Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Shinigami[Pshychological/Supernatural thriller, shounen-ai]
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
black vine de la numele lui, nu? Axel Black...suna tare!!!
i shall join the club and say post. de mult nu am mai citit o poveste buna.
intradevar imi aminteste de Death Note doar ca Axel asta a ucis persoane nevinovate din prima. sunt curioasa ce se mai intampla deoarece imi place intriga de pana acum.
sper ca urmatorul capitol sa fie intradevar mult mai lung ca sa am ce sa citesc.
Pentru inceput...Nu ma omori! Stiu ca nu am mai trecut pe la ficul tau dar n-am avut timp si mi-a fost si lene si etc^^". Scuze20. De-acu o sa urmaresc ficu. Promit! (sau o sa incerc). Chiar daca nu a conta>.<. Oricum...De unde venea "Blacknande Daca e de la nume atunci e bestial! Axel Black^^. Nu prea stiu ce sa mai zic mai ales ca-mi storc creierasul(care inca n-a fugit!) cu scoala asta nenorocita care incepe maine>.<. Urasc scoala. Astept capitolul urmator^^. Sper sa fie ceva dragut pe-acolo^^. ByeBye^^
Shiva, heh, ma bucur ca-ti place ^^ Si ... n-aveam cum sa-l fac pe Axel sa continue cu omoratul fara sa-l fac un nou Kira ... Thanks for comment si sper sa te mai vad pe-aici ^^

Misa, eh, inca nu sunt facute capitolele ^^ E un fic on-going 21 Cat despre dialog ... eh, daca m-am obisnuit sa scriu cu mai multa descriere decat dialog [am facut un one-shot numai din descriere 22 Si nu era descriere de natura ... si nici n-am facut vorbire indirecta ... ] mi-e mai greu sa-mi schimb stilul. Si a zis "Black" pentru ca e numele de familie a lui Axel ^^ De-acolo a si zis la sfarsit Axel "Stia cine sunt." Thanks for comment, ma bucur ca-ti place si sper sa te mai vad pe-aici ^^

Lithium, yep, it's his name Smile Ma bucur ca ti se pare un fic bun, dar imi pare rau sa te dezamagesc pt ca urmatorul capitol e si scurt si mai e si mai prost ca celelalte >.> ... In orice caz, multumesc pt comment, again, ma bucur ca-ti place si sper sa te mai vad pe-aici ^^

Shadow, nute omor, stai linistita 71 And, yep, that's his name ^^ Ma bucur ca ti-a placut si thanks for comment ^^

Deci ... cum ziceam, capitolul asta e si scurt si, dupa parerea mea, mai slab decat celelalte ... Eh, inspiratia asta ... Pacat ca nu poate veni la comanda ...

Cap. V : Latet Anguis In Herba

- Hei, Axel, nu vi ? ma intreba River aruncand vorbele pe dupa umar, in timp ce fugea cot la cot cu Ice.
- Da, River, vin acum …
Imi indrept privirea spre asfalt si-mi trec mana prin par. Il aud pe River cum sare in apa urmat de cainele sau. Desi suntem la o piscina, Ice a fost lasat sa intre-n apa, ceea ce este destul de neobisnuit.
Imi intorc capul spre bazin : apa era curata, iar soarele-si arunca razele asupra ei. River deja facuse o latime si se mai si juca cu Ice. Sar si eu in apa, ducandu-ma intentionat la fund.
Ciudat … Este ca si cand as avea branhii in loc de plamani … Dar doar nu m-am transformat si-ntr-o sirena ?! In fata ochilor imi aparu imaginea lui Cloud, desi mintea ma facea sa strig „Dante”. Un nor aparu sub apa, similar celui care ma invaluie de fiecare data dupa ce iau cate un suflet. Dar nu era la fel … ceva ma facea sa ma scufund tot mai jos, pana ce vad negru pe dinaintea ochilor.

