Animezup - forum manga si anime

Full Version: Iubire de liceu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
super!!supe!!
imi place Jin 24.
la infumuratul de akira imi place doar KIRA 001_tongueSmile
iar karen e mortala.Ren e prea y.T
e foarte fain ficul.ma amuza numai cand ma gandesc.ma intreb ce relatii vor fi .dupa cum te cunosc va fi (cred doar cred) kira-karen dar ar fi super tare jin - karen 24
succes in continuare .astept the next chapter!
ti-am citit si eu povestea si pot sa spun ca-mi place
ador temperamentul lui Karen,stie sa-i puna la punct pe toti
ce dragutz e jin
foarte tare fic-ul tau...bafta in continuare
Alta zi,alte certuri

Dupa o zi plina de evenimente neplacute,Karen se relaxa in jacuzzi.Apa fierbinte si mirosul delicat de lavanda o calmau.Parul ei era strans intr-un coc,evitand udarea lui.In timp ce sufla linistita in spuma alba,se gandea la un plan.Vroia sa il faca pe Akira sa plateasca pentru toate umilintele indurate.Detesta sa se simta calcata in picioare.Mai ales de un baiat.Tot gandindu-se,a auzit pe holul din fata baii un chicot de femeie.Nervoasa,iesii din apa fierbinte.Isi infasura trupul cu un prosop,dupa care pasii tiptil in fata camerei satenului.Nu vroia ca acesta sa o auda.Brusc,aceasta a deschis usa.In pat,fratele ei saruta salbatic o tanara.La vederea fetei,Ren a cazut de pe suprafata moale.
-Alta fufa?Fetito,ia-ti catrafusele si pleaca din casa mea.Da da,sunt sotia lui.Hai misca!Nu am toata ziua la dispozitie.
Blonda si-a luat bluza de pe jos,dupa care iesii vijelios din apartament.Langa pat,satenul isi lua nervos camasa pe el.Avand un zambet larg pe chip,roscata a vrut sa se reintoarca in baie.Insa o strangere puternica de brat a intors-o din drum.
-Karen,cand o sa incetezi sa mai fi o pustoaica rasfatata?E a zecea fata pe care o sperii saptamana asta!Daca mai faci o singura data asa,te trimit la internat in Elvetia!
-O sa te internez eu in primul balamuc pe care il vad.Pentru ca te culci cu taraturi cand sora ta mai mica e acasa.
Spunand acest lucru,roscata a iesit din camera.Ramas singur,satenul s-a asezat pe pat.Uneori credea ca a rasfatat-o pea mult pe Karen,oferindu-i totul ca sa nu simta lipsa parintilor,asa cum a facut el.
Afara incepea sa se insereze.In dormitorul ei,adolescenta asculta muzica,facandu-si exercitiile.Era imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti si un maieu,amandoua obiectele vestimentare avand aceiasi culoare:alb.Incaperea era frumos decorata,in stilul unei fete: peretii erau vopsiti in roz,lenjeria patului avea o usoara nuanta de mov,in timp ce inaltul dulapior era plin de ursuleti.Ii placea sa colectioneze asemenea jucarii.Pe o masuta din cristal era asezata combina muzicala,in timp ce televizorul era asezat pe coltul mobilei.In timp ce canta,a simtit o bataie usoara pe umar.Era fratele ei.Acesta purta o pereche de boxeri,bustul avandu-l gol.
-Ce vrei?Intreaba aceasta asezandu-se pe jos.
-E miezul noptii.Nu crezi ca ar trebui sa dormi?
-Da da...maine am ore de la sapte.Am uitat ca vacanta s-a terminat.Apropo,nu e frumos sa apari pe jumatate dezbracat in fata surioarei tale.Se pare ca ai ceva mare in boxeri...de aia vin fetel la tine.
Satenul a oftat adanc,dupa care l-a bufnit rasul.Sora lui era atat de zapacita si totusi asa amuzanta.Uneori nu isi dadea seama de prostiile care le spunea.Ii dadu un sarut scurt pe frunte,iesind apoi din incapere.Grabita,Karen s-a bagat in pat,reusind sa adoarma in mai putin de zece minute.
