Animezup - forum manga si anime

Full Version: Memories of Mine [Hardcore Yaoi] (by Aikad and Namine)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Frumos...^^ nu stiti cat e de bine sa vii dupa o saptamana fara net si sa citesti un yaoi bun 21
Greseli nu prea am vazut,doar cateva de tastat dar nu-i nimic...Imi place ca ati mai imbinat dialogul cu naratiunea dar descriere tot va mai trebuie un pic...

Deci cap urmator trebuie sa-l asteptam...hmm,nu-i nimic merita asteptat 001_tongue

kiss and gambate
Deci,dragele noastre cititoare ,scuze pt intarziere,dar asa,pt voi,un next putin mai lung ;)
ENJOY si multumim pt comentarii ;)

Am ajuns acasa … in acel moment mintea-mi spunea sa fiu liber, insa inima ma indruma la Ivan. Mi se parea ciudat, dar si normal in acelasi timp. Sirul gandurilor mi se intrerupse cand Ivan ma saruta pe gat, intinzandu-ma pe pat.
- Sper ca nemernicul ala nu s-a atins de tine, imi spuse Ivan destul de serios. Daca a facut-o, s-ar putea sa nu mai apuce ziua de maine.
- Ivan, am zis eu, apucandu-l de brat si apropiindu-mi mai mult capul de al sau, Ivan, tot ce a fost intre mine si Rick a fost din vina mea. Eram mult prea furios de tot ceea ce se intamplase intre noi. Totul a fost din vina mea, de la inceput pana acum …
Ivan se uita la mine, dupa care ma lua in brate, strangandu-ma puternic la piept.
- Nu a fost vina ta, ci a mea; din cauza mea ai ajuns sa te imbeti atat de tare. Daca nut e-as fi luat cu forta sa-mi platesti datoria doar din dorinta aceea nebuna de a te mai avea langa mine … Sti ceva, da-i naibii de bani. Fa-o cu mine doar din dorinta ta, nu din teama de mine.
Am zambit larg, sarutandu-i lung buzele. Eram atat de bucuros ca vechiul Ivan, cel pe care l-am cunoscut, cel de care am reusit sa ma indragostesc nebuneste pentru prima oara. Imi raspunse la sarut, mai salbatic, dar reusind sa nu-mi sfasie buzele cu dintii. Isi trecu degetele prin parul meu, in timp ce pe cealalta o strecura pe sub materialul pantalonilor, masand acea zona. Lua mana din par, ridicandu-mi bluza, trecandu-si degetele peste sfarcurile mele. Se opri din sarutat, indepartandu-mi tricoul, lingandu-mi pieptul. Imi dezgoli si partea de jos a corpului, facand un traseu cu limba pana la acea zona, acaparand-o cu gura, facand drumuri sus-jos, in ritm alert. Se opri, scotandu-si-o din gura, lingand apui ‘capul’ si apasand. Am gemut prelung. Ma intoarse apoi cu fata la cearsaf. Ma penetra cu limba.
- Ivan… Nu … Cred ca voi …
- Inca nu, Alexei, zise el, punand un deget pe ‘cap’.
- Ivan … Te rog …, am spus eu printre gemete.
Chicoti, apoi lua degetul. Penetrandu-ma imediat dupa aceea, urmand cu limba linia sirei spinarii. Am dat drumul acelui lichid, gemand. Ivan se misca mai rapid, scotand-o mai apoi si eliberand si el lichidul. M-am intors cu fata spre el, sarutandu-l lung.