- Axel? … Axel, esti bine? Fa ceva !
Aud ca prin vis vocea lui River, dupa care se topeste in neant. Insa atingerea calda a pielii ma trezeste la realitate, facandu-ma sa scuip cantitati mari de apa. Vad doi ochi ca de chihlimbar ce ma privesc reci, dar in acelasi timp cu ingrijorare – Cloud.
Numele ce mi-l sopti mintea ma facu sa inghet pe loc.
- Omule, m-ai speriat rau de tot! zise River, dupa care sari la gatul meu, strangandu-ma in brate.
Nu ma puteam misca. Nu-i puteam spune nimic. Nici sa mai gandesc nu mai puteam. Insa atingerea lui Cloud ma readuce in corpul meu.
- Hai. Vino cu mine.
Se ridica si se indrepta spre iesire. Ma ridic si eu incet, dupa care incep sa fug spre el, de parca nu mi s-ar fi intamplat nimic. Stiu sigur ca nu ma inecasem. Totul mi se intamplase dupa ce l-am vazut pe Cloud in apa. Sau … Dante. Nu stiu de unde-mi veni in minte numele acesta, dar oricum acum aveam probleme mai grave la care sa ma gandesc. Baiatul cu ochii ca de aur stia cine sunt. Imi soptise deja la ureche numele meu de familie, iar acum mi-a spus sa merg dupa el. Trebuia sa-l omor. Dar … problema e ca nu pot … Oare chiar il iubesc ?... Nu, nu poate fi asta; eu nu sunt pe invers. Poate ochii lui sunt de vina. Chiar daca vad o poza cu el, acea cautatura salbatica dar in acelasi timp misterioasa si calma … acea privire patrunzatoare te face sa te simti ca-ti patrunde in minte, manipulandu-te dupa bunul plac ...
Sau … Sau poate pur si simplu … il iubesc … Poate voi avea noroc si nu va ma omori. Poate voi avea noroc si nu voi intra in inchisoare … Oricum, pe ceilalti ii pot omori; nu ma intereseaza de alti oameni. Dar … daca afla parintii mei? Daca afla River?...
O lacrima mi se prelinse pe obraz, semnaland inceputul unei cascade de lacrimi reci. Incerc sa mi le sterg, dar in zadar. De ce plangeam? Intotdeauna m-am stiut tare de fire, dar acum …
- Axel … Trebuie sa vorbesc ceva cu tine.
Se pare ca ajunsesem deja la Cloud. Se apropie de mine si-mi sterse usor lacrimile cu miscari lente, reusind sa le opreasca pe celelate.
- Ca un sarpe in iarba … Ascuns de toate privirile … Ca un demon sub forma de om cu privirea angelica, dar puteri de nebanuit, curmand vietile printr-o simpla miscare de degete …
Cloud soptea fiecare cuvant, uitandu-se pierdut la mine. Eu, nu-mi puteam lua privirea de la chipul sau.
Dupa ce termina, isi apropie capul si ma saruta incet pe buze. Dupa cateva secunde, ma napadira lacrimile. Stiam ca s-a terminat. Nu mai aveam scapare. De ce nu imi lua mai repede viata? …
- Axel, nu intreba de unde stiu toate acestea. Iti mai dau o sansa. Nu mai omori oameni timp de o saptamana si voi uita de intamplarea asta.
Ma uitam pierdut la el; mi-a mai dat o sansa. N-o voi irosi; voi face ce-mi spune pana voi putea sa-l omor. Totusi, o saptamana pare cam mult. Puteam sa-i termin pe toti si gata.
- Te iubesc …
Am ramas impietrit. A spus cumva ca ma iubeste?! Nu, nu putea fi posibil. Mintea ma indemna sa-i spun acelasi lucru, dar, in schimb, aburul ma inconjoara si ajung in camera mea. Inainte sa dispar, am intins mana spre el; o miscare total involuntara.
Totusi, acum sunt si mai confuz. Nu eu sunt sarpele ascuns in iarba, ci el este, incolacindu-si coada solzoasa pe mintea mea, captandu-mi gandurile facandu-ma incapabil sa fac vreo miscare asupra lui, ascunzandu-se-n umbra si privindu-mi toate miscarile.
Tempora mutantur et etiam latet anguis in herba …

______
&

Cred ca vor fi 10 capitole in tot ficul, daca nu chiar mai putine ...

Edit: Latet anguis in herba = lb. lat., [i]Se ascunde un sarpe in iarba.[/b]
O.O .deci chiar il iubeste.
ii foarte interesant.si astept capitolul urmator(sper sa nu mai dureze asa mult)

later edit:am mai citit ficul odata si 20(((( mai putin de 10 capitole...esti criminala
nu ma ucide plss macar 11 fa te rog.
Pagini: 1 2
URL de referinta