Dimineata s-a ivit din nou in capitala nipona.Soarele se inalta pe cer,incercand sa incalzeasca atmosfera cu razele lui.Insa era septembrie asa ca era destul de slabit.Era 6:30 iar elevii se pregateau pentru scoala.Singura care continua sa doarma era roscata.Se parea ca aceasta a uitat sa isi programeze ceasul.Deodata,usa camerei s-a trantit,intrand Ren.
-Trezeste-te o data!Ai intarziat!
Auzind acest lucru,adolescenta a sarit din pat.In timp ce ea se spala pe dinti si pe fata,satenul ii pregatea ghiozdanul.Grabita,se imbraca rapid cu uniforma dupa care se indrepta spre dulap.Mai erau cinci minute pana clopotelul avea sa sune,asa ca trebuia sa se grabeasca.Oricum nu mai ajungea la timp.Hotara sa se machieze in oglinda din lift.Dupa ce isi saruta fratele,iesii vijelios din apartament.Fugea pe strazi,continuand sa strige cat este de ametita.Orasenii se uitau ciudat la ea,neintelegand ce se intampla.Dupa cinsprezece minute,adolescenta a pasit in curtea scolii.Era inca galagie,semn ca profesorii nu au ajuns.Ajungand in fata clasei,trase cu putere de usa.Din nou,toate privirile erau atintite asupra ei.Aceasta rasufla usurata cand a vazut ca dirigintele nu se afla in clasa.Dar a socat-o un lucru.Akira statea confortabil pe scaun,tinand picioarele pe catedra.Ca de obicei,camasa neagra a acestuia era pe jumatate desfacuta,lasand la vedere corpul lui perfect.Tanara ridica din umeri,dupa care se indrepta spre banca ei.Insa vocea roscatului a oprit-o.
-Intarziat-o,sa iei de la Leona noile reguli.Daca nu le respecti,o patesti.
Curioasa,Karen lua o foaie de pe banca.Cu litere mari,erau scrise urmatoarele lucruri:Regula numaru unu:Akira are intodeauna dreptate.Regula numaru doi:Tot ce spun eu,e lege si regula numarul 3:fiecare fata trebuie sa fie prietena mea pentru o zi.
Se parea ca reprezentantele sexului frumos erau mai mult decat incantate de acest lucru.Ba chiar se certau una cu cealalta care sa fie prima.Nervoasa,roscata se indrepta spre catedra.
-Uite ce fac cu ordinile tale.
Adolescenta a rupt in zeci de bucatele foaia,aruncandu-le in fata roscatului.Dupa ce zambii sarcastic,tanara a vrut sa se reintoarca in banca ei.Insa a fost prinsa de Kira,care o tinea strans de gat.
-Pustoaico,de mine nu isi bate joc nimeni,ai inteles?Nu o sa ma dau inapoi pentru ca esti fata.Sunt in stare sa te bat pana te sting.
-Hai sa te vad!Curajosul si atot-puternicul Akira Kyotaka.Da in mine!
Scos din fire,adolescentul a ridicat mana la fata.Insa chiar atunci,pe usa clasei a intrat dirigintele.Acesta a vazut toata scena si parea ca nu este incantat de ce se intampla.Dupa ce se aseza linistit la catedra,ii chema in fata pe cei doi certareti.Vroia sa afle ce au de impartit.
-Domnisoara de langa mine a spus ca sunteti un nenorocit pentru ca astazi va ramane la detentie.Iar eu m-am suparat din cauza ca v-a jignit.Vine replica roscatului ce vroia sa para inofensiv.
-Ce?Idiot mincinos ce esti...nu s-a intamplat asa!
Vrand sa afle adevarul din clasa,barbatul i-a intrebat pe elevi.Nici unul nu avea curaj sa comenteze in fata baiatului,asa ca i-au dat dreptate lui,punand-o pe tanara intr-o lumina proasta.Dandu-si seama ca nu are cum sa scoata adevarul la iveala,roscata a oftat adanc dupa care a lasat capul in jos.Atata ii mai trebuia.Ca dirigintele sa o urasca.In dreapta ei,roscatul ranjea malefic.
