Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Memories of Mine [Hardcore Yaoi] (by Aikad and Namine)
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Loveless , Moody,thanx for the comments ^_^si Moody,habar nam cum il cheama pe tipul ala,eu am gasit poza pe net 4
Si acum contu,ENJOY ^_^

(partea II)

- Rick, iesi imediat din casa mea! zise el, accentuand fiecare cuvant. Nu astepta sa reactioneze si Rick si veni direct spre el, tragandu-i un pumn in obraz. Dupa ce-mi vazu mainile pline de sange, Ivan isi iesi din minti.
- Rick, ce mama naibii ti-a trecut prin minte de-ai venit aici?! tipa el, dupa care il culese de pe jos si-l dadu pe usa afara. O inchise, dar am auzit cum incepuse sa-l bata; nu credeam ca ar fi reactionat asa. Si, in plus, Rick nu-mi facuse nimic. Am inceput sa plang si mai tare.M-am ridicat imediat de jos si am fugit spre usa,deschizand-o repede.Scena din fata mea m-a ingrozit.Rick statea intins pe jos,fruntea si mana stanga sangerandu-i.Parul sau,mai sclipitor ca argintul era patat de lichidul rosu.Ivan se pregatea sa-l mai loveasca o data,dar l-am cuprins cu bratele de la spate,tinandu-l strans.Am izbucnind in lacrimi,dar printre suspine am reusit sa-i spun un “Te rog…opreste-te…”.Inceta imediat cum imi auzi vocea. Imi desfacu mainile din jurul taliei sale si ma cuprise in brate,sangele incepand sa-i pateze camasa de un alb imaculat.Am incercat sa-i explic ce se intamplase,si faptul ca Rick nu-mi facuse absolut nimic.Ivan a chemat doi baieti,care au venit in cateva secunde.Le-a facut semn sa-l ajute pe Rick,iar ei au facut intocmai. Mi-a spus sa intru in camera,dupa care mi-a zis sa ma asez pe pat.Nu-mi placea deloc faptul ca trebuia sa-I ascult toate comenzile,de parca ar fi fost stapanul meu.
-Alexei,de unde ai ranile daca nu Rick ti le-a facut?ma intreba el cu o voce aparent calma.Am tacut si am refuzat sa-I raspund.De data asta trec cu vederea intamplarea ,dar daca se mai intampla o data si va gasesc intr-o ipostaza asemanatoare ma voi asigura ca platiti foarte scump,spuse el cu un ton foarte serios.
-De ce nu-mi cumperi si o zgarda,ca sa fii sigur ca nu fac ceva dubios?i-am raspuns eu sarcastic.Ma privii cu ura,iar ochii sai de gheata ma facura incapabil sa ma misc.Se ridica de pe pat si se apropie incet de mine.Stiam ce va urma.M-am trezit imediat pleznit peste obrazul care imediat a capatat o nuanta rosiatica
-Asculta aici,nu cred ca esti in masura sa glumesti cu mine,ai inteles?!imi spuse el,aproape tipand.Am dat din cap in semn afirmativ,in timp ce priveam absent podeaua.Fara a mai schita vreun gest,i-am spus ca ma duc sa ma culc,plecand spre acel colt al camerei.
-Alexei,eu zic mai bine sa incepi sa-ti achiti datoria,care dupa cum iti amintesti e destul de mare.50 de milioane de dolari e o suma frumusica.Iti voi plati 50 de mii de dolari pentru o noapte ‘salbatica” si 10 mii pentru una mai…blanda.Stii foarte bine ca nu-mi place sa astept,asa ca zi-mi cum vrei s-o facem azi?imi spuse Ivan,fara nici-o retinere.
-Stii care e treaba,Ivan,eu NU vreau s-o facem!ii raspund eu,privindu-l cu ura.
-Nu e nevoie sa ma privesti asa…daca nu vrei,nu-I nicio problema,nu trebuie sa te fortezi,hai la baie sa-ti curat ranile.Tocmai am auzit ca vrea sa-mi curete ranile?! Acum un an ma batuse, ma umilise … iar acum … se poarta ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.
Ivan se ridicase deja si se indrepta spre baie, asa ca i-am urmat exemplul; n-ar fi fost bines a-l mai supar, avand in vedere ca se purta groaznic de frumos cu mine.
- Sti, Ivan … nu trebuie sa faci asta … Nu sunt chiar atat de grave …
Insa n-am avut timp sa-i spun mai multe, caci el deja luase spirtul si vata si se apropia de mine, dupa care-mi lua mana intre ale sale si mi-o atinse usor. Imi curata sangele intarit de pe ambii pumni, dupa care imi bandaja degetele.
Nu astept sa-mi mai spuna ceva si murmur un “Multumesc”, dupa care plec inspre coltul meu. E destul de bine, chiar daca ma simt ca un caine maltratat de stapanul sau. Dar a fost alegerea mea. Puteam allege patul, alaturi de Ivan, dar nu am vrut.
- Alexei, daca vrei, poti veni aici, alaturi de mine.
De data aceasta, oferta nu mai parea chiar atat de rea. Ba chiar am zambit dupa ce a terminat de vorbit, desi imediat ce m-am urcat in pat mi-am reluat privirea lipsita de expresie.
Imi aduc aminte de noptile in care dormeam impreuna. De glasul lui duios cand pronunta cuvintele …

