Probabil k nu s-a mai raspuns deoarece e unul din cele mai fracvente topicuri pe toate forumurile. E un anime f fain, majoritatea fanilor anime adevarati l-au vazut de mult si nu au ashteptat dupa Animax sa-l difuzeze.
Ce pot sa spun decat ca ashtept un final adevarat la acest anime.
ohoho... Acum imi amintesc de maratonul meu FMA... Deci pot spune ca m-a captivat povestea.
Story: No com e printre cele mai originale
Grafica: Cum a zis Shiva:bones rocks!!
N-i sa vezi vreo deformari,clar!
Ost: Love it!
Pers: "Don't say i'm short!!!" Cum poti sa nu il iubesti pe Ed? Sau pe Al... sau chiar pe amandoi cand o vad pe "sensei"...
Amuzament: 10 din nou o cizet pe shiva: must see! XD
so... anime-ul are o grafica destul de buna, de fapt e o grafica medie xD. Coloana sonora e perfecta pentru acest gen de anime iar personajele sunt destul de reusite. Povestea e destul de interesanta... chiar imi place foarte mult. Personajele sunt uneori foarte sadice, iar alteori sunt nespus de amuzante. So anime-ul e destul de reusit, dar parca totusi ii lipseste ceva -_-'
FMA...animeul serilor mele plictisite
etoo...
grafica e destul de buna, imi place ca accentueaza fazele cu adevarat importante prin detalii si culori, lasand fazele amuzante sa fie simple usor de inteles si...funny^^"
povestea....eh..aici nu am nimic de spus,chiar imi place faza cu alchimia
personajele sunt frumos desenate si pe fiecare "il tradeaza fata" ^^"
caracterele sunt conturate interesant,fiecare avand partile lui bune si rele,cat si greselile sunt prezente constant in activitatea lor...
un anime interesant in esenta.. ^^"
1)Acum nu de mult am inceput si eu sa urmaresc Full metal Alchemist.Eeee.....am vazut mai demult un episod si mi so parut enervant asa ca nu l-am urmarit,dar am tot auzit vorbinduse despre el pe diferite forum-uri asa ca m-am hotarat sa-l urmaresc si eu.Ma bucur mult ca am inceput sa-l vizionez deoarece e un anime foarte frumos si interesant dupa parerea mea.Are o grafica buna si coloana sonora imi place.
2)Personajul preferat este desigur frumosul Edward Elric .Mi se pare super dragut(dupa parerea mea nu arata chiar de 12 ani,as zice ca are vreo 14-15 dar neah asta e asa zic ei),e si foarte inteligent.Imi place comportamentul lui si e foarte simpatic atunci cand cineva ii zice ca e mic.
3)Edward Elric vs Roy Mustang.......greu de spus.Amandoi imi plac,adica comportamentul atat de rece a luRoy mi se pare super,dar si Ed e super in felul lui copilaros de a fi.Deci amandoi sunt niste personaje interesante doar sunt personaje dintr-un anime super frumos si interesant.Pe care il recomand tuturor celor ce nu l-au vazut.Merita vizionat!!!!!!
parearea me este ca animeul este super bun amuzant interesant si de actiune si q aventura in acelas tim
personajul preferat ed e cel mai simpatic
eu il aleg pe ed e mai puternic
Ok...deci pur si simplu ador acest anime! M-a fascinat inca de prima data cand l-am vazut.Povestea lui Ed si al lui Al, visul lor, ceea ce au facut si cat au muncit ca sa-si atinga visul, greutatile prin care au trecut de la o varsta atat de frageda, cu toate ca cateodata se mai si prosteau, aproape tot timpul dadeau dovada de o maturitate extraordinara, faptul ca au supravietuit pe propriile puteri, dorinta lor atat de mare de a-si implini visul,incat erau capabili de a infrunta lumea intreaga, dragostea lor de frate, ambitia lor, cu toate ca sufletul lor plangea, ei mergeau mai departe, toate astea si inca multe alte lucruri, dau anime-ului o valoare extraordinara!
Personajul meu preferat este Edward Elric.Am spus si mai sus de ce...deoarece s-a descurcat singur, a fost capabil sa lege sufletul lui Al de o armura, i-a promis lui Al si lui insasi ca vor reajunge ceea ce au fost, efortul pe care l-a depus ca sa fie cat mai bun, dragostea lui pentru fratele sau, dorinta de a-si implini visul, faptul ca a trecut prin multe greutati si pe toate le-a infruntat si le-a depasit, nu s-a dat batut, faptul ca desi este un copil, vede viata dintr-o perspectiva pe care poate nici un om matur nu o vede, durerea lui, ambitia lui, toate astea si multe alte lucruri ma fac sa il admir in mod deosebit.
Iar dintre Roy si Ed, il aleg pe Ed. Cu toate ca il admir extraordinar de mult si pe Roy pentru felul de om care este, parca totusi povestea lui Ed m-a miscat mai mult.
Imi place mult acest Anime , si mai ales Ed e super dragut
!!!Acum un an era preferatul meu
Well ... nu am vazut toate episoadele , doar asa la nimereala , si din cate am vazut animeul ii chiar foarte bun, cand o sa termin cele doua animeuri pe care le vizionezi now ... o sa incep sa ma uit si la full metal Alchemist..... So .... Abia astept !!!