-Domnisoara Abarai se pare ca va place sa jigniti persoanele care va pedepsesc.Interesant.Akira,ca sef al acestei clase,te voi ruga sa ramai si tu dupa ore,pentru a o supraveghea pe aceasta rebela.S-a inteles?
-Sigur ca da domnule.Contati pe mine.
Karen nu putea sa creada.Kira era atat de impocrit.Se dadea un student bun si constiincios,cand defapt el era cosmarul tuturor adolescentilor.Si acum ca era seful clasei,lucrurile se complicau.Elevii erau nevoiti sa il asculte.Nu era suparata pe colegii ei pentru ca nu au spus adevarul.Stia ca daca cineva indraznea sa comenteze,roscatul avea grija personal de el.
agem... Go go Karen 21 hai ca imi place de tine 24 I-ai dat in bot la idiot(dar totusi... E frumos >_<) Ce tare Sefu clasei...El ?? Nici eu nam faost sefa clasei si sa fie el??? Not fair !!!!!!! Ahem... Mie ultima regula mi-a placut cel mai mult , insa celelalte doua i le-as baga pe gat XD Huh...Reguli...Who needs those?? Eu as fi afcut la fel ca <virgula> Karen >.<
Abia astept nextu
Chuu si Gambate sis pupicpupicpupicpupic>:D<
Detentia

Dupa ce a fost mustruluita minute in sir de diriginte,Karen s-a reintors in banca ei.O enerva zambetul acela inocent de pe chipul roscatului.Ar fi vrut sa ii de-a una ca sa il invete minte.Era de-a dreptul scarbita de comportamenul lui.Trebuia sa faca ceva pentru a se calma.Trei ore,singura cu el,putea sa insemne o bataie sigura.Alaturi de ea,Alexis ii aranja parul,incercand sa ii schimbe dispozitia.Insa nu era asa usor.Dupa ce isi aranja ochelari,Jin incepu sa predea.Toti elevii scriau,inafara de roscata.Aceasta se uita pe pereti,nedandu-si seama ca dirigintele incepuse sa predea.Brusc,o palma in banca din partea acestuia a adus-o cu picioarele pe pamant.Dupa ce si-a cerut scuzele de rigoare,a desfacut caietul roz.Scrisul ei frumos si ordonat mangaia foaiea fina cu dungi orizontale.Pe clalalt rand,Akira vorbea cu amicul lui.Se parea ca acesta niciodata nu era observat de profesor.Dupa o ora de chin,clopotelul a anuntat pauza.Grabita,fata s-a ridicat din banca.In clipa in care a vrut sa iasa din clasa,a fost apuca de brat de catre rebela.
-S-a intamplat ceva?Intreaba roscata ridicand din spranceana.
-Papusa...vezi ce faci cand ramai singura cu Akira.Imi esti simpatica si nu vreau sa patesti ceva.Asa ca renunta si tu la atitudinea asta de superioritate.
Karen era uimita.Tanara era ingrijorata pentru ea.Asta se putea vedea cu ochiul liber.In timp ce se uita la ea,isi arunca privirea in clasa.Pe o banca,Kira se saruta cu una dintre colege.
-Bine...te voi asculta.Insa nu vreau sa crezi ca imi e frica de el.
Rebela a aprobat din cap,dupa care i-a dat drumul fetei.Insa aceasta nu a mai avut unde sa se duca,deoarece din fata ei venea profesorul.Tanara ofta dupa care intra nervoasa in clasa,trantind usa dupa ea.Din nou,reusii sa il faca pe Jin sa o mustruluiasca.Ajunse-se sa creada ca acesta are ceva impotriva ei.In timp ce discuta cu Kira despre problemele clasei,adolescenta incepu sa cante.Brusc,bateria de la telefon i s-a terminat,oprindu-se melodia.
-Telefon nenorocit!Striga aceasta dand cu el de banca.