Cap. IV : Betrayed …

De la ultima intamplare dintre mine si Ivan,relatia noastra s-a schimbat foarte mult,dar in bine.Fiecare zi era frumoasa,fara griji. In ultima saptamana m-am gandit sa-I spun lui Ivan sa facem o vizita prin Sankt Petersburg,pentru ca imi era foarte dor de Viktor,el fiind cel mai bun prieten al meu – ca un frate pentru mine.Ma intreb oare … ce mai face?Am promis ca atunci cand suntem departe unul de altul,vom tine mereu legatura,desi eu nu prea am respectat acea promisiune.Peste o luna este majoratul meu si mi-as dori sa-l petrec in Rusia,tara mea natala.
In ciuda a tot ceea ce s-a intamplat,in ultimul timp am stat cu el din ce in ce mai rar.Dimineata pleca foarte devreme,iar seara se intorcea foarte tarziu,eu mereu adormind singur, fara el.Astazi am de gand sa vad exact ce face seara cand vine acasa,iar dimineata vreau sa stiu exact unde se duce,asa ca am de gand sa-l spionez,chiar daca nu e cel mai intelept lucru pe care l-as putea face.
Este deja ora 2,iar el inca nu a venit acasa.Ce naiba se tot intampla?Am mai stat asa ceva vreme,iar el tot nu venea.Eram foarte obosit,iar atunci cand am hotarat sa renunt si sa ma culc,usa s-a auzit.M-am uitat la ceas foarte repede – ora 4.Am inchis ochii,pretinzand ca dorm,asteptand un semn din partea lui Ivan.A mers imediat la dus,dupa care s-a imbracat cu o pereche lejera de pantaloni de trening,s-a pus in pat si pur si simplu s-a culcat.Am ramas mai mult decat uimit cand am constatat ca nu m-a sarutat pe frunte,asa cum facea intotdeauna. Chiar daca facuse dus si nu-i mai puteam simti parfumul ,totusi simteam ceva diferit...un alt parfum...M-am gandit la ce era mai rau si m-am intristat.Totusi inima nu ma lasa sa accept asta,si nici eu nu vroiam...era foarte greu,dar speram totusi sa ma insel.Chiar daca aveam mintea atat de incarcata,am reusit sa adorm intr-un sfarsit...
Dimineata m-am trezit foarte tarziu.Ciudat era ca exact azi Ivan a stat acasa pana mai tarziu.El a plecat doar pe la pranz,in timp ce eu dormeam.M-am trezit lent,cascand usor.Am mers in bucatarie sa-mi fac o cafea.Se pare ca Ivan deja bause,caci am vazut o ceasca goala si o scrumiera cu niste resturi din cateva tigari.Am strambat din nas cand am simtit mirosul fumului inundandu-mi narile.Se pare ca nu fusese acolo acum mult timp.
Dupa ce mi-am baut cafeaua si m-am mai inviorat putin,m-am dus sa fac un dus.M-am spalat pe dinti dupa care am intrat sub jetul cald de apa.Sunetul picaturilor mari de apa,atingand gresia, forma un cantec lin,ce te facea sa plutesti.Pentru cateva zeci de minute m-am lasat furat de acea imprejurare.Ma simteam perfect.
In aceasta zi m-am hotarat sa gatesc o cina romantica ,pentru a-i aduce aminte lui Ivan ca inca exist in jurul lui.Nu ma pricepeam foarte bine la gatit dar imi aduc aminte si acum ca intr-o zi,pe cand eram doar un copilas,am ajutat-o pe mama mea sa prepare o cina foarte deliciosa pentru ea si tata,cu ocazia celei de a saptea aniversare a casatoriei lor.Acele preparate care le-am vazut atunci stiu sa le fac si astazi.M-am intristat cand gandul m-a dus la parintii mei.... Acestia au murit acum aproape cinci ani, cand se intorceau dintr-o calatorie. O banda de talhari cica i-ar fi talharit apoi omorat. Chiar daca existau acte care confirmau decesul lor,corpurile lor nu au fost gasite.Nu voi uita niciodata chipul mamei.A fost cel mai bland si frumos chip de femeie pe care il vazusem vreodata.Vocea sa suava era ca muzica pentru urechile mele.Tata...tata...taticul... care mereu ma invata sa ma port frumos cu fetele, si sa fiu mereu respectuos si un adevarat domn.Cateodata imi povestea despre masini,iar cateodata ma ajuta sa scriu literele alfabetului cand eram foarte,foarte mic.Off...mi-as fi dorit sa nu-mi fi adus aminte de asta... dar totusi... viata merge inainte...
Mi-am dat cu putina apa rece pe ochi pentru a-mi reveni din starea de melancolie in care ma aflam.M-am imbracat rapid cu o pereche de blugi largi,un tricou alb,lejer si cu adidasii mei preferati.In ultimul timp mi-am mai schimbat garderoba,scapand de negrul acela exagerat,si cumparandu-mi haine noi,mai colorate.
Am mers in centrul orasului pentru a lua ingredientele necesare pentru mancarea pe care vroiam sa o gasesc.Mergand pe sosea,am vazut un restaurant impunator,foarte mare si elegant.Deasupra usii era scris mare,cu litere frumoase „Paradisul”. Am avut un impuls si m-am uitat la geamul restaurantului,prin care se vedeau destul de bine unele persoane din interiorul lui.Ce am zarit acolo nu mi-a venit sa cred – Ivan statea la masa cu o domnisoara frumoasa,cu parul foarte lung.Prima oara m-am gandit ca e vreo cunostinta sau vreo ruda de-a lui,dar cand am vazut ca a luat-o de mana si a sarutat-o pe buze,am vazut ca m-am inselat amarnic.Am ramas socat,incapabil sa ma misc pentru cateva secunde,timp in care ochii mi se umezira,iar lacrimile fiind gata sa cada.Am inceput sa fug, chiar daca nici eu nu stiam spre ce loc ma indrept. Picioarele m-au ghidat spre un parc micut,pustiu.M-am asezat pe o banca,lasand sacosa cu ce cumparasem jos din mana.M-am sprijinit de spatarul acelei banci,privind cerul.Lacrimi din nou imi invadasera obrajii mei rosii.Ivan ma ranise mai mult decat oricand acum.Ma inselase...ma tradase...
Nici nu-mi pot aminti de cate ori am suferit din cauza lui, si cate probleme mi-a cauzat...si totusi...eu am ramas langa el, am stat mereu de partea lui , iar acum ... ma da la o parte pentru o fata ... daca s-a saturat de mine de ce nu mi-a spus ?Oricum ar fi fost mai bine decat sa ma ignore si sa ma tradeze asa...

