Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Studiouri anime
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Uneori studioul care a lansat animeul constituie un criteriu de alege a seriile la care ne uitam ^^

Personal ,pe mine ma atrag animeurile scoase de Bones [Fullmetal Alchemist ,Ayakashi ayashi mai ales] ,in primul rand pentru scenele de lupta . Toate sunt fluide si clare ,pline de vivacitate ,iar din asta rezulta ca Bones stiu sa faca o treaba foarte buna 4
Eu am de gand sa urmaresc si Soul Eater ,din simplul motiv ca e lansat de Bones . Abia pe 7 aprilie [acum cateva zile] a fost lansat si inca nu exista sub ,dar am rabdare :3 Din acelasi motiv ,pe lista de asteptare se mai afla: Angelic Layer [kill me] ,Ouran High School Host Club .

Alte studiouri care mi-au atras atentia: Gainax ,Madhouse ,Gonzo ,Studio DEEN ,J.C. Staff .
Eh daca stau sa ma gandesc bine si eu ma iau dupa studiouri, cum ar fi Studio DEEN, de asta nu ma pot desparti, anime-uri produse de ei care nu m-au dezamagit: Kiba, Shining Tears X Wind, Jigoku Shoujo, R.O.D - the TV, Full Moon wo Sagashite, Fruits Basket si de curand Vampire Knight, dar ramane de vazut daca il pot considera de top.
Mai sunt si alte studiouri, cum a zis Shiva: Bones, pe langa asta Gonzo (got to love it), Aniplex...
URL de referinta