O serie bazata pe manga-ul Rozario + Vampire
Story:
Aono Tsukune accidental se inscrie la "Youkai Academy", aici toti elevii cat si profesorii sunt demoni/monstri. Chiar atunci cand vrea sa plece, o intalneste pe Moka si se razandeste fiind foarte fericit. Totusi cand rozariul de pe piept este luat se tansforma in forma ei adevarata: un super-vampir!
Personaje:
Moka Akashiya
Moka Vampire
Tsukune Aono
Kumuru Kuruno
Yukari Sendou
Mizore Shirayuki
Ruby
Intrebari:
Ce parere aveti despre acest anime?
Care e personajul vostru preferat? Argumentati!
Moka sau Kumuru? Argumentati!
Moka sau Mizore? Argumentati!
Puteti viziona acest anime si pe Extra Animezup dand click
aici
Vizionare placuta
Parere pers.:
Mie mi se pare simpatic anime-ul. Grafica e superba! Gonzo... you rock!
Ost nu dezamageste... adica melodiile nu te fac sa dormi, iar melodia de en te face sa fredonezi incontinuu, mai e si mel de BG cand e vreo faza "romantica", *lalalalaaallaaa* nu poti decat sa razi la fazele alea

. Pers... eh aici mai sunt probleme... nu fac spoiler
Edit: Da ai dreptare Soundwave mult ecchi, nu stiu dc dar am uitat sa precizez... Cum ati auzit baieti aveti la ce va uita!

Mi s-a parut destul de interesant acest anime, comic uneori. Asa cum a spus si snow, ost-urile sunt destul de dragute, in special cel de end.
Care este personajul meu preferat?

E simplu...vampire Moka. She's strong and beautiful.
Depinde care Moka...daca e vampire Moka, pe ea o aleg, daca nu o prefer pe
Kumuru. Acelasi lucru si la Mizore.
Va sfatuiesc sa-l vizionati

Foarte fain animeul. kappuchuu ^^.
Cred ca este unul din putinele animeuri in care imi plac toate personajele, un anime comic cu un strop de echhi.
Abia astept sa apara seria a 2-a si sper sa fie mai buna decat prima.
L-am vazut nu demult, prin martie... de ce? pt ca e cu vampiri

si cum si eu sunt o mare maniaca nu se putea sa nu ma uit la acest anime.
Parere personala... e un anime dragut, insa eu nu ma asteptam la asta... adica o scoala unde sa mearga Tsukune la aceea scoala... totusi... e bine ca sa implrietenit cu Akashiya... inca din primul episod am ras la el

cum poate sa fie asa de impiedica si sa dea peste Tsukune^__^ lol...
Akashiya - atat in forma umana cat si in cea de vampir. In primul rand look-ul ei, te da peste cap deca ai fi baiat si ador parul alab

e si interesanta transformarea ei...
Moka sau Kumuru? lol... Moka cand e vampir

e mult mai sweet^__^
Moka sau Mizore? tot Moka... acelasi motiv...
Pai ... am vazut si eu anime-ul si mi sa parut super ok...da ,este comic..aaa..grafica este grozava... si mi-a placut si de moka akashiyasi de moka vampire, se completeaza una pe alta ...