Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Discutii ( AZ - FIC (1) )
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Ce credeti despre acest concurs? Eu cred ca e o idee foarte buna, avand in vedere ca este si AZ Art, si unii se pricep mai mult la concurs.
Aici se discuta si despre modul de votare, etc...
ZByee!!...
Abea astept sa vad lucrarile 4
desi nu le am cu scrisul (nici nu am incercat ..lene) ador fic'urile si am citit unele chiar foarte bune pe forum.
Acum fiind vorba de o competitie presupun ca fiecare va da tot ce are mai bun. abea astept sa le citesc 8
Yay ... A fost un scor strans 21
S-a "pierdut" locul la un punct XD
Anyway, data viitoare stiu ca trebuie folosite diacriticile 24

Asa ... Kaname, bavos ...
You deserve your place ...
Amy, nu e nici o rusine ...
Ai zis ca mai bbine nu concurai ... >.>
Uite ca ai castigat 65

xD Acum ... Ce credeti? Mie mi-a placut ...
In special premiul 65 [adica, abia astept sa-l primesc 4]
Will wait for you 001_tongue
Am primit premiul ^^ Ce fuga am tras pana la posta cand am primit confirmarea in posta 4 In jumatate de ora am citit tot volumul !

Abia astept urmatorul concurs din august ^^
24 Si eu l-am primit 4
Dar e Yaoi x_x
Ma multumesc si cu atat 24
Shiva, we can change them...
Cand voi reusi si eu sa termin capitolul 1 macar 24
*programul ma da peste cap T^T*

xD
Really ,yulobo ? xD i'll get hybrid child? <3 Dar si ce am primit eu e yaoi [ Primul volum din Gravitation 001_tongue] . Ma indoiesc ca mai vrei sa faci schimb 24
Si eu am primit...Calling you..al meu nu e yaoi e romance 8 Oricum..voua v`a luat ceva bani la posta?Mie nu..stiam daca se intarzie se plateste...ma rog..e suuuper 4
Of, cred ca vroiam ce a primit Amy 24
La ea s-a potrivit cel mai bine T.T
Dar in fine xD
Shiva, on za mess xD
Dar nu primesti decat dupa 2 saptamani ...
Ma dau peste cap tezele si concursul asta >.>
Si am teza pe 15 [o aman x_x] si pe 20 [romana bleah]
Si pe 17 am concurs => nu ajung la Otaku 20
Life's really unfair at the moment >___<

Ma mai gandesc daca sa-ti dau 4
*Dar nu te astepta pe gratis 21 Plata ramburs 65 Adica daca o vrei platesti, daca nu T^T ma lasi fara manga >.<*
21 Well ,let's see... Oricum la Otaku nu mi-am luat niciun manga ca nu era absolut nimic ce merita cumparat ,asa ca inca mai am banii ^^ Ai sa vrei Gravitation-ul in schimbul lui Hybrid Child ?[Hybrid Child l-am citit deja , dar povestea din cap 3 e singura din intreaga mea viata care m-a facut sa plang T.T] .
URL de referinta