Urmatorul capitol vine sambata sau duminica ;)
Eu prima! Cand am intrat pe forum si am vazut ca e pusa continuarea la fic nu am mai stat pe ganduri si am intrat.Super capitolul...Am asteptat foarte mult aceasta continuare si ma bucur ca ati postat-o insfarsit. Sper sa puneti continuarea sambata deoarece sunt foarte curioasa ce o sa se mai intample. Cand am citit capitolul anterior am crezut ca fic-ul se apropie de sfarsit(si recunosc ca am fost putin treista)dar acum lucrurile iau o noua intorsatura. Una fosrte interesanta as puteaspune, dar nu chiar frumoasa...nu m-am gandit niciodata ca Ivan l-ar putea insela. Dupa ce a facut atate numai ca sa-l aiba langa el se satura de el si are nevoie de o noua companie...Urat din partea lui. Alexei a suferit si asa destul de mult din cauza lui Ivan. E incredibil cat de mult il iubeste daca la iertat de atatea ori. Intrebarea e daca o sa-l mai ierte si de data asta...sau defapt poate Ivan nu o sa mai vrea sa fie cu el. Moama nu imi pot imagina ce o sa se intample mai departe, dar sunt foarte curioasa sa aflu. Abea astept continuarea care sper sa fi la fel sau daca se poate si mai lunga.
Amandoua aveti talent si stiti sa descrieti foarte bine sentimentele si trairile personajelor. Aveti descriere si naratiune din plin, iar dialogul are replici dezvoltate.Felicitari si nu ne mai tineti atat de mult in suspans altfel o sa incep pe mess sa va intreb de o gramada de ori cand puneti continuarea. Fic-ul e foarte bun, greselile sunt foarte putine si micute(am observat cateva de tastare pe la inceputul capitolului, dar nu o sa le mai amintesc).
Gambate fetelor...sunt o mare fana a acestui fic...Poop
Hallo!

In sfarsit mult asteptata continuare.
Mi se pare ca ati cam grabit ptuin actiunea...Adica ar fi trebuit sa descrieti mai mult cum decurge viata celor doi si dupa aia ca Ivan il inseala...Da' ma rog...nu cont.
Greseli de tastare nu stiu daca aveti...Am citit captiolul acum o zi si nu imi amintesc exact.
Spor la scris...Abia astept continuarea!
Chuu!
buna si gomene ca vin asa de tarziu cu un comm pentru un fic asa frumos ca al vostru. Astept sa puneti continuarea si sper ca nu vreti sa-l abandonati pentru ca faceti o treaba excelenta cu ficul asta. Deci vreau sa vad nextu cat mai curand si sper ca Ivan sa nu-l paraseasca pe Alexei pentru o fata ca altfel il omor eu.
gambate pentru amandoua pupic
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's