posibil sa vorbeasca despre lucruri diferite,evitand sa vorbeasca despre sarutul de mai devreme.A deranjat-o,insa nu putea sa spuna nimic.Ochii lui negri si patrunzatori o speriau.Brusc,usa clasei s-a deschis la perete.Akira a intrat,strangand cu putere din pumn.Il privea adanc pe noul baiat.Ochii lui parca aruncau cutite.Insa doua fete blonde l-au luat de mana,ducandu-l in banca lor.Nu dupa mult timp,in sala a aparut dirigintele.Se parea ca are o veste pentru elevi.
-Vreau sa va anunt ca maine se va organiza o tabara la munte.Totul este gratuit,insa exista o conditie:toti trebuie sa mergeti.
Colectivul a inceput sa tipe de bucurie.Liceul nu incepuse de mult timp si ei aveau deja o excursie organizata.Era si ceva frumos in toata aceea perioada plina de carti,note si profesori.Dandu-si seama ca nu ii va mai putea stapanii,dirigintele le-a dat liber restul zilei.Aveau de pregatit bagaje si multe alte lucruri.Auzind acest lucru,liceeni au iesit vijelios din clasa.Singuri ramasi erau Akira,impreuna cu gasca lui si catvea fete ce pareau mai mult decat incantate ca vor petrece o saptamana alaturi de frumosul clasei.In fata cladirii,Demon si Karen isi luau la revedere.
-Se pare ca vom petrece o perioada impreuna.Spune brunetul aranjandu-si suvitele rebele ce se incapatanau sa ii cada pe chip.
-Da.Eu sunt incantata.Acum trebuie sa plec.Ne vedem maine.
Roscata a plecat de langa baiat,incepand sa fuga.Avea atatea lucruri de pregatit.Aflandu-se destul departe de liceu,a redus ritmul alert in care mergea.Abea isi tara picioarele pe asfaltul cald.Era jumatatea lunii septembrie,insa Soarele ardea destul de tare.Ajungand aproape de blocul ei,a simtit cum cineva o apuca de par,tragand-o destul de tare.
-Se pare ca iti place noul baiat,nu?
-Akira!Ce iti pasa tie?Da-mi drumul daca nu iti jur ca te fac una cu pamantul.
-Da,tu si care armata?Spune acesta razand.
Roscata a vrut sa il loveasca insa baiatul si-a dat seama de miscarea adolescentei,prinzandu-i mana.De data aceasta,in preajma nu mai erau Leona si Ichiro pentru a-l oprii pe roscat.Acesta o lua de brat,bagand-o in scara unui bloc.Era destul de intuneric si in linistea deplina se puteau auzii respiratiile celor doi.
-Stii ca daca as vrea,as putea sa te violez?
-Mda,vezi sa nu.Lasa-ma sa plec daca nu o sa reactionez urat.
Buzele roscatului le-au acaparat pe cele ale adolescentei intr-un sarut violent.Cu mana stanga ii ridica bluza de la uniforma,in timp ce cu cea dreapta ii desfacea fermoarul de la fusta.Karen se afla intr-un colt si nu avea pe unde sa fuga.De fiecare data cand il impingea,Akira o izbea de zid,prinzandu-i picioarele intre ale sale.
-Da-mi drumu...Te rog.
-Esti speriata,nu?Ce se intampla cu tine?Unde ti-a fugit curajul?Stai linistita,nu iti fac nimic.Am vrut doar sa te sperii.Oricum,odata si odata,tot eu te fac femeie.
Aceasta a plecat,lasand-o pe adolescenta pe jumatate dezbracata.Aceasta simtea ca explodeaza de nervi.Dupa ce isi aranja hainele,parasii acel bloc.Pana la ea acasa nu mai era mult.Nu vroia ca fratele ei sa o vada in aceea stare deplorabila in care se afla.Stia ca o va lua la intrebari.Si nu avea raspunsuri.Ce putea sa spuna:ca unul dintre colegii ei a incercat sa o violeze numai ca sa o sperie?Intr-un final,a ajuns in fata apartamentului.Cu pasi usori,a pasit in interior.A observat ca usa de la living era inchisa.Cand a deschis-o,a vazut ca fratele ei se saruta patimas cu aceiasi blonda de la discoteca.
-Ren!Striga aceasta scapand ghiozdanul.
-Karen...ce e cu tine asa devreme acasa?
-Ei bine,crede-ma ca in acest moment imi pare rau ca am plecat cu trei ore inainte.Stii ceva?Fa ce vrei cu..domnisoara.
Roscata a parasit living-ul,trantind usa dupa ea.Ajunsa in dormitor,s-a incuiat in camera,dand muzica la maxim.Nu vroia sa auda nimic din ce se intampla in jurul ei.Dadu jos trollerul de pe dulap,dupa care il aseza pe pat.Isi deschise dulapul,privind lung hainele ce se ascundeau in interiorul sau.In cele din urma lua cateva perechi de blugi,patru fuste,tricouri,maieuri si camasi.Nu uita sa isi puna intr-un buzunar special cutiuta cu accesori.Intodeauna le lua cu ea.Dupa o ora,bagajul era gata.Se parea ca in usa dormitorului batea cineva.Enervanta de acel zgomot,adolescenta a deschis usa.
-Karen,inceteaza o data pentru todeauna cu atitudinea asta de copil rasfatat.
-Stii ceva?Nu am chef sa ma cert cu tine.Din partea mea nu ai decat sa faci ce vrei.Poti sa te insori maine!
-Apropo,tu unde ai de gand sa pleci?Vad ca ti-ai pregatit bagajul.
-Mda...maine ma duc in tabara cu clasa.Mai vrei sa afli ceva?
Roscatul si-a privit sora,dupa care a dat din cap.Tanara avea o fire dificila si era foarte greu ca cineva sa ii faca pe plac.Era capricioasa si rasfatata.Intodeana vroia totul pentru ea.Tocmai de asta ura atunci cand vre-o fata se apropia de Ren.In cele din urma,acesta a imbratisat-o.Un lucru nu intelese-se:cu ori cate fete ar fi,ea va continua sa fie surioara lui mai mica.Si iubirea ce i-o purta depasea orice limita.
:8: :8: vai imi place moolt de Akira 4
se vede ca este gelos 4 :8:
oo abia astept sa vad ce sa intampla in tabara 4
o sa se bata demon cu akira pt karen? o sa se intample ceva intre karen si akira sau intre karen si demon o.O sunt atatea intrebari 21
gambate la urmatorul cap
se pare ca voi putea inv linistita 21
omg... hai k m-ai dat pe spate
hi hi hi... de-abea astept sa vad ce se mai intampla....
oare ce-o sa se intample in tabara... 8->
cat mai multe sper... 21
astept urmatorul capitol si hai mai repede k mor aici de curiozitate 001_tongue
Ce relatie frumoasa are Karen cu fratele ei smile
Mie mi putin frica de ce se va intampla..adica Karen cu Akira si cu Demon timp de o saptamana impreuna...nu stiu ce sa zic...cred ca va iesi cu scantei...
So...deabia astept sa vad de ce peripetii vor avea parte,so deabia astept nextu.Gambate pupic
Tabara O.o vreau si eu...
Intr-un fel as vrea sa vad o bataie pe acolo 21 Bineinteles Karen sa ii bata pe toti.
Oare am omis faptul ca ador replicile lui Kari 24? Cred ca nu >.<
Abia astept urmatorul cap^^
Aw!!*rad si chicotesc* Capitolul a fost dragut,sexy si trist,toate in acelasi timp.

Oh,Akira esti un tampit mai mare decat crezi 001_tongue Pe bune,nici nu mai sunt sigura ce sa cred despre tine.Esti asa de...ARGH! Ma incurci! Dar totusi cred ca te potrivesti mai bine decat Demon cu draguta de Karen.Abia astept ca voi doi...hmmmm mai bine ma opresc aici cu gandurile 71

Continuarea repede,pretty please!