[Flashback]
Ivan ma saruta usor pe obraz,soptindu-mi la ureche niste cuvinte dulci,de dragoste.Ma tinea strans in brate,parca ingrijorat ca ar putea sa ma piarda.
“Noapte buna,dragostea mea…te iubesc...”
[End of flashback]

Stateam cu spatele la el,refuznad sa ma intorc.Vroiam sa continua sa-i evit privirea…
-Noapte buna,iubire…imi spuse el,strangandu-ma de la spate,in brate.
Da…Ivan e acelasi ca atunci,poate mai dur dar acelasi…doar ca…doar ca…nu ma mai iubeste…mi-am inchis ochii,acestia umezindu-se foarte repede.Am inceput sa plang si sa suspin.In ultimul timp facusem asta de foarte multe ori…
- Ivan … De ce te porti atat de … atat de frumos cu mine ? il intreb eu soptit.
- Aici doar eu am dreptul la indrebari, imi raspunse el pe un ton rece.
- Ivan … ma … mai iubesti … ?
- Am spus gata cu intrebarile! Oricum sti raspunsul meu, zise el aproape soptind ultima propozitie.
- Adica … vrei sa spui ca nu …
Dupa ce am terminat de spus, m-am ridicat din pat si m-am indreptat spre “coltul meu”. Nu stiu de ce am reactionat asa … Adica, eu inca-l mai iubeam pe Rick. Sau … sau asta sa fie ceea ce vreau eu sa cred ? Atunci … exista un singur mod de a afla daca inca-l mai iubesc …
- Ivan, hai s-o facem.
Finally!! <Tongue

Pai cam atat am observat eu: "Am izbucnind in lacrimi"
In rest nu prea am ce comenta,poate doar ca te-ai oprit unde era mai interesant!! :14: Inca imi pare rau ptr my poor sacha 20 nu inteleg de ce ivan ii da ordine,ptr ca apoi sa se poarte foarte frumos cu el furios si...OMG!mi-e mila de rick?!mi se pare mai bun la suflet decat ivan,chiar daca l-a mintit pe sacha.acuma prefer pairingul asta... *doamne ce le mai schimb 21* defapt...cred ca le prefer pe amandoua.eh...nici eu nu stiu 21
Pai se vede ca is un pic(mai mult) disperata dupa o continuare,asa ca pretty pls da-ti commuri ca se vedem foarte repede the yaoi part 71

