Animezup - forum manga si anime

Full Version: My GFX ...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Ai un stil care-mi place foarte mult. Adica sti sa imbini asa cum trebuie, brush-urile, stock-urile si ce mai folosesti cand faci un sig.
Ai imagini bine alese o.o le ador pe cele cu j-rock n_n Adica cele cu Miku... care e mov @_@ si imi place foarte mult. si cea cu Shou care tot spre mov e o.O'
Seturile cu Shou, Saga si Shou x Saga sunt absolut adorabile, culorile se potrivesc cu pozele si arata foarte bine @_@ le ador. Imi plac si fonturie care le folosesti de obicei si efectele.
Imi place mult si a3a din primul post, felul in care e realizata, culorile si render-ul totul se potriveste, dar mergea un text altfel pare simpla si neterminata z.z
Well un singur lucru mai am de spus o.O' la toate iti lipseste border-ul, adica o margine de obice de 1 px sau daca vrei mai mare, dar un sig arata mai bine cand are si border n_n'
Multumesc pentru comment ^^

Three new things ...
Rikku Wall [Final Fantasy] - stiu ca nu ma prea pricep la wallpapere :- <

[Image: CDNMsigL.png]

[Image: TSIOsig2-1.png]

So, any comments ? Pliz ?
După mult timp în care m-am încăpăţânat să nu lucrez după tutoriale, însfârşit am urmat unul. These are the results:

Sig 1 V1: [Image: LASsigV1.png]

Sig 1 V2: [Image: LASsigV4.png]

Sig 2: [Image: RTLsig.png]
Ultimul, făcut acum trei minute.

Altele mai vechi [mai vechi de o zi-doua, lol]:

[Image: Wsig.png]
Comanda lui white.

[Image: IRMsig2.png]
Iniţial trebuia să aibă şi logo-ul de la Iron Maiden sub versurile din "The Trooper", doar că am renunţat din cauză că era prea plin sig-ul 39

So, any comments ? Please ? ^^"

Edit: nu m-am putut abţine să nu pun şi ultimul sig 4

[Image: Dantesig.png]

So, any comments?
la cele 3D (personajul) si cu personaje "reale" ai probleme cu decupatul parului. De exemplu, al doilea sig de pe pagina aceasta, iti sare-n ochi parul ala.

Vad ca ai inceput sa folosesti c4d-uri, dar esti inca la inceput la acest "capitol". Nu e indicat sa lasi c4d-ul exact asa cum e. Incearca sa mai bagi ceva efecte sau sa le folosesti pentru a face un efect. Asa cum le-ai pus tu (in unele sig-uri) nu dau un aspect prea placut.
Thx, iLove. & eu încă sunt din aia care încă mai foloseşte rendere de-a gata atunci când nu vine vorba de comenzi ^^" So it isn't my fault 65 Dar ştiu, puteam să mai retuşez render-ul -_- ... So, I'll follow your advices. Thx again for comment ^^

So, new things:

Set:
Sig v1: [Image: MCsigV2.png]

Sig v2: [Image: MCsigV1.png]

Comandă pe alt site.

[Image: IGsig-1.png]
Yah, I just luv Ichimaru @_@

Setul pe care-l port acum:
Av: [Image: Dav.gif]

Sig: [Image: Dsig.gif]
Şi da, ştiu, avatarul nu e 100x100; mi-a plăcut mai mult să-l fac aşa 39

[Image: BIFOG.png]
Am încercat să-l fac după cum mă taie capul, fără tutoriale 39

[Image: Gsig.png]
Şi un experiment [cam eşuat -_- ] folosind un tutorial ...
Thx for comments, guys ^_^ Just a blank cybernetical file.

... anyway, new things ...

[Image: PMDsig2.png]

[Image: Shsig.png]

[Image: Nerosig.png]

[Image: ExplosionTBsig.png]

[Image: DSSsig2.jpg]

[Image: CNJQsig.png]

[Image: Troopersig.png]
Yeah, there are different effects on each render 39? M-a 'provocat' un user de pe alt forum.

So, any comments ? Please ?
Pages: 1 2 3
Reference URL's