episodul 4 subbed a fost amanat pana isi termina translatorul cva proiecte pt scoala cica

'
Quote:Vampire Knight - 04 delayed until the translator (Touyuki) finishes her projects for school.
se pare ca in sfarsit cei de la
[Shoku-dan] au subbat episodul 4 din VK...
episodul poate fi gasit
aici pentru download
episodul 5 varianta
raw a fost released aseara

....poate fi vizionat online
aici sau poate fi downloadat
aici
Just watched ep 4 *whistle* 'Akaku akaku akaku yurete... yume no yume no hatte e deatte ...' *spins round*
Humm... n-am citit manga... heard that blood sucking looks better there

*cough*
Mda... e o poveste lacrimogena in gen vampire/romance. Sa zicem ca din mom ce n-am vazut niciun anime in genul asta, o sa-mi placa... *thinks about downloading*
U really are a treasure here, repo! *huggs*
:blushing

P....
here is the download link for the fifth episode subbed by
[Shoku-dan]
and
here is for online watching

...enjoy
Java-leen Wrote:Humm... n-am citit manga... heard that blood sucking looks better there
*cough*
Nu sunt singura deci care se uita la anime dar n-are nici cea mai vaga idee despre ce se intampla mai departe
Tocmai am terminat episodul 5 care ,sa zicem, ca mi-a placut ,dar nu in mod special. Imi pare rau de Zero ,dar latura lacrimogena a animeului cam acapareaza totul >.> But the dark aura around it still makes me giggle

Ep..ajunge si PineApple pe la VK

Ce pot sa zic..tot vedeam aceleasi poze cu VK pe CR si sa vad si eu ce e..desi mie imi plac mai mult cele cu zombie merg si astea

Mi s`a parut prea tare..God..the ChairMan is so..crazy..mintal >.> Well..6 cand apare?

pai episodul sase o sa apara maine seara dar o sa fie
raw....varianta subbed o sa apara abia miercuri...cei de la
[Shoku-dan] se misca cam greu cu traducerile din punctul meu de vedere....dar sa fim multumiti ca macar il subbeaza cineva

A aparut deja episodul 6, iar traducere o sa apara curand. Lumea a inceput sa o ia razna dupa acest anime

...
Eu am auzit de acest anime de la o prietena si nu ma asteptam sa fie asa de bun. Am inceput cu primul episod si apoi am continuat cu manga, care nu este terminata si mor de curiozitate. Personajele sunt superbe, dar imi este greu sa ma decid la unul preferat... Cred ca cel mai mult imi place Ichijou, pentru ca este mereu jucaus si nu se comporta deloc ca un vampir.
In primele episoade, s-a respectat manga aproape in totalitate, dar deja in episodul 3 dau in alte parti. Well, o sa asteptam si o sa vedem.
Btw: Thank you for the sub Shoku-dan.
scuzati de intarziere ....am interdictie la pc....

"...anyway....episodul 6 varianta
raw poate fi vizionat online
aici......iar cel subbed poate fi downloadat de
aici si vizionat online
aici
Enjoy