Waaaa stau imbreauna

domne da sa se prabuseasca apartamentu

da numa cu Karina inauntru

).
Damn Karen e o Diva, si Hiroshi e un zeu

. Se potrivesc, Karen e o fata care trebuie invidiata

. Leona si-a lasat parul lung, ce tare plus ca e vopsit in moolte culori

.
As vrea sa vad daca Karina are acelasi tupeu in fata Divei >:).
Ce isterica ii, arunca cu paharu in perete

.
Gambate >:D<

....aaaaaaa.....deci m'ai lasat cu gura cascata ....bine ceea ce nu imi place e 2 ai puteai zice si tu 6 luni dar 2 aniiiii
.gif)
anyway.......se pare k Akira se indragosteste de fetita prostuta .....but i have a question.....vrei sa spui ca Karen ii uraste

adica.....nu o sa fie intr'un final impreuna cu Akira ...cred ca sunt bsedata de papuselul de plastic

....sper ca o sa pui capitolul caaaaat mai repedeeeee
"casatigand in fata ei" - castigand in fata ei
Ooo da, asta e o intorsatura in stilul meu...Ador faptul ca nu a anuntat pe nimeni inainte, ci pur si simplu a aparut dintro data, si nu doar ca a aparut pur si simplu, ci a aparut pe ecranele intregii japonii
Deabia astept sa-i vad fata lui Akira, cand Karen o va invinge pe Karina >:)
So...deabia astept urmatorul capitol! Aici inebunesc daca nu citesc continuarea! Gambate!

e cea mai tare poveste ma jur si ahh ce`mi place de karen e asa de sigura pe ea

de`abea astept sa vad cum o va infrange pe karina muama si kira uof..ce ciuda imi este k si`a batut jok de karen