Thx for a wonderful part pupic
In sfarsit....nici nu sti cat am asteptat14....bine ca s-a terminatphew...dar cum spunea si Moody te-ai oprit cand era mai importantSad
Replica mea favorita...- Ivan, hai s-o facem.....8
Greseli doar asta am vazut-o:
"bines a-l mai supar"- bine sa-l supar
Te rog nu ma mai tortura, si pune continuarea...cat mai repede ca altfel mor20Sad(20....Kiss X Bye
Vai ce super. Imi place la nebunie. Scuze ca e prima data cand comentez, desii eu citesc ficul de mai mult timp. In primul rand il ador pe Ivan( e asa de sweet, nu mi-l dati mie?). O fi el mai rau si profitor da e o frumusete4. Imi place mult cum scrieti. Good job Aikad si Namine. Sunteti cele mai tari. Bravo pentru un alt capitol extraordinar.Kissu si bye!
Moody, Loveless, Shu, ne bucuram ca va place ^^
Loveless, pai ati asteptat atat pentru ca nu prea aveam commenturi. Postam urmatoarea parte la cel putin doua commenturi 001_tongue

Buzele mi se arcuiesc intr-un zambet cand il vad ridicandu-se rapid in capul oaselor, uitandu-se uimit la mine.
- Si inainte sa ma intrebi ce fel … alege tu. Mi-e indiferent.
M-am indreptat cu pasi mici spre pat,asezandu-ma in fata lui Ivan.Acesta era nerabdator,strecurandu-si imediat mainile pe sub bluza mea si incepand sa ma sarute pasional pe gat.Hainele noastre au disparut din cateva miscari.A inceput sa-mi sarute si sa-mi mangaie abdomenul,trecand cu dintii peste sfarcuri.
-Alexei,te platesc pentru asta,deci tu trebuie sa faci toata “treaba”…imi spuse Ivan cu un zambet ciudat pe buze.Ursc asta…desi incerc sa-mi opresc toate cuvintele pe care as vrea sa le spun.Daca asa va fi in fiecare seara…atunci nu stiu cat voi mai putea indura.Sunt ca un fel de marioneta pentru el,ca o jucarie,ceva cu care poate face absolute tot ce doreste…Nu mai vreau s aplang…cel putin nu acum...Mi-am indreptat buzele spre zona sa sensibila,trecandu-mi limba de multe ori,peste ea, dupa care urc pe corpul sau. Vad ca nu rezista si-mi ridica barbia, introducandu-si limba-n gura mea. Apuc cu mana de zona-I sensibila, miscand-o rapid in sus si-n jos. Facu loc printe buzele mele pentru a intra doua degete, obligandu-ma sa I le umezesc cu limba. Le dau laoparte si reiau drumul pe corpul lui, parcurgandu-l cu limba. Prinzandu-l intr-un moment de neatentie, preiau initiativa si-l patrund cu trei degete, miscandu-le rapid. Imi indrept apoi gura spre zona-I sensibila – din nou – si-o prind cu dintii. Ivan scoate un tipat; m-am bucurat sa-l aud. Vroiam sa-l fac sa simta ceea ce am simtit si eu anul trecut, facandu-I exact aceleasi lucruri. Imi retrag apoi degetele si-l patrund rapid. Dupa cateva secunde, Ivan “ma dadu jos de la conducere” si prelua initiativa.
Isi plimba incet limba pe corpul meu, sfarsind pe zona-mi sensibila, dupa care imi baga patru degete in gura.
- Am sa te fac sa platesti pentru ce ai facut mai devreme si asta nu in bani.
Dupa ce termina de vorbit, isi retrase degetele, dupa care ma patrunse rapid cu toat cele patru. Si le retrase dupa cateva secunde si-mi apropie capul de “barbatie”, obligandu-ma sa ma misc. Imi inlatura gura, dupa care ma patrunse rapid si violent. In acel moment am tipat,inchizandu-mi ochii.
- Ivan … te rog … inceteaza …
- Alexei, eu iti dau banii, deci eu hotarasc cat fac. Si oricum, stiu ca vrei mai mult. O pot simti.
- Esti nebun ?! Acum am spus ca nu mai pot ...Aaaa!Inceteaza!i-am spus eu,fiind intreupt de tipetele pe care le scoteam din cauza durerii
- Stiu ca vrei. Doar de aceea ai spus ca vrei s-o facem acum. Stiai ca asa voi face. Spune ... spune acest lucru.
Era nebun?! De ce facea acest lucru?! Isi iesise din minti anul acesta si lucrul asta se vedea clar.
Imi ridica capul si ma privi in ochi, dupa care ma musca de pavilionul urechii. Ciudat, dar ma simteam ... bine. Imi aduc aminte de serile petrecute cu el atunci cand eram impreuna ... Imi lipsea atat de mult vechiul Ivan ...
- Nu, Ivan, nu mai pot indura ... Da-mi cat mi-oi da, dar atat ma tin puterile ...
Ivan ma privi intr-un mod ciudat, dupa care ma lua in brate si ma mangaie pe par. Mi-am lasat capul pe pieptul lui. Nu simteam nevoia sa plang. Ba chiar eram fericit. Nu credeam ca ma va asculta.
In scurt timp am adormit, ramanand de data asta cu el in pat; nu mai avea rost sa ma ghemuiesc in coltul meu ... Insa tot nu mi-am dat seama daca intr-adevar il iubesc ...
Ivan a spus ca va pleca astazi; are treaba cu fosta mea gasca din Sankt Petersburg, care, cica s-ar fi mutat aici, in Londra, pentru c-au gasit mult mai multi traficanti de droguri. Ivan a spus c-au de dat niste datorii, mai vechi sau mai noi, dar adunate ajungand la o suma enorma.
Deci, am casa numai pentru mine. Pacat ca bratara ma impiedica sa fug... dar oricum n-am unde sa ma duc. Nu mai am decat rudele din Chisinau sau pe Rick ... la care oricum nu ma duc. Nu mai pot da ochii cu el. Pana la urma, Ivan nu mai pare chiar atat de rau.
Intru in baie pentru a face un dus. Ivan nu are un apartament prea sofisticat, dar are o baie superba, in culori inchise cu diferite nuante de maro, cu o cada uriasa si un dus. Intru sub jetul cald de apa; apa, dupa cum se pare, este singura care imi mai alina durerea interioara.

