Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Vampire knight
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Poate aţi aflat... sau nu... mult aşteptatul anime Vampire kinght a fost lansat ieri si poate fi vizionat Aici, episodul a fost subbat de grupul shoku-dan... acest topic este dedicat discuţiilor despre acest anime care sperăm că ne va impresiona.
Kyyaaa Vampire Knight... una anime aparut ieri 8 aprilie si deja subbed azi 9 aprile... lucreaza repede shoku-dan...
Anyway nu ma pot pronunta inca cu o parere, pot spune insa ca vocile sunt bine alese, mai ales la Zero si Kaname... Op e genial, fredonez mel aia in prostie... akaku akaku akaku yurete, yume no... En lasa de dorit atat mel cat si video, eh se poate trece cu vederea. Grafica e buna, ce altceva sa ne asteptam de la Studio Deen?

Pana acum e ok, sper ca nu-l strice cum au facut cu alte anime-uri facute dupa manga-uri (nu cred ca e nevoie de exemple)
well lume acuma sa va dau eu cva vesti.... episodul 1 pt cei ce nu vor sa il vada online il puteti downloada aici

urmatoarele episoade se vor numi :
02.Memories of Blood si va fi lansat pe data de 14 aprilie ....subbed probabil in 15
03.Fangs of Repetence lansat in 21 aprilie --> sub 22
04.Claws of Conviction lansat in 28 aprilie --> sub 29
05.Feast in the Moonlight lansat 05 mai -->sub 06

nu ma credeti de cuvant001_tongue...credeti sursa: Wikipedia
Eu am luat episodul de pe veoh cu veoh tv ,dar ma rog,astea-s detalii...

Aveti in fata o persoana care nu a citit nici macar coperta de la vk ,deci uitandu-ma la anime totul mi se pare nou si nu am nici cea mai vaga idee despre ce se intampla mai departe 21 Si nici nu voi citi mangaul ,vreau ca VK sa fie primul meu anime la care ma uit fara sa dau de vreun spoiler X_x

Pai ,animatia si felul in care sunt desenate personajele sunt foarte atranctive [ador cum arata ochii @-@] . Povestea mi se pare interesanta 4 Personajul meu preferat ar fi sa zicem Shiki [ a aparut intr-o secventa ,doar atat ,dar deja imi place tipul ] . Si Zero ar fi in top cred.

Melodia de deschidere mi se pare geniala ! O ascult in prostie [daca o vrea cineva o gaseste aici ] .Abia astept si urmatoarele episoade , ca sa le comentez xD

offtopic: ahem ,snow, ziceai ca nu te mai uiti la animeuri ongoing 24
lume lume Smile....in sfarsit episodul 2 din Vampire Knight a fost subbed de cei de la [Shoku-dan] 4

episodul poate fi downloadat aici

pt a putea downloada episodul aveti nevoie de un client BitTorrent Smile
M'am indragostit! 8
Cand apare episodulo 3? stau sa balesc si dupa asta cate o saptamana ca dupa Naruto? Smile
Superb anime'ul! am devenit deja dependenta 21
varianta raw a fiecarui episod va fi lansata in fiecare luni....deci subbed il vom avea abia martea sau in cel mai nefericit caz miercurea....dap Bubbles se pare ca trebuie sa asteptam dupa fiecare ep...la fel ca la multe alte anime-uri (bleach,naruto,nabari no ou,mnemosyne,special a,blassreiter,amatsuki)
cu o mica intarziere va anunt ca episodul 3 din VK a fost subbed de cei de la [Shoku-dan].....episodul poate fi downloadat aici sau pe site-ul grupului [Shoku-dan]
Off-topic: Shiva, Shiva vb de Vampire Knight... cum pot eu sa nu ma uit... chiar daca e on-going T.T

Kyaaa ep 2 and 3, i'm in love... not...
Acum sincer ma mir ca respecta plot-ul original (pana acum), ah nu pot sa ma abtin de la un spoiler:
Hmm inca nu ma pot pronunta... XD doar astept urmatorul ep.

P.S. A aparut cap. 39 la manga ;).
Ieri seara a fost lansat episodul 4 varianta raw Smile.....episodul poate fi downloadat aici sau poate fi vizionat online aici
Pagini: 1 2 3
URL de referinta