orkm e de vis povestea asta

poop

Rivalele se intalnesc
In apartamentul roscatului,era o agitatie de nedescris.Karina tipa prin casa,lovind fiecare zid in parte.Era deosebit de nervoasa.Nu putea sa inteleaga cum marea ei rivala s-a intors,avand asemenea aspiratii.Cum credea ca o va putea invinge intr-o asemenea competitie ca olimpiada?Nimeni nu a invins-o in decurs de cinci ani.Reusea sa isi doboare adversarele cu manevra ei,denumita "Spirala Mortii".Cat ar fi putut invata roscata in doi ani?Insa lucrul care reusea sa o scoata din sarite era privirea avuta de Akira.Acesta privea ecranul televizorului,continuand sa urmareasca conferinta de presa a fetei.Nu mai semana cu fetita careia i-a spus ca a fost o jucarie pentru el,ca nu simte nimic pentru ea.Acum,era o femeie in toata firea.Hotarata si incredibil de frumoasa.Brusc,unul dintre reporteri a intrebat:
-Domnisoara,maine trebuie sa va prezentati la receptia data inainte de olimpiada.Acolo va veti intalnii adversarele.Ce credeti?
-Ei bine,sunt foarte curioasa sa o cunosc pe campioana voastra.Apartin aceleiasi tari,doar ca eu voi reprezenta Canada.Daca priveste aceasta conferinta,o anunta ca nu voi avea mila si o voi starpii ca pe un gandac.Sa se pregateasca pentru locul doi.
Auzind acest lucru,Karina a luat paharul de pe masuta,aruncandu-l in zid.Ichiro a apucat-o de brate,incercand sa o calmeze.Era deosebit de nervoasa.Leona il privea pe Akira,ce continua sa inghita in sec.El trebuia sa fie prezent la receptie,insa adolescenta nu trebuia sa il vada.
Dupa ce confernta a luat sfarsit,Karen si Hiro se indreptau spre vila din Tokyo.Fata isi tinea picioarele incrucisate,dandu-si parul lung si rosu de pe chip.In dreapta ei,adolescentul cu par cenusiu zambea usor.Iubita lui era pur si simplu incantatoare.Acesta a micsorat viteza si apucand-o pe roscata de barbie,i-a cuprins buzele intr-un sarut lung.Fata a raspuns cu aceiasi intensitate,punandu-si mai apoi capul pe geam.Dupa aproximativ o jumatate de ora,acestia au ajuns in fata unei vile imense,asemanatoare cu cea din Canada.Roscata a urcat in viteza scarile,trantindu-se in patul din dormitor.
-Cat sunt de obosita.Si maine e receptia aia nenorocita.Vin-o si tu in pat.
Luptatorul s-a asezat langa roscata,luand-o in brate.Aceasta si-a pus capul pe pieptul adolescentului,adormind in cele din urma.
Dis-de-dimineata,soarele stralucea in capitala nipona.Toti locuitori asteptau cu nerabdare olimpiada,care se apropia cu pasi repezi.Vroiau sa vada daca patinatoarea lor va reusi sa isi invinga noua adversara,ce reprezenta Canada.In casa cuplului,era inca liniste.Hiro dormea in timp ce Karen incerca sa isi gaseasca o rochie potrivita pentru evenimentul la care era invitata.Usor,baiatul a deschis ochii,privindu-si iubita.
-Esti atat de frumoasa.De cat timp te-ai trezit?
-Cred ca sunt doua ore.Vezi ca ai bluza langa tine...intodeauna adormi pe jumatate dezbracat.
Tanarul cu parul cenusiu a ras,dupa care si-a sarutat prietena.Acesta a intrat in baie,cu gandul sa isi faca un dus.
In apartamentul roscatului,nervii si tensiunea faceau o pereche exploziva,ce domnea in atmosfera.Bruneta se prefacea nepasatoare,chiar daca,pe interior simtea cum i-a foc.Pentru prima oara,era nesigura de victoria ei.Privirea roscatei era ferma,in timp ce hotararea i se putea simti in vocea.Cu siguranta avea un as ascuns in maneca.Insa nu vroia sa piarda,nu in fata ei.
Pe strazile cartierului,Leona si Ichiro se plimbau.Brusc,in fata le-au iesit Demon si Alexis ce se tineau de mana si radeau.
-Buna.Ati aflat noua veste?Intreaba rebela serioasa.
-Nu.Ce s-a intamplat?Replica satena sorbind dintr-o sticla de suc.
-Karen...s-a reintors ieri din Canada si participa la olimpiada.E patinatoarea Canadei.
Auzind acest lucru,adolescenta s-a inecat.Brunetul nu spunea nimic,doar privea ochii verzi ai Leonei.Asteptase de mult acest moment,insa acum forma un cuplu cu satena.Insa vroia sa o vada pe fata.
Seraa a venit cu pasi repezi.Cerul se intuneca treptat si din loc in loc incepeau sa apara facli stralucitoare,ce pregateau drumul pentru regina suprema,Luna.Intr-o incapere imensa,unde candelabrele din cristale straluceau,se aflau o multime de oameni importanti,imbracati foarte elegant.Pe fiecare masa era cate un buchet urias de crini.In centrul camerei,se ridica o imensa piramida din pahare pline cu sampanie.Karina statea alaturi de iubitul ei,discutand cu organizatorii olimpiadei.Fata purta o rochie albastra,pana la genunchi si o pereche de sandale ce se legau pe glezna.Roscatul era imbracat in costum,doar ca nasturii camasii erau deschisi in partea de sus.
Brusc,usile s-au deschis,intrat o multime de bodyguarzi.In centrul lor,o frumusete isi facea aparitia.Rochia lunga si rosie,despicata pe un picior ii venea perfect,in timp ce pantofii negri cu toc cui ii dadeau o nota de eleganta.Parul il avea strans intr-un coc,in timp ce o suvita ii aluneca pe chip.Vazand-o,bruneta a scapat paharul din mana.Akira a plecat,ascunzandu-se in spatele unor oameni de afaceri.Nu vroia sa fie zarit.Dupa o mica sedinta foto,roscata s-a apropiat de patinatoare.
-Buna seara Karina.Cred ca nu sunt singura care s-a schimbat in acesti doi ani.
-Ce mama dracu faci aici?De cand ai invatat tu sa patinezi?
-Ce maniere are campioana Japoniei.Apropo,anu trecut,sandalele tale erau la moda.
Akira mergea usor prin spatele celor prezenti,tinandu-si paharul aproape de gura.O sorbea din priviri pe Karen,masurand-o din cap pana-n picioare.Arata incredibil de bine.Defapt,trupul ei se maturizase complet.Un gand nebun ii trecea prin minte.Insa ce?
cum adica ce? .....