Din nou,clasa era cu ochii pe ea.Din fata,roscatul mai avea putin si se prapadea de ras.Aparent calm,barbatul se ridica in picioare,chemand-o pe fata la el.Adolescenta injura in gandul ei,strangand pumnul.Era atat de neatenta.
-Domnisoara,te rog sa ramai aici.Dupa ce termin de vorbit cu Akira,o sa te ascult.
Tanara a protestat,insa fara nici-un folos.Inainte sa se retraga in banca lui,roscatul i-a soptit cuvantul "ratata".Scoasa din sarite,Karen s-a apropiat de el,cu gandul sa ii dea un sut.Insa tot ce a reusit a fost sa faca un spagat de toata frumusetea,expunandu-si lenjeria intima in fata intregii clase.Akira o privea sfidator,ranjind sarcastic.Obrajii fetei s-au facut rosii ca focul,din cauza rusinii.Intreaga clasa o privea.Dupa ce se ridica de pe podea,se reintoarse in partea dreapta a dirigintelui.
-Te rog sa imi analizezi fiecare cuvant de pe tabla.
Roscata lua creta de pe marginea alba,dupa care inghiti in sec.Nu repetase nimic asa ca habar nu avea ce trebuia sa faca.Uitase pana si care sunt substantivele.Isi intoarse chipul la brunet,schitand un mic zambet.Se parea ca acesta incepe sa isi piarda rabdarea,din cauza ca misca agitat din picior.Din spatele clasei,se putea auzii chicotul lui Kira.Acesta se amuza pe seama colegei lui,aflate la ananghie.Satul sa mai astepte,profesorul o trimise pe fata in banca.
Cele patru ore au trecut greu.Karen se uita foarte des la ceas si i se parea ca pana si timpul este impotriva ei.Cand clopotelul s-a auzit,elevii si-au luat ghiozdanele si au navalit afara.Asta a vrut sa faca si ea,insa glasul dirigintelui a intors-o din drum.Suparata,aceasta se trantii in banca a treia.Dupa ce Jin discuta ceva cu roscatul,parasii clasa lasandu-i singuri pe cei doi elevi.Akira se aseza confortabil pe scaunul de la catedra,desfacandu-si camasa.Roscata a fost tentata sa se uite,insa si-a dat o palma puternica.
-Nu pot sa cred cat de fraiera ai fost azi la tabla.Nu ai fost in stare sa analizezi o amarata de propozitie.
-Da...lasa sa fii tu destept pentru amandoi.Acum scuteste-ma.Nu imi ajunge ca stau trei ore aici cu tine?Daca te si aud..o sa o iau razna.
Baiatul a vrut sa o smotoceasca putin,insa si-a dat seama ca nu merita sa se agite.Dupa cateva minute,in incapere a intrat o colega de-a lor.Era o fata blonda,inalta,slabuta insa destul de dezvoltata.Aceasta se aseza pe genunchiul lui Kira,masandu-i usor abdomenul.Adolescentul o lua de cap,sarutand-o violent.In banca,roscata simtea ca o ia razna.O enerva destul de tare ce faceau cei doi.
-Domnu sef...pot sa ma duc la baie sa vomit?Spectacolu asta ieftin dat de tine si domnisoara ma repugna.
-Hai ca vorbim noi dupa ce vii.Acum cara-te.
De cum a iesit pe hol,Karen a inceput sa injure.Era gata sa ii dea una baiatului tupeist.Dupa ce si-a dat cu putina apa pe fata,s-a reintors in clasa.Cei doi continuau sa se sarute.Vrand sa evite vre-un mic "accident",a ocolit intreaga clasa pana in banca ei.Dupa ce au vorbit cateva minute,blonda a iesit din clasa,lasand-i din nou singuri.In timp ce Kira isi aranja parul ciufulit de blonda,roscata isi scutura fustita scurta.Deodata,adolescentul s-a apropiat de ea,urcandu-se pe banca.
-Ce mai vrei?Pleaca din fata mea.
-Tie chiar nu iti e frica de faptul ca pot sa te bat?
-Nu ma face sa rad.Idiotule,nu esti seful meu asa ca pa!
