Animezup - forum manga si anime

Full Version: Seiken no Blacksmith
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 15940.jpg]
Candva, a avut loc un razboi in care fortele raului au cauzat multa suferinta si teroare. Dupa aceasta batalie, raul a fost distrus iar pacea s-a asternut in intreaga lume. Cecily Cambell este un cavaler, ce cauta un fierar pentru a-i repara vechea sabie mostenita de la tatal ei, pana cand intr-o zi il intalni pe Luke. Aceasta intalnire a insemnat inceputul unei aventuri.

Personaje:

Cecily Cambell
Luke Ainsworth
Lisa
Aria

Ce parere aveti despre cuplul Cecily-Luke?
Lisa vs Aria. Argumentati!

In opinia mea Cecily si Luke sunt ca doi amorezi care se cearta din orice 21, Aria avea dreptate la ce sustinea in episodul 3.
Puteti viziona acest anime si pe Extra Animezup, dand click aici.

Ps: Cecily seamana destul de mult cu Ayano Kannagi din Kaze no Stigma(recomandare).
Buhuhuu..!yes..i like..i like!
Grafica mijto ...un plot destul de interesant, pentru o fantezie .

Ce parere aveti despre cuplul Cecily-Luke? -...well..ce parere sa am dupa ep 1 ,2 si 3????24))...[ it's like duh!!!......* inner mel * -go get her luke,you tiger you...blush....*inner mel*

Lisa vs Aria. Argumentati! .....aria is a babe !!!...oare prevad un triunghi amoros ? smart..well,din ep 3 nu pare dar..*ahum*..cu babes ca ea nu se stie...sper sa nu..don't go
Quote:In opinia mea Cecily si Luke sunt ca doi amorezi care se cearta din orice 21, Aria avea dreptate la ce sustinea in episodul 3.
WELL OFC ca avea dreptate 21...24.....but..come on..they ish so cute..

Quote:Ps: Cecily seamana destul de mult cu Ayano Kannagi din Kaze no Stigma(recomandare).

...erm..poate doar cand vine vorba de luke ...tipa e tsundere..ce vrei? 24)...iar luke are un anume 'calm-sexy' tipic lui kazuma..fufuf..desi sunt diferiti...anyway...it's a fact...cecily-luke is a TSUNDERE kapuru [ couple]..love is in the air...
chanto mitte ne 4
Reference URL's