SEX

uuuuu se pare ca va fi o competitie stransa

anyway....Karen va castiga

si .....stai stai mmmmmmmm prezic mmmmmmAkira o sa o violeze

mmmmm si dupa ia apare Hiro [superman tana nana]

si poc troc buf ouch .....the winner is........[in episodul urmator]

....capitolul asta e cam :

:
"Dupa ce confernta" - Dupa ce conferinta
"In apartamentul roscatului,era o agitatie de nedescris.Karina tipa prin casa,lovind fiecare zid in parte.Era deosebit de nervoasa." - in mod normal, numai atunci esti asa nervos cand nu mai esti sigur de victorie
"Karen,masurand-o din cap pana-n picioare.Arata incredibil de bine.Defapt,trupul ei se maturizase complet.Un gand nebun ii trecea prin minte.Insa ce?"-

doara vorbim despre Akira....oare despre ce ar putea fi vorba?
So...deabia astept urmatorul capitol! Gambate!

Quote:Akira mergea usor prin spatele celor prezenti,tinandu-si paharul aproape de gura.O sorbea din priviri pe Karen,masurand-o din cap pana-n picioare.Arata incredibil de bine.Defapt,trupul ei se maturizase complet.Un gand nebun ii trecea prin minte.Insa ce?
[: )) ]se mai si intreaba ce...so...super tare ficul...deci..m-ai uimit...ai tu ficuri supermegaextra-tari,dar asta e si mai tare.sunt curioasa ce o sa se intamaple cand karen il vede pe akira si vbeste cu el[daca o sa se intample asta

]
so...cool*gambate*chuu*
and love you!!!!