Scos din sarite,roscatul o impinse pe scaun,asezandu-se la ea in brate.Ii prinse bratele la spate,in timp ce picioarele erau imobilizate.Chiar si incoltita,tanara continua sa il sfideze cu privirea.
-Daca as vrea acum...ti-as da cel mai pasional sarut din cate ai primit.
-Incearca si ramai fara buze.
-Nu ma bag cu fetite imature.Mie imi plac cele care au ceva in cap...dar si in sutien.
Akira a incput sa rada,dupa care s-a reintors la locul lui.Il amuza atitudinea fetei...dar il si enerva.Avea momente in care isi dorea sa o stranga de gat.Timpul trecea iar cei doi nu isi adresau nici-un cuvant.Nici nu ar fi avut ce sa isi zica pentru ca nu stiau alceva decat sa se certe.
am auzit ca te pricepi la fic'uri.. si.. surpriza:
chiar te pricepi...
frumos, imi place tensiunea dintre cei 2..ador felul in care Kira o tachineaza pe Karen, care nu se lasa, insa reuseste s-o dea in bara...
greseli.. nu prea..doar vre-o 2 greseli de tastare..atat ^^

buh bye & gambatte
wow,frumos acest capitol...ma declar fana a acestui fic
tu chiar le ai cu fic-urile
imi place atitudinea lui karen...kira asta e mult prea infumurat...cine se crede?
oricum astept urmatorul capitol...gambatte
Disputa

Orele treceau iar Karen simtea ca o ia razna.Singurul care nu comenta nimic era roscatul.Din zece in zece minute era vizitat de cate o fata,cu care se saruta.Se parea ca baiatul nu stia unde e limita decentei.Le atingea provocator,uneori punandu-le mana pe sani.Roscata isi freca ochii pentru ca nu ii venea sa creada.Si se parea ca fetelor le place deoarece nu aveau nimic de obiectat.Tanara nu se gandea decat la un singur lucru:lumea se ducea de rapa.Se gandea ca toate colegele care i-au trecut prin fata,facusera acel lucru interzis cu desavarsire de Ren.Stia ca va avea tot timpul la dispozitie,insa uneori curiozitatea era mai puternica decat ea.Dupa trei ore de chin psihic,fata putea pleca acasa.Grabita,a vrut sa iasa din clasa,insa reusii sa se impiedice,cazand in fata usii.Akira se apropie de ea,razand sarcastic.Ca data anterioara,nu a voit sa o ajute.Dupa ce isi scutura fusta,incepu din nou sa alerge.Vazand ca la poarta este asteptata de frateie ei,incepu sa zambeasca.
-Ce bine ca ai venit sa ma iei.Am crezut ca inebunesc singura.
-Asa iti trebuie daca nu esti cuminte.Sa mergem acasa.Spune acesta luand-o de gat.
Din spate,scena era urmarita de periculoasa gasca.Crezand ca satenul este iubitul ei,au inceput sa vorbeasca.Singurul care radea era Kira.Era renumit pentru faptul ca fura iubitele celorlalti baieti.Iar acestia nu puteau sa spuna nimic in fata lui,asa ca se conformau si isi cautau alta fata.In timp ce mergeau aiurea pe strazi,grupul s-a intalnit cu fata timida din clasa.Ca de obicei,roscatul s-a apropiat de ea,lipind-o de un pom.
-Ia zi-mi...amica ta are cumva iubit?
-Nu...nu stiu nimic.Raspunde aceasta rosind.
-Esti o inutila!Chiar nu ti-a zis nimic?Sau ma minti?Pentru ca daca e a doua varianta,o sa iti dau una!
Speriata,satena a inceput sa tremure.
-Iti jur ca nu stiu nimic.
-Bine...spre binele tau,sper sa nu ii spui de intalnirea noastra.
Roscatul a zambit,dupa care s-a departat de adolescenta.Corpul acesteia tremura in mod incontrolabil.Nu putea sa nu se mire cat de tupeista era colega ei.Si totusi,Akira nu o amenintase.Exceptand momentul in care a tras-o de par sau a ras de ea.Pentru el,fetele erau un obiect al placerii,cu care isi satisfacea nevoile carnale.Nimic mai mult.