In timp ce mancam, cineva suna la usa. Vad ca Ivan s-a intors repede ... dar, totusi, de ce nu deschidea el, ca doar avea cheia ... Sau ... nu era Ivan ?
Am mers incet spre usa si mi-am dat seama ca era deschisa.
- Ivan, deschide odata! se auzi din spatele usii.
Imi parea ca vocea lui Tyson, dar nu puteam fi sigur de asta din cauza ca acoperise vizorul. Am zis ca totusi nu aveau ce sa-mi faca, mai ales daca-l cautau pe Ivan.
Am apasat usor pe clanta; simt o durere imensa in incheietura mainii stangi, ce se misca rapid prin tot corpul meu. La naiba, Ivan! Ar fi trebuit sa-mi spui ca daca apas pe clanta bratara ma va droga.
Tyson intra in camera, urmat de Jason. In departare, pe hol, l-am putut vedea pe Rick. Ce faceau aici ?! Ce vroiau de la Ivan ?!
- Mda, salut, Sacha, sti cumva unde-i ...
- A plecat ... a zis ca are treaba ..., il intrerup eu, scrasnind din dinti.
- Oh, da ? Atnci zi-i cand se intoarce sa treaca pe la noi; inca nu si-a platit datoria. Chiar daca nu-i prea mare, avem si noi mandria noastra, zise Tyson dupa ce scruta cu privirea apartamentul si se indrepta spre usa.
Insa Jason il opri. Ii sopti ceva la ureche – ceva ce-l facu pe Tyson sa zambeasca ciudat. Se intoarsera spre mine; simteam ca nu ma mai pot tine pe picioare. La naiba cu tine, Ivan! Daca astia vor sa-mi faca ceva, eu n-o sa pot fugi; nu voi putea nici macar sa ma apar.
Am cazut intr-un genunchi. Cei doi frati, mai mari cu doi ani decat mine, s-au apropiat si m-au luat pe dupa umeri, ducandu-ma in sufragerie.
- Rick, vin’ aici si inchide si usa, ii striga Jason dupa umar, Rick conformandu-se imediat.
M-au lasat pe parchet, in timp ce-si mai vorbeau. Rick se aseza pe canapea, vizibil stanjenit. Parea sa stie ce mi se va intampla. Iar cand ceilalti baieti isi scoasera niste franghii din buzunare, am priceput si eu care-mi va fi soarta. Totusi, nu cred ca mai aveau nevoie de franghii; nu mai aveam putere in membre nici sa ridic piciorul.
Ma uit la Rick; ma privea cu ochi goi, trsit. Daca-i parea atat de rau pentru mine, atunci de ce nu-si oprea fratii ?!
Ultimul lucru pe care l-am vazut a fost apropierea baietilor de mine, cu franghia in mana.

