Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Desene animate vechi si foarte vechi
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Desene animate vechi si foarte vechi. Eu in aceasta categorie as incadra pe Balanel si Miaunel. Daca voi mai stiti alte desene vechi astept reply-uri.

Tom si Jerry e inca un d.a. Popular si de actualitate chiar daca e foarte vechi. 1940 parca.

Aici ma refer la desene animate vechi si foarte vechi care au cam intrat in sfera amintirilor.
Dap, Balanel si Miaunel, sunt 99,(9)% sigura ca priveam cand eram mica. Dar sa nu uitam de Mihaela 71 , mami zice car era un desen foarte frumos, mai ales la varsta ei, nu intrase in "generatia internet". De fapt, chiar este un desen frumos din care poti invata multe. Si Iepurasul Patratel, parca asa se scrie ^^. Il dadea pe minimax dar poate nu il mai da, si oricum este de prin '85... Titi si ala. Zbyee!!...
Micky Mouse si Donald si alte desene cu Goffy sau si cele cu Pluto care tot in cadrul desenelor cu Mickey Mouse apar, apoi Popey Marinarul cat despre Bugs Bany Si duffy suck nu sunt chiar asa vechi dar tot vechi sunt.
a spus fleeting ray de mihaela chiar imi placeau si mie desi dupa revolutie vro 2 ani au mai fost difuzate si eu pe atunci apaream 21 pe tera 21 .. Popey Marinarul da erau si ele super Smile pff era super mai ales cum ii lua pe toti la bataie dupa ce mancau spanac 4 ..despre T.J nu mai vb nimika the beste d.a 4ever Smile 4 ..
URL de referinta