Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: HellO!
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Buna.. Am 14 ani si sunt din Oltenia; am multe hobby-uri precum desenul, scrisul, karate, in curand si skate (sper), anime-urile, ciondaneala cu colegii (lol).. dar nu destula energie sa ma tin serios de fiecare 37
Zodia e rac cu ascendent in leu si influente din fecioara, dragon de foc/caine de lemn, testoasa, ciocanitoare, ulm, albastrea, Anubis, cancer (ca zodie,lol), ghioaga taraneasca... si astfel cred ca am acoperit toate tipurile de horoscoape existente.
Anime-uri vizionate, daca e necesar: Naruto, Slayers, Elfen Lied, Bleach, Hellsing, Inuyasha, Sailor Moon, si etc. Am sa mai urmaresc si altele candva, cand ma va lasa trandaveala..
Era sa uit muzica preferata; in general ma balansez intre mai multe genuri, desi predomina metal-ul; urmeaza punk-ul, hip hop-ul si, in masuri mai mici, altele precum rock`n`rollul.. Nu scriu trupe pt ca oricum nu idolatrizez pe niciuna..
Restul datelor despre mine le veti deduce pe parcurs..
Ma bucur sa va cunosc si sper sa ma inteleg cu voi!
G`bye dudz!
hello
shika
Ma bucur ca mai e un racushor printre noi 4 .Banuiesc ca esti baiat(sper sa nu gresesc si de datat asta)
Sunt animeuri bune dar intrebarea mea e : death note nu ai vizionat ?Sad
cred ca iti place mult shikamaru 001_tongue yup mie imi place ca are parul mai lung 21
Iti urez bun venit pe zup si sper sa-ti faci multi prieteni4 !!!
btw:ma bucur ca nu esti manelist
Am planuit sa vizionez Death Note, dar lenea, din nou. Si pe Animax nu-l urmaresc pt. ca mereu uit. Daca ma pun pe treaba, il termin in 2 zile. Oricum am sa ma mai uit pana mor; am destui ani la dispozitie, cred.
Si te rog; nu imi place Shikamaru; nu-s gay 37
Mersi pt. urare, si nu-ti pune problema ca eu as fi manelar. Hell no.. Ii iau la caterinca de fiecare data cand am ocazia.. Nice to meet you, Misa!
Cha cha!Andrada Angeli a.k.a love_yuki_eiri la datorie!Welcome here,sa traiti!Nu ma baga in seama...asa sunt eu,zapacita.Revenind..iti place Naruto...super!Si mie!cu mine o sa te intelegi foarte bine...Inca o data Welcome,nice to meet you....have fun si spor la postat!Ja Ne!
Salut mai zapa mica (sau mare) ce esti tu si mersi de urare! ;) Ma bucur sa vad ca aveti spirit si sunteti de treaba; poate ma mai dezmortesc si yo un pic. Pai atunci, presupun ca ne mai intalnim pe forum, la alte discutii! Nice to meet everyone, again!
Sunt o zapa mai mare(am 16 ani).Revenind,...am o intrebare pentru tine:cum te cheama?Eu tot Shika iti zik...da vreau sa stiu001_tongue.Dezmortestete omule...e super aici21.Ja Ne.Pwp
Neah 65 Zi-mi decat Shika. Numele poate mi-l spun mai incolo.. Ne mai vedem pe forum. Cya!
bineinteles.. hop si eu! 4
bine ai venit, sa te distrezi,sa te acomodezi repede,sa te simti bine,sa-ti faci prieteni si alte cele ^.^

un anime reprezentativ?
O melodie preferata? ^.^
u wanna be my friend? 4
ce mai faci?001_tongue

yeah.. welcome again,have fun, happy posting no spam&co 4
Mersi de urare, Jigoku! Nu ma prea reprezinta niciun anime, dar am pata pe Naruto deocamdata, la fel cum o aveam pe Slayers acum cativa ani! Melodii preferate.. sunt destule. Nici nu prea stiu ce sa aleg. De facut fac bine, un pic somnoros; sa-mi fac teme, sa nu-mi fac.. Problematic 37 Si daca vrei sa fim prieteni, de ce nu? Poate o sa vorbim pe mess candva. Ne mai intalnim pe forum. G`bye!
URL de referinta