hehe

...episodul 7
raw a aparut aseara si poate fi vizionat online
aici...vizionare placuta si scz pt double post...dar postul anterior are aproape o sapt si nu voiam sa dau edit
finally episodul 7 a fost
subbed episodul poate fi downloadat de
aici sau vizionat online
aici ...enjoy

Ei bine, se pare ca au disparut posturile cu 8, 9 , 10, 11, 12 ( episaodele )...
Sper ca le veti (re)pune xD...
Sa revenim..
M-am uitat pana la 12, este pur si simplu noul meu aniem preferat xD. Nu ii vad nicio greseala, nici la grafica ( < care e grozava, pe langa altele, e.g.: kaleido star, inuyasha, si altele mai vechi, doar vk e din 2008 si se reflecta si in grafica ^___^ )..
O idee excelenta... imi palce faza cu vampirii... momentan nu stiu nici un alt anime cu aceasta tema

( desi poate mai sunt ^^"" )
Abea astept sa vina episodul 13

( < app, trebuia sa il postezi cam azi xD :>

)
I can't wait ^______^
Zbyee!!...
Si cum dorinta ta e porunca pt mine uite si link pt download ep 13
torrent . Ma bucur ca ai reusit sa ajungi la zi? Citesti si manga? Crezi k mai merita sa repunem link-urile cu download pt ep 8-12? -_-"
Ja ne! ^_^
EDIT: scz dak il vroiai mai rpd,verificam la shoku-dan,dar se pare k ei iar intarzie -_-"
Ultimul episod al primului sezon a fost in sfarsit lansat....episodul poate fi gasit subbed
aici...sau poate fi vizionat online
aici
Atentie urmatorul sezon din Vampire Knight v-a incepe cel mai devreme pe 30 octombrie deci pana atunci nu vom mai vedea alte episoade...
Cute topic Vampire Knight!Pai mi-a placut anime-ul,l-am vazut tot,pacat ca s-a terminat asa,e dar macar ama inteles ca va incepe din nou la toamna o noua serie.E nice,poveste destul de interesanta,grafica super misto,coloana sonora nici nu mai zic ador ending-ul(Still Doll) si opening-ul ( Futatsu no Kodou to Akai Tsumi).Personaje preferate Yuki,Zero ,Aidou si Kaname-sempai(imi place foarte mult vocea e seiyuu meu preferat).Merita vazut.
![[Image: 7387sc6.jpg]](http://img246.imageshack.us/img246/8544/7387sc6.jpg)
Well eu inca nu am inceput sa citesc manga-ul T.T dar anime-ul mi-a placut foarte mult, cel putin cat a aparut din el xD Grafica e destul de buna, nu pot zice ca e perfecta dar e destul de buna xD Imi place foarte mult povestea, mai ales ca e cu vampiri si mie imi place tot ce e legat de ei xD n_n Imi plac personajele care sunt bine conturate, desi in anime vorbesc cam mult si e mai putina actiune x.x' si asta poate deveni enervant uneori xD Totusi cred ca se putea mai bine O_O'' parca ii lipseste acel ceva care te atrage foarte mult x.x'
Cu toate ca animeul mai are o serie care nu a aprut,pot spune ca imi place f mult *.* Mai ales ca am reusit sa citesc si manga-ul asa ca deja stiu cam despre ce e vorba pe acolo*mwuhaha* Oricum,nu este prea mare dferenta intre cele doua,poate in anime au fost omise niste scene si nu are o trasatura chiar asa tragica.Daca stau bine si ma gandesc e chiar f putin subliniata in anime fata de manga,unde relatia Yuuki-Zero e mult mai profunda si ciudata o.o'
Ceea ce-mi place f mult la anime sunt openingul si endingul.Cred ca este prima data cand se intampla chestia asta,de obicei eu ignorand aceste parti ptr ca ma enerveaza ^^' Apoi urmeaza personajele care sunt f bine realizate *.* Am ajuns sa fiu obsedata de Kaname,care e f kawaiio,de altfel si Zero e dragutz doar ca ma enerveaza personalitatea lui.E genul de persoana care-si plange de mila si nu face nimic ca sa schimbe asta.Iar uneori exagereaza asa de mult ca da dintr-o extrema in alta.
Ar mai fi si Aidou,care e f haios cu toate ca e si foarte puternic XD
Despre grafica animeului...pot spune ca prefer mai mult manga.Stiu ca suna ciudat dar in anime personajele mi se par desenate aiurea o.o pe langa manga,care te face sa nu te mai poti abtine din holbat *o*
Oricum,chiar si asa animeul este destul de bun,existand o multime de intorsaturi de situatie,care te lasa cu gura cascata ^^ In plus merita sa te holbezi la vampirii aceeia perfecti *.*
Adoram animeul acesta dar sfarsitul ma dezamagit ...>< btw pt. ca kaname moarae din cate am inteles eu plus ca nu sunt o fana la genului drama
Vampire knight(Drama, Romance, Supernatural).
Nu prea ma dau in vand dupa drama,insa romance este genul meu preferat.
Vampire knight este unu din animeurile mele preferate.
Povestea este extrem de frumoasa ,mai ales pt iubitori de vampiri.Este un pic ciudat ,deoarece eu am vazut si manga care are 42 vol.si este un pic mai diferit decat anime.Oricum stiu ca in manga Kaname se dovedeste a fii fratele lui Yuki.(cand Yuki a fost mica mama ei a pus o vraja asupra ei ,ca sa nu traiasca ca un vampir.fapt pt.care mama ei a murit)Mai tarziu in manga Kaname o,,trezeste".
O sa-mi fie greau sa astept pana in octombrie pentru a doau serie.Oricum astia pana in octombrie termina seria sau din octombrie trebuie mereu sa stau o saptamana pana sa apara urmatorul capitol.Eu zic ca de cand s-a terminat prima seriie,au avut destul timp sa faca episoade,acum vom vedea.
Oricum eu il recomand tuturor,chiar este un anime reusit