Yoko Kurama>legendarul bandit...este super dragut,foarte puternic dar singurul lucru la care se gandeste este cum sa isi distruga mai rapid adversarul.Este rece,dur...si foarte misterios.
Minamino Shuichi>Fata de cealalta personalitate a lui,Minamino este dulce,se gandeste de doua ori inainte sa atace,isi studiaza foarte bine adversarul,este un bun prieten(a demonstrat acest lucru de foarte multe ori).
Dintre cei doi...yo il aleg pe Minamino Shuichi.Doua personalitati,o singura inima:Yoko Kurama
Eu il aleg pe Minamino pentru ca mie se pare mai deschis,mai amabil decat Yoko,Yoko este si el frumos & stuff but este ma rece fata de Minamino care isi alege mereu vorbele cu grija,este elegant,tine foarte multe la cei din jurul sau ..mereu mi`a placut cum arata,cum se imbraca si cum se poarta deci Minamino ^.^
Eu zic ca YoKo Kurama va castiga fiindca puterea lui este mult mai mare decat a lui Minamino iar YoKo este mult mai rezistent. Singurul defect al lui Minamino si cel mai insemnat este ca ii prea increzator si uneori adversarii profita de acest lucru si il ataca in punctele cele mai slabe.
Dintre youko si minamino as alege pe minamino . Stiu , youko este mai puternic ,pana si kurama admite asta , dar suichi este mai dragutz si are ochii verzi @_@ Si este mai amabil si mai destept . Si youko este un monstru destul de destept , dar sincer as opta pentru minamino .
Si eu il aleg tot pe minamino shuichi...arata mai bine, e mai dragut si poate chiar mai inteligent

. Youko este prea dur si rece. Vad ca majoritatea il prefera pe shuichi...e si foarte popular deci...

Well nu sunt eu mare fana Kurama, dar as putea sa spun pe cine prefer...
Cred ca pe Minamino... De ce?... Pentru ca este mereu calm, istet si cam zambaret... Oare!... Aceasta este doar o masca sub care se afla adevaratul Kurama... Un demon de temut, pe care daca-l enervezi te ucide cat ai zice peste.Este un demon ce nu trebuie subestimat...
Youko nu este asa... Se vede clar ca este un inamic de temut. E mai greu sa citesti o persoana ca Minamino decat una precum Youko.
Dintre cei doi,eu unul il aleg pe Minamino Shuichi.Mi se pare mult mai dragut decat Yoko Kurama(scuzati fanilor dar de prima data cand l-am vazut mi-a placut mai mult Shuichi,dar nu am idee de ce).Imi place la el faptul ca se gandeste de doua ori inainte sa atace si majoritatea atacurilor au succes asupra adversarului.Stie sa se faca remarcat si este foarte inteligent.Alt lucru care imi mai place la Minamino este faptul ca spre deosebire de Yoko,el are sentimente fata de ceilalti oameni,de exemplu mama sa.Totusi daca sta sa ii comparam la putere,este adevarat ca Yoko ar primi punct aici.El este mult mai puternic decat Minamino pentru simplul fapt ca el este demon,si suport loviturile mai puternice,in timp ce Shuichi este un om si pot spune ca supravietuieste mai greu la el.La Yoko Kurama nu imi place stilul sau de atac,sare mereu fara sa se gandeasca de doua ori(este adevarat ca are o putere mare si este greu de oprit),si ultimul lucru care nu il suport la el este faptul ca nu are mila de ceilalti si ar fi gata sa ii distruga oricand.Cam atat

.
pai cam grea alegere da cred ca il aleg pe legendarul bandit Yoko Kurama mi se pare un personaj mai interesant decat shuichi,are un trecut mai ascuns,are o privire misterioasa si desigur e un demon foarte puternic care poate controla plantele.
Pentru mine,cel mai bun e Minamino Shuichi. Il consider mai interesant decat Youko,deoarece este un elev obisnuit,foarte simpatic :8: si inteligent.
Dintre minamino si yoko il aleg (normal

) pe Minamino . In primul rand si el are puteri destul de mari ( nu chiar ca ale lui yoko dar totusi are...) , e calculat , are ochii verzi @_@ (cum a spus si Shiva) si parul rosu (culoarea mea preferanta). Plus de asta nu prea imi place culoarea alb albstruie ( din cate imi amintesc eu) a parului lui Yoko deci votul meu merge 100% la Minamino (si imi place si numele : minamino....)