Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Handbal
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Mie imi palce basketul, si majoritatea cred ca fac basket la scoala. Insa noi, deci, cum sa fim ca ceilalti oO, noi facem handbal, ca suntem mai bazati >.<. Si nu imi palce deloc acel sport.
Mie personal imi vine sa faultez incontinuu, si stau pe extrema, ceea ce na, nu prea sunt in actiune, cine se mai oboseste inafara de mine sa stea pe extrema oO?
Ce credti despre acest sport?
Zbyee!!...
yo ador handbalul....fac de cand aveam 5 ani (tatal meu e antrenor, si asta nu e deloc in favoarea mea pentru ca ma trateaza cel mai rau...si, culmea...lui tot i se pare ca ma favorizeaza 14 )
joc in centru (postul meu preferat)
am iesit intr-o competitie cel mai tehnic jucator hehe
btw si noi facem la scoala handbal 4
Handbalul e al 4-a sport care-mi place dupa Fotbal-Regele4, tennis shi Snooker. Am o echipa favorita la Masculin UCM Reshitza, imi place cand comentatorul striga BHUTUUULIAAA!!! hehe, cred ca ar trebui sa-l naturalizam, omu ala are un spirt TITANIC shi e de nerapus. D C doar strainii sa naturalizeze alte nantzionalitzatzi, d c sa nu ne mandrim shi noi cu cetatzenia noastra!? in sport ar putea fi primul pas.

Am jucat shi eu nitzcai handbal, indeajuns sa-mi placa mai mult decat basketul in care "poarta" e destul de stramta shi nu sunt mai multe moduri eficiente de aruncat precum in handbal. In handbal potzi sa faci shi aeriene, ceea ce e f placut, in basket ca sa faci asha ceva tre sa fii Michael Jordan sh-un pic de Cobby Briant 4, asha ca prefer handbalul Smile
URL de referinta