In timp ce mergeau spre casa,Karen ii povestea fratelui ei despre aceea zi oribila.Se plangea ca nu ii place la aceel liceu si ca se gandeste serios sa se mute.Insa Ren nu parea sa o asculte.Mintea lui era mult prea fluturatica.Dandu-si seama ca vorbeste singura,roscata si-a dat cu palma peste frunte.Ajungand in fata blocului,aceasta i-a dat ghiozdanul fratelui ei,spunand ca se duce pana la magazin.Avea pofta sa manance ceva dulce.Dupa cateva minute,a iesit din local cu un tort de inghietata.Era desertul ei preferat.In timp ce mergea,citind eticheta de pe capac,a auzit o voce ce venea din fata scarii.A avut parte de un soc.Pe trepte stateau Akira,Leona si Ichiro.Nu exista alta intrare si nici nu putea sa astepte pana ce acestia se vor hotara sa plece.Ajungand in fata lor,roscatul o recunoscu imediat.
-Pe cine avem noi aici?Impiedicata si tupeista mea colega.Ce e papusa cu tine prin locurile astea?
-Aici locuiesc imbecilule.Asa ca date din fata mea.
Kira a trecut de la o extrema la alta.Brusc,se ridica de pe asfaltul rece,luand-o pe tanara de maini.O strangea atat de tare inca roscata a inceput sa geama de durere.In ciuda rugamintilor amicilor sai,nu parea ca are de gand sa ii dea drumul.O pedepsea pentru toate acele momente in care l-a sfidat sau a facut ceva contrar spuselor lui.Ii dadu drumul de la un brat.Cu mana libera,ii trase de funda de la uniforma.Aceasta se deschise,expunand o pereche de sani dezvoltati si stransi intr-un sutien rosu.Vazand acest lucru,Ichiro si-a dat cu palma peste frunte.Stia de la ce sa se astepte.
-Se pare ca esti o femeie in toata puterea cuvantului.Ia spune-mi,ai fost vreodata cu un baiat sau inca esti pura si casta?Intreaba baiatul razand.
-Nu am de ce sa iti dau tie explicatii.Da-mi drumu daca nu voi tipa.
-E clar.Esti virgina.Am fost cu atatea fete incat stiu sa recunosc acest lucru dupa raspunsul care mi-l da.Cine ar fi crezut asta?Cu iubitul pe care il ai...
-Ce?Esti nebun omule.Ala e fratimiu.
Karen reusii sa scape din stransoare si dupa ce isi inchise bluza,fugii in bloc.Afara,Akira continua sa se amuze pe situatie.Fata i se parea asa amuzanta.Defapt,nu mai intalnise pe nimeni de acel gen.Era in acel liceu de o singura zi si deja reusii sa se culce cu doua colege.Vroia sa le "inaugureze" pe toate in aceasta etapa a vietii,asa cum facuse la fosta scoala.
Nervoasa,roscata intra in casa,trantind usa dupa ea.Speriat,Ren a iesit din living vrand sa vada ce s-a intamplat.Sora lui era ciufulita si cu bluza pe jumatate desfacuta.Crezand ca s-a batut cu cineva,a fugit repede la ea.
-Karen,zi-mi cine ti-a facut asta si o sa vada accea persoana ce pateste daca s-a atins de tine.
-Fratioare,stai linistit.Nu merita sa te ingrijorezi din cauza acelui om de nimic.Hai sa mancam inghetata.E cu sirop de ciocolata.
Vazand ca totul este in regula,satenul si-a luat sora de gat,ducand-o in living.Ura sa stie ca cineva s-a atins de ea.Doar el stia cat de greu a crescut-o inca de la varsta de zece ani.Avea doar paisprezece ani cand parinti i-au lasat-o in grija,acestia plecand cu afaceri.Devenise ratiunea vietii lui.O iubea enorm de mult.Si stia ca si ea il iubeste.
da... si eu imi iubesc fratele.. si ink ce mult pupic , nu ca m-ar fi crescut el, dar tot il iubesc pupic ma apara si ar face orice sa nu patesc nimic 8 ...