Vederea imi reveni, incetul cu incetul, la fel si puterea de a simti. Insa ceea ce am vazut ... nu mi-a placut deloc: hainele mele erau imprastiate pe jos, Rick nu avea puterea de a se uita la ceea ce se intampla. Jason era pe punctul de a ma lua pe dupa brate, iar Tyson se descheia la pantaloni.
- Incetati ..., reusesc eu a spune, inainte de a ma patrunde baiatul adanc si violent.
Insa ei nu-mi dadura atentie. Facura doar un schimb de priviri si continuara. Atunci cand ma patrunse pentru a doua oara, am reusit sa-l lovesc cu piciorul in burta. Se retrase, iar Jason ma lasa pe podea.
- Tsz, tsz, tsz, Sacha, incepu Tyson, in timp ce ma ridicam de pe jos. Cu asta ti-ai pecetluit soarta. Nu vom mai fi atat de draguti cu tine, termina el, in timp ce fratele sau geaman ma lovi cu putere in cosul pieptului, dezechilibrandu-ma.
Nici nu m-au lasat sa cad pe parchet, lovindu-ma cu piciorul in spate si propulsandu-ma in aer, dupa care imi dadura, amandoi, un pumn in piept si unul in burta. Ma sprijin in maini si incerc sa ma ridic; sangele-mi siroia pe barba. Tyson ma lua de brat si-si pregatea pumnul pentru o noua lovitura, dar Rick il opri.
- Daca mai vreti sa-i faceti ceva, renuntati macar la bataie.
Hm, ce mai ajutor ... Decat sa-si bata joc de corpul meu, mai bine m-ar fi batut ... Ma bucur totusi c-a intervenit ...
Insa n-am avut ce sa ma bucur prea mult, caci Jason imi apropie capul de zona sa sensibila, tinandu-ma de par.
- Mda, eu nu sunt ca Tyson. Vezi sa nu musti, zise el pe un ton batjocoritor. Si vezi sa te pregatesti si pe tine. Fa-o cu degetul, ca nu cred c-are Ivan ceva pe-aici cu care s-o faci.
Dupa ce vorbi, rase zgomotos, alaturandu-i-se si Tyson. Ma lovi pe spate, semn ca vroia sa-i indeplinesc porunca lui Jason. Desi uram asta, m-am conformat, miscandu-l repede inauntru, apoi scotandu-l afara, repetand procedeul.
Jason facu ceea ce imi facu si fratele sau, in timp ce celalalt baiat ii urma exemplul fratelui sau, apropiindu-mi capul de zona-i sensibila, in timp ce celalalt baiat ma patrundea rapid si adanc.
Dupa aproape jumatate de ora in care schimbasera locurile cam de patru ori, isi amintira si de Rick. Ma lasara sa cad pe podea, privind in gol, lasand sa-mi curga din gura in cascade un lichid alb. Cei doi frati vorbira ceva cu Rick, ceva ce nu am putut auzi.
Tyson ma apuca de par ducandu-ma in fata lui Rick. Priveam in gol; simteam ca mintea-mi ia razna.
- Hai, Sacha. Ce mai astepti ? E si randul lui Rick.
Baiatul incerca sa-i spuna ca nu era nevoie, dar se vedea din tonul lui ca ardea de nerabdare. Dupa ce-si deschise slitul, Tyson ma lasa sa cad in genunchi, aproape de Rick, impingandu-ma spre ‘barbatia’ lui.
- Hai, Jason. Poate gasim ceva de mancare.
In timp ce fratii cautau ceva de mancat, eu inca continuam, trecandu-mi limba de multe ori peste ceea ce-mi acaparase gura. Rick scoase un geamat, apoi imi puse mainile pe par, apropiindu-si capul de-al meu. Nu cred ca plangea. Dar stiu ca nu-mi pasa. Vroiam doar sa scap. Sa scap de lume. Sau, nu sa dorm. Pentru totdeauna ...
Cineva batu in usa si apasa clanta. M-am agatat cu disperare de posibilitatea ca acel cineva sa fie Ivan. Mi-am ridicat capul si m-am prabusit pe spate. Usa se deschise. Privirea uimita a lui Ivan aparu. M-am lasat pe umarul stang, dupa ce o lacrima-mi curse pe obraz. Era cu siguranta o lacrima de bucurie ... Mi-am inchis ochii, auzind pe fundal tipetele infuriate ale rusului, si-am cazut intr-un somn ...