Yurie cred si eu ca iti place Demon nu numai cum arata ci si numele(sht u la ce ma refer).Asa sa trecem la subiect:deci e super tare ficu si deja atmosfera s-a incins cam rau ...cred ca o sa se lasa q pumni si picioare fluturand prin aer ....ast continuareapupic471
Antrenamentul

Pe strada,Karen mergea destul de repede,incercand sa nu intarzie la primul ei antrenament.Nu vroia sa o dezamageasca pe Leona,mai ales dupa cat de draguta a fost cu ea.Era singura ei speranta.Doar ea o putea face sa o invinga pe Karina,chiar daca acest lucru era aproape imposibil.Roscata indraznise sa provoace o campioana.Si nu oriunde,ci pe terenul undea il cunostea cel mai bine:gheata.Bruneta era o adevarata zeita in cea ce priveste acest sport.Cum ar fi putut ea sa sa castige la patinaj?Insa oricum ar fi fost,nu avea de gand sa se dea batuta.Nu in fata noii rivale.Dupa un sfert de ora,tanara a ajuns in fata patinoarului,unde o asteptau Demon si Leona.Vazand-o,rebela si-a pus palma pe frunte,spunandu-i printre dinti.
-Papusa,tu ai de gand sa faci primul antrenament in pantaloni scurti si tricou?
-De ce?Nu m-am imbracat corespunzator?
-Vei vedea tu in curand de ce am spus asta.
Fata cu parul albastru a luat doua perechi de patine,dupa care au intrat in sala.Karen incerca sa isi puna patinele in picioare,chiar daca nu reusea.Ridicand capul,a observat cu cata eleganta patina Leona.Era incredibil cum o fata atat de dura ca ea,reusea sa stapaneasca atat de bine aceasta arta.Cu ajutorul lui Demon,roscata a pus piciorul pe gheata.Insa de cum a pasit,a reusit sa cada.Rebela s-a apropiat de ea,luand-o de mana.
-Fetito,aici nu esti pe role.Picioarele desfacute,drapta si tine patinele inclinate.Acum da-i drumul.
Adolescenta a impins-o,cu gandul ca aceasta isi va putea tine echilibrul.Vazand cu ce viteza aluneca,Kare a inceput sa tipe.Din cauza strigatelor,nu a putut auzii sfaturile colegei ei.Nestiind cum sa puna frana,abdomenul ei s-a izbit violent de parapet.Adolescenta a inceput sa tuseasca,in timp ce se tinea de stomac.De pe banca,brunetul o intreba daca este bine.Roscata ridica mana,sperand ca il va putea calma.
-Esti bine?Replica Leona apucand-o de brat.
-Da...sunt in regula.
-Acum o sa te leg cu o sfoara si te voi invata cum sa te invarti.
Karen a aprobat din cap,dupa care a urmat-o pe rebela pana in centrul patinoarului.In momentul in care Leona a inceput sa se miste,adoelscenta s-a dezechilibrat,reusind sa cada cu genunchi pe gheata.Urme de sange au inceput sa apara pe suprafata rece,in timp ce pielea ei era taiata de duritatea acesteia.Cu eforturi destul de mari,se chinuia sa se ridice,insa in cele din urma a reusit.Rebela o privea si nu ii venea sa creada.Dorinta ei de a invinge era atat de mare,inca era in stare sa uite de orice fel de durere.
-Sa continuam.
Tanara a inceput sa se invarta,incercand sa mentina ritmul cu cel al antrenoarei ei.Insa in ciuda acestor lucruri,era imposibil sa nu cada.Genunchii si coatele aratau mai rau ca niciodata.Dare de sange incepeau sa se scurga pe piele,cazand in cele din urma pe gheata.Era dureros sa o vezi,dar mai ales sa fii in locul ei.Nemaiputand rezista in fata unei asemenea situatii,Demon s-a ridicat de pe banca,parasind patinoarul.Orice tanar care o privea,nu putea sa nu stranga din dinti atunci cand roscata se izbea puternic de suprafata nemiloasa.
-Papusa,ar trebui sa terminam pe ziua de azi.
-Te rog...inca o ora.Nu pot sa renunt acum.Spune aceasta gafaind.
-Uita-te cum arati!Esti plina de vanatai si taieturi!Nu o sa mai poti merge daca nu incetezi.
-Nu imi pasa...nu imi pasa daca nu mai pot sa merg,nu imi pasa daca o sa mi se scurga tot sangele din mine!Trebuie sa continui!