Asa, revenind la subiect, Akira e un nesimtit, face alcelast lucuri ca Sergiu 21( el fiind un baiat de la scoala, care... Mnoah nu ma prea lasa in pace ^_^'-dak intelegeti la ce ma refer >.<)
Si Karen.. e nebuna rau 21
Nam ce comenta
Ador ficul asta
Abia astept nextu
Chuu si gambate sis pupicpupic
Vizita

Cei doi frati continuau sa mamance inghetata,in timp ce priveau la televizor.Se amuzau pe seama vedetelor prost imbracate.Uneori erau atat de penibile.In timp ce radeau,Ren a primit un telefon.La celalalt capat se auzea o voce de femeie.Furioasa,Karen arunca lingurita,ridicandu-se de pe canapea.Isi privea fratele in timp ce vorbea,avand un zambet urias pe chip.Nevrand sa ma asiste nici-un moment la alte declaratii siropoase,adolescenta intra in dormitorul ei.Se trantii in patul mare,privind lung la plafonul alb,luminat de spoturile ce formau o inima.Vazand ca satenul intra in dormitor,fata se intoarse cu spatele.Din cauza fustitei scurte,i se vedea lenjeria intima.Insa era mult prea suparata ca sa mai realizeze astfel de lucruri.
-Papusa,ce mai e acum?Intreaba acesta asezandu-se langa ea.
-Nu imi place cand pleci la intalniri si ma lasi singura.Stiu ca uneori par o rasfatata,insa eu vreau sa ma iubesti numai pe mine.
-Karen,tu intodeauna vei fi surioara mea mai mica,papusa mea frumoasa.Ce simt pentru tine,nu poate fi exprimat in cuvinte.Insa sunt barbat si am "nevoile" mele.Intelegi tu ce vreau sa spun.
Roscata se uita la saten,zambind usor.Aceasta o imbratisa puternica,strangand-o la piept.Uneori era atat de fragila.Cei doi au ramas in camera,continuand sa vorbeasca despre fel si fel de lucruri.Intre ei,comunicarea era ceva obisnuit.Le placea sa dezbata probleme si sa rada.
Timpul trecea iar Karen reusii sa adoarma pe pieptul fratelui ei.Vazand ca este aproape ora 20:00,acesta se ridica usor.Dupa ce se pregatii catvea minute bune,era gata de plecare.Insa roscata si-a dat seama ca lipseste,sarind ca arsa din pat.
-As vrea sa vin cu tine...insa cred ca sunt in plus.
-Atunci cand o sa fii mai mare si vei iesii cu baietii,eu o sa fiu cel care va ramane acasa.
Satenul isi saruta sora pe frunte,dupa care parasii apartamentul.Plictisita,adolescenta s-a gandit sa isi faca o baie.De data aceasta,spuma avea un miros delicat de vanilie.Cu miscari lente,tanara isi dadu jos uniforma de scoala,punand-o pe umeras.Nu era acoperita decat cu un halat din matase,scurt de culoare roz.Ca de obicei,isi stranse parul intr-un coc,ca sa nu il ude.Inainte sa intre in jacuzzi,a auzit o bataie puternica in usa.Crezand ca este fratele ei,nu s-a mai uitat pe vizor.Cand a deschis,a avut un soc.In fata ei erau Akira si Ichiro.Acestia o priveau pe fata,muscandu-si buzele.Speriata,roscata a vrut sa inchida usa insa roscatul era mult mai puternic decat ea,reusind sa o tranteasca la podea.
-Deci aici locuieste draga mea colega.De ce tremuri papusa?Spune acesta ridicand-o de mana.
-Afara imediat din casa mea.Daca nu voi tipa si voi alarma intregul bloc.
-Mai tipa acum.
Kira ii puse mana la gura,lipind-o de perete.Mana lui se plimba pe piciorul delicat al fetei,in timp ce ii lingea gatul.
-Daca nu ma lasi acum,iti jur ca sunt in stare sa iti dau una de o sa ma tii minte.
Razand ,roscatul ii dadu drumu.Aceasta o privea,incercand sa isi potoleasca hohotul de ras.Atitudinea adolescentei i se parea amuzanta.Insa nu mai vroia sa piarda timpul lui pretios pe lucruri fara valoare.
-Stai linistita,nu iti fac nimic.Ti-am mai spus,mie imi plac femeile nu fetitele.Am plecat de aici.Sa mergem Ichiro.
Cei doi au parasit apartamentul,continuand sa rada.Nervoasa,Karen trantii usa.Nu putea sa creada ce tocmai se intamplase.Era destul de tarziu si trebuia sa se culce.Insa nu stia cum sa reactioneze a doua zi,cand va intalni zambetul pervers al roscatului.Intr-un final,renunta la baie,punandu-se in pat.In mai putin de zece minute a reusit sa adoarma.
Dis-de-dimineata,ca de obicei,fata se trezii cu zece minute inainte sa inceapa orele.Dupa ce se imbraca,isi lua ghiozdanul si glosul.Nu mai avea timp sa discute cu Ren.Oricum aceasta dormea pe jumatate dezbracat.Chiar daca fugea,nu avea cum sa ajunga la timp.In mai putin de un sfert de ora,adolescenta se afla in fata clasei.Era liniste si asta nu insemna nimic bun.Dupa ce trase aer in piept,deschise usa.Elevii scriau ceva,in timp ce la catedra se afla Akira.Aceasta era imbracat in acelasi stile ca zilele trecute.
-Domnisoara,nu te duci in banca pana nu iti ceri scuze de la mine ca ai intarziat.Spune acesta serios.
-Vezi sa nu.Gaseste alta proasta care sa faca ce zici tu.
Asezandu-se pe scaun,roscata a intalnit privirea speriata a lui Alexis.Aceasta nu stia ce se intampla insa vroia sa afle.
-Nu trebuia sa ii zici nimic.Mai devreme a batut trei baieti de la alta clasa.Au avut nevoie de ingrijiri medicale.
-Mda...continui sa cred ca i s-a urcat testosteronu la cap.Spune tanara razand.
In timp ce scria ceva pe caiet,a observat ca roscatul s-a ridicat de la locul sau,indreptandu-se spre prima banca,unde stateau doua fete blonde.Acesta le lua de cap,sarutandu-le violent.In clasa,toate adolescentele era cu gura cascata.Simteau invidie pentru colege lor,care mai aveau putin si lesinau de emotie.Enervata la culme de acel moment,roscata se ridica din banca,reusind sa atraga privirile.
-Da tu esti chiar penibil.Si fetele astea la fel!Nu am mai vazut atata ipocrizie la un loc de cand am venit pe lumea asta.Eu ma duc la baie.Trebuie sa vomit putin.
Spunand acest lucru,adolescenta se indrepta nervoasa spre usa.In momentul in care a trecut pe langa Kira,acesta intinse piciorul.Din cauza neatentie,fata reusii sa se impiedice,insa nu a cazut.Doar s-a lovit cu abdomenul in marginea de lemn a bancii.Banuind la ce se va ajunge,Leona se ridica rapid de pe scaun,apucand-o pe Karen de brate.
-Papusa linisteste-te.Sa mergem la baie impreuna.
-Da-mi drumu!In momentu asta ii dau un pumn de ii mut zambetu ala de pe chip.
Scos din fire,Akira o lua pe fata de ceafa,tragand-o de par.Rebela ii facu semn lui Ichiro,care incerca sa isi calmeze prietenul.
-Daca mai comentezi o signura data la mine,o sa uit ca esti fata.Ai inteles?
Acesta ii dadu drumu,indepartandu-se de ea.Ca sa evite alte incidente,Leona o lua pe fata de mana,iesind din clasa.Karen tremura.Insa nu de frica,ci de nervi.Avea de gand sa ii arate adolescentului de ce nimeni nu o comanda.Rebela ofta,in timp ce incerca sa isi linisteasca prietena.Dupa bataia din urma cu o ora,Kira era deosebit de nervos.Si in stfel de momente nu era bine sa te pui cu el.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's