Mi-a placut partea asta, multa actiune, cele mai frumoase momente 71
Descriere sentimentelor personajelor e cam simpla, dar asta cum mai mult exercitiu se rezolva.
Cateva greseli de scriere, dar nimica grav.
Ultima parte mi-a placut, cand a ajuns Ivan8
Vreau continuare cat mai repedeSmile...ca mor de curiozitate.
Nu stiu cum va reactiona Ivan, il va proteja pe Sacha sau il va trata cu indiferenta, spunand ca este doar marioneta lui......sper sa il protejeze.
Continuarea fetelor cat mai repede....Kiss X Bye
O.O Cum nu am vazut acest fic pana acum.
L-am citit pe tot si mie mila de saracul sacha prin cate trece.
chestia cu bratara nu am prea inteleso dar macar am inteles ca nu il lasa pe sacha sa scape.
Va plac mult rusii pentru ca in toate ficurile voastre(aproape)am auzid de ceva nume rusesc.
in asta imi place rick (e numele meu preferat si nu se va schimba nimik chiar daca comportamentul sau lasa de dorit)
Ivan e mai dragut cu sacha si cred ca il place destul de mult.
in ultimul cap. a fost destul yaoi d.b si mi-a placut.

intrebare:
pot sa ma alatur si eu la fanii acestui fic ^.^ ?
Oh...mann...chiar ar fi trebuit sa ma astept la asa ceva sa se intample.Adica vreau sa spun ca sunt pesimista cateodata si de obicei vad paharul pe jumatate gol si toate alea...dar jeez! Asta a fost o lovitura in inima mea! Cum,dar cum,dar cum se vor indrepta lucrurile?? Asa se duce optimismul meu,exact pe fereastra blocului...
Mi-a placut reactia lui Ivan cand a deschis usa,a fost destul de amuzanta as putea spune 21
De-abia astept capitolul urmator!
fai ficul dar se vede ca nu ai mai postat de ceva vreme....de ce??is tare curioasa sa vad continuarea,sa vad cum reactioneaza Ivan si ce le va face idiotolor ai trei(sper sai bata rau de tot)saracul alexei:-( .totusi vreau si eu o continuare si cred ca toti care au cititt ficul vreau sa vada continuarea...asa ca nu ne mai tine pe jar si spunene ce o sa se intample....gambate
lovelyUite ca am dat si eu de un fic cool(i luv yaoi)
Ideea e foarte cool...Iar descrierea e minunata(putin spus minunata) Greseli de scriere nu ai(sau ca de obicei nu le vad eu)
E bine ca nu ai foarte mult dialog. Acest capitol m-a lasat in suspans cred ca o sa iasa cu scantei42die
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinta