Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Anime-uri Care Fac Referire La Locuri Din Tokyo
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Fac un studiu despre acest subiect.

Ma intereseaza exemple de anime-uri care au actiunea in Tokyo si care contin date despre anumite locuri. Cu cat mai multe detalii cu atat mai bine (episodul sau alte date pentru a deduce momentul la care va referiti).

De exemplu: cafenele, magazine, cartiere, strazi, statii de metrou, cladiri, parcuri etc.
Cred ca majoritatea au actiunea in Tokyo, insa nu cred ca cafenelele, strazile, etc, au aceleasi nume ca in realitate. Insa sunt cateva cu actiunea in Tokyo, desi nu prea da date, InuYasha, sau Gallery Fake, and others. Oricum, doar "Tokyo" exista, strazile ( numele ), cafenelele , muzeele, cred ca sunt inventate44.
Zbyee!!...
NANA 4. Am citit ca Jackson's Burger, localul lor preferat chiar exista si e localul preferat al autoarei Ai Yazawa
fleeting ray:

Quote:
insa nu cred ca cafenelele, strazile, etc, au aceleasi nume ca in realitate.

Ia o harta a orasului si o sa ai o mare surpriza! Foarte multe din locatii exista. Bineinteles ca exista si exceptii, nu exista templul Higurashi, pentru ca ai dat exemplul din Inuyasha.

Bubbles:
Buna informatie, o sa incerc sa aflu unde se afla.

Sailor Moon-Hikawa Shrine
Sakura, card captor-Tokyo Tower
URL de referinta