Rapirea
In somptuoasa camera unde se aflau participantii la olimpiada,era mare agitatie.Toti o priveau pe Karen,incercand sa intre in vorba cu ea.Stiau cine sunt parintii ei si de influenta pe care acestia o au asupra Canadei.Aceasta il tinea de brat pe Hiro,zambind suav in timp ce ii arunca priviri pline de superioritate brunetei.Adolescenta incerca sa para calma,chiar daca ii venea sa arunce cu paharul de sampanie in perete.Pana sa apara roscata,ea era centrul atentiei.Insa acum,toti erau pe langa rivala,adresandu-i fel si fel de intrebari.Dupa ce isi ceru scuze,Karen i-a soptit ceva luptatorului la ureche,dupa care s-a indreptat spre baie.Vroia sa isi improspateze machiajul.Brusc,a auzit usa trantindu-se.Prima oara nu a realizat cine se afla in fata ei,insa o imbratisare din partea rebelei au adus-o cu picioarele pe pamant.
-Papusa,in sfarsit esti acasa.Daca cineva mi-ar fi spus ca te voi revedea in aceasta postura,de campioana a Canadei,cu siguranta l-as fi considerat nebun.
-Leona?Cat ma bucur sa te vad.Da...se pare ca nu mi-am petrecut degeaba acesti doi ani.Cu siguranta sunt schimbata.Replica fata zambind,aratandu-si dantura perfecta.
-Nu vrei sa ma intrebi nimic?Sau mai bine spus,nu te intereseaza nici-o persoana?Intreaba rebela afisand un ranjet.
-Daca te referi la Akira,nu vreau sa stiu nimic.Mi-am recuperat memoria in urma cu ceva vreme.Mi-am dat seama ca el doar m-a folosit,s-a jucat cu mine.Am aflat ca a format un cupla cu Karina imediat dupa plecarea mea.Am un prieten pe care il iubesc,ma iubeste si sunt fericita alaturi de el.
Leona o privea,ridicand din spranceana.Simtea ca prietena ei o minte.Poate era fericita cu baiatul ce ii era alaturi,insa nu putea sa creada faptul ca l-a uitat pe roscat.Aceasta se indragostise nebuneste de el.In plus,Kira a fost primul din viata ei.Iar asta nu se uita atat de usor.Fericita,roscata a iesit din baie,insa nu inainte de a o mai imbratisa o data pe adolescenta.Tanara s-a reintors la bratul lui Hiroshi,ce tocmai dadea un interviu.Rebela a parasit toaleta,insa a simtit cum este apucata de umar.
-Ichiro?Ce s-a intamplat?Parca ai vazut o fantoma.
-Akira a luat-o razna!E complet nebun!Vrea sa o rapeasca pe Karen.Cica pe el nu il inclocuieste nimeni.
Auzind acest lucru,fata cu parul verde si-a pus mainile la gura,privindu-l socata pe adolescent.Amicul ei intodeauna avea idei scapate de sub control,insa asta depasea orice limita.Il cauta,insa roscatul nu era pe nicaieri.Unde ar fi putut sa dispara atat de brusc?
La masa unde se afla cuplul proaspat sosit,reporterii nu mai incetau cu interviurile.Karen s-a scuzat,dupa care s-a ridicat de pe scaun.Vroia sa iasa putin afara.Ii era cald.Iesind din cladire,a constatat ca totul in jurul ei este pustiu.Brusc,a simtit cum cineva ii pune mana la gura.Incerca sa scape,insa fara nici-un folos.Se vedea ca cel care a prins-o este barbat,din pricina muschilor avuti.Nici-o femeie nu putea sa aiba asemenea putere.Acesta a legat-o la ochi cu o bucata de matase,conducand-o inspre o masina.Roscata vroia sa tipe,insa nu avea cum.Deodata,a simtit cum este trantita pe o bancheta.Auzea portiera autoturismului trantindu-se cu putere.
-Daca vrei bani,poti sa iti dau o multime.Doar lasa-ma sa plec.
-Nu am nevoie de recompensa.Corpul tau va fi rasplata mea.
Karen s-a speriat teribil la auzul acestei replici.Nu stia de ce,insa cunostea vocea acelui barbat.Ar fi vrut sa fuga,insa acesta a avut grija sa ii lege bratele bine inainte sa plece.Era de-a dreptul ingrozita.
Dupa aproximativ o jumatate de ora,masina a parcat in fata unui depozit.In interior,era liniste si mirosul de umezeala plutea in aer.Roscata era legata de un scaun,avand ochii acoperiti.Auzea niste pasi in jurul ei,insa nu isi putea da seama de ce se intampla.Frica ii acaparase intreg trupul.Tremura in timp ce inghitea in sec.Brusc,Akira s-a oprit,apropiindu-se de buzele fetei,care i se pareau delicios de tentante.Respiratia grabita si adanca a tinerei se combina cu cea a lui,care era incredibil de calma.Cu miscari usoare,acesta si-a trecut limba peste buza de jos a fetei,atingand-o pe picior.
-Te rog..lasa-ma sa plec.Te implor...nu imi face rau.
Akira ranjea la auzulu vorbelor spuse de roscata.Rugamintile ei il faceau sa se simta bine,ba chiar se simtea excitat.Tonul adolescentei era atat de jos si bland.Sanii voluptosi si mari erau pe punctul de a-i iesii din rochie,in timp ce picioarele lungi erau stranse.Roscatul s-a asezat pe scaunul din fata ei,privind-o.Isi imagina ca acel tip care era alaturi de ea a avut-o,i-a simtit trupul,ce o data i-a apartinut.Vroia sa o faca sa sufere,sa o doara pentru ca l-a inlocuit.Daca inchidea ochii,fel si fel de imagini ii treceau prin cap.Brusc,acesta s-a ridicat de la locul sau,apucand-o pe fata de gat.Speriata,aceasta a inghitit in sec,accelerand ritmul respiratiei.Insa Kira i-a dat drumul,continuand sa se plimbe in jurul ei.
-Imi este sete.Imi poti da putina apa,te rog?
Roscatul nu vorbea.Stia ca putea sa fie recunoscut.Cu miscari usoare,a luat o picatura de lichid pe deget,punandu-il pe buze.Aceasta si-a trecut cu ardoare limba peste stropul incolor,fiind din ce in ce mai insetata.Akira a ranjit,dupa care a baut jumatate de pahar de apa.Acesta a pucat-o pe Karen de obraji,sarutand-o violent.Lichidul se scurgea in coltul gurii,cazand pe picioare.
-Te rog...lasa-ma sa plec.Iti promit ca nu voi spune nimanui despre tine.Vreau doar sa imi dai drumu.Iubitul meu ma asteapta.
Auzind acest lucru,un sentiment de gelozie a pus stapanire pe adolescent.Nervos,acesta a strans paharul in mana,pana ce s-a spart in zeci de bucati.Deranjat de replica tinerei,Kira s-a apropiat de ea,strangand-o cu putere de sani.Fiecare geamat al fetei ii facea placere.Si chinul nu avea sa se sfarseasca aici.
biata karen

....akira ejti un om mort.....e complet nebun cum sa o rapeasca pe karen.......si de ce e gelos parca nu ii pasa de ea.....oare cum va scapa karen de asta?......un capitol uimitor ca de obicei...astept nextu...Chuuuuu si Gambate