Rebela a aprobat din cap,dupa care a luat sfoara in mana.Picioarele ei se miscau foarte repede pe gheata,in timp ce facea cercuri.In spatele ei,roscata se chinuia sa isi mentina echilibrul,insa din nou,tot ce a reusit a fost sa cada.Vazand ca abea se poate tine pe picioare,Leona a aruncat sfoara,parasind gheata.
-Ce crezi ca faci?Striga adoelscenta gafaind.
-Nu te distrug cu mainile mele!Gata pentru azi.Dute acasa si odihneste-te!
Roscata a dat cu pumnul in gheata,dupa care s-a tarat pana la parapet.Alaturi de ea a aparut Demon,care a luat-o in brate.il durea sa o vada pe fata in situatia respectiva.Era ranita,insa ambitia ei era mai puternica decat a fost vreodata.Vroia sa o invinga pe Karina cu orice pret,chiar daca ar fi trebuit sa plateasca cu propria ei viata.Era oarecum deplasat sa gandeasca asa,insa era in stare de orice.Epuizata,s-a ridicat de pe scaun,parasind patinoarul.Chiar la intrare,cei trei s-au intalnit cu bruneta si Akira.La vederea adolescentei,roscatul a inghitit in sec in timp ce o masura cu privirea.Trupul ei perfect era acoperit cu rani si vanatai,in timp ce zgarieturile de pe brate si picioare inca sangerau.
-Salut.Vad ca roscata si-a inceput antrenamentul.Vai..dar ce ai facut?Cred ca nu ai patinat in genunchi.Replica aceasta razand.
-Ai face bine sa iti inghiti zambetu ala tampit pentru ca te voi invinge.
Auzind declaratia fetei,Karina a fost oarecum inspaimantata.Privirea ei era dura si hotarata.Dorinta ei era de neclintit.Nici ranile nu pareau sa o doara.A avut multe adversare,insa nici-una nu a indurat atat de multe.Era prima zi de antrenament si Karen arata de parca ar fi avut un accident de masina.Nemaivrand sa mai auda alte comentarii,Leona si-a luat colega de mana,indepartandu-se de cei doi.
-Papusa,sa nu o bagi in seama.Sportu asta nu e asa frumos cum este vazut de afara.La mijloc sunt multe invidii si interese.Adversarele incearca se elimine una pe cealalta,prin vorbe sau fapte.Sa nu te descurajezi.
-Cuvintele ei nu fac alceva decat sa imi intareasca ambitita si puterea de convingere.Eu o sa inving.
Rebela zambea,desii nu parea foarte fericita.Era constienta ca prietena ei va trece prin multe chinuri pana ce va invata sa patineze.Nu avea decat o saptamana la dispozitie.Dar avea de gand sa o invete o manevra pe care o stia de la mama ei.
"Insa de cum a pasit,a reusit sa cada." Ei,mie nu mi s-a intamplat chiar asa.Eu cand am pus piciorul pe gheata nu am cazut, dar mergeam cu viteza melcului turbat 21
Asa...revenind...> nu-mi place deloc cum se comporta Akira 33 in loc sa o sustina pe Karen, pe care o cunoaste de mai multa vreme, el sustine o necunoscuta 33
Cat despre Karen 39 ... sper din tot sufletul sa invinga 10
So...deabia astept continuarea.Gambate! pupic
bye
Am citit povestea ta si pot spune ca-mi place foarte mult. Dispret, prietenie si dragoste aceste lucruri circula cu usurinta-n povestea ta. Totusi nu inteleg, unde-i capitolul cu excursia, l-ai sters sau ce se intampla?
Ai un stil destul de dragut de-a scrie, povestea este superba, iar la inceput pot spune ca am ras destul de mult, asta pana cand m-am lovit cu piciorul de birou 21 [ no comment ]. Inca nu inteleg ce s-a intamplat si daca acel capitol lipseste sau inca nu a sosit, dar voi citi curand continuarea si voi afla [ cred ].
Felicitari pentru poveste si succes in continuare
ganbatte
kappuchu ... ^_____^ chuu

Edit: Nu mai ai nicaieri postata povestea? Chiar as vrea sa citesc si acele capitole ^_^ ... Oricum imi place povestea ta ^___^
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Reference URL's