Cum sa nu fii auzit voi de anime`ul asta atata timp cat a fost difuzat intr-o vreme si pe jetix..Am avut si eu un mare soc cand am aflat ca este anime
Eu nu am urmarit decat pe jetix,si sincera sa fiu,nu mi-a placut deloc...Nu am trecut de episodul 10!
Povestea este despre o fata....Eva Wei,fara mama care este dusa de tatal ei la orfelinat in copilarie.
...In fine...peste ceva timp il gaseste pe tatal ei,insa nu ii spune cine este ci se da drept Moly.Dupa ceva timp ajunge pilot.Trebuie sa concureze in cursa Oban,si sa gastige pt a salva pamantul..
Defapt nu trebuia sa castige pentru a salva pamantul, ea voia sa castige deoarece se zvonea ca premiul este indeplinirea a orice dorinta...si ea voia sa o reinvie pe mama ei... Insa pana la urma cel ce ajunge Avatar (caci asa se numea cel ce castiga competitia), este chiar colegul ei de echipa, care tinea la ea extrem de mult...Si pana la urma se dovedeste ca zvonul cu indeplinirea unei dorinte nu este adevarat, si ca cel ce ajunge Avatar trebuie sa conduca lumea pentru 1000 de ani (sau 10.000 de ani, nu mai tin bine minte

)
Si mie una mi-a placut acest anime. Am si plans la episodul in care cel ce a devenit Avatar a fost colegul ei de echipa...mie mi s-a parut un anime frumos...o fata caruia ii moare mama de cand a fost mica, tatal ei o da la un orfelinat uitand de ea, faptul ca ea fuge de la orfelinat pentru a-si reintalni tatal, insa acesta nu o recunoaste cand o vede, iar aceasta este nevoita sa se deie drept alta persoana.Faptul ca intra in competie sub conducerea propriului ei tata care era seful ei, pentru a-si implini visul de a-si reinvia mama...mie una mi se pare o actiune frumoasa...
ce sa spun

un anime intr adevar frumos q actziune,romance(putzin) shy mult SF.Descrie visul unei fete de ashy reinvia mama deshy acest vis intr un final nu este realizabil.Totushy la sfarshyt,Moly se reuneshte sufleteshte q tatal ei

,iar colegul de echipa devine Avatar

.Acest coleg de echipa ar fi putut fi mai mult de atat :]

Sincera sa fiu si mie mi-a placut Oban.La inceput mi s-a parut aiurea...dar dupa un timp incepusem sa-l vizionez cu placere...intr-adevar,trist ca Jordan a devenit Avatar...Dar daca stau sa ma gandesc e printre putinele anime-uri(pe care le-am vazut eu...) daca nu chiar singurul care se termina trist...in general cam toate au Happy-end si deja m-am saturat de asta

.
Revin la subiect...intr-adevar povestea e dragutza(desi...nu ma dau in vant dupa cursele cu masini,daramite dupa curse cu nave spatiale).Pacat ca nu are si o continuare...(desi nu vad ce ar mai putea urma in poveste

)
hummm... mie nu mi s-a parut sad end... but who knows... maybe I am a lil' insensitive about this... Setsuna, daca vrei cu sad end da-mi un PM... am vazut deja cateva cu sad end... cried my heart out for good...
mi-am dat seama ca e anime dp ending... urla 'ANIME'... pe langa asta, si grafica era putin mai buna decat a variantelor europene, si personajele erau desenate cam tot asa... sa nu uitam de drama in jurul careia se invartea toata povestea... cate desene animate europene stiti voi asa?
Nu pot sa zic ca a fost un anime genial... ma uitam la el doar cand n-aveam ce face... dar n-a fost nici un gunoi... humm... cred ca i-as da un 8...