Pentru cei ce nu stiu ( mda... >.> ) de Laboratorul lui Dexter, pot sa il vizioneze pe youtube...
Unicele seriale intregi din cate am observat le-a pus NsAnEReGGaE, in direct, si in reluare.
Ce credeti despre acest desen ( sau un edit mai incolo >.> )?
Ai Ai....ce mai radeam la desenu asta.Relatia dintre cei doi frati era asa amuzanta...Dydy este tipul de fata pusa pe sotii...care intodeauna isi baga nasu unde nu trebuie.Geniul,Dexter,iubeste stiinta mai presus de orice.Mai am momente in care ma uit..si inca imi place.
mie imi placea si inca ma mai uit cand mai am timp
ma distrau cel mai mult cei doi frati: Dee Dee era tipul de fata hyperactiva si bagareata, extrovertita si prietenoasa....pe cand Dexter era contrariul: intotdeauna ocupat si in banca lui, introvertit si putin cam singuratic

erau ca Ying si Yang!
oricum nu o sa uit niciodata acest desen, este un clasic
Absolut genial

Ati observat cate desene pentru copii contin subtilitati "dubioase"...si inca multe?

Lesin de ras la fiecare episod
deci imi place tare mult desenu... mai ales de DeDe... imi place ca ii bolunda... asa mai sarita de pe fix...

imi place faza aia cu :
oare ce face acest buton??
sau faza ai...
dede: Buna draga frate... ce faci tu aici?
Dexter: Nimic , nimic, nimic nu e aici..
DedE...: nu fi un naiv...iubirea mea e una... ups... ami bine nu pun mana....

Nu cred ca e epsiod sa nu il fi vazut de el putin 10 ori

viata mea a fost CartoonNetwork si ince ma uit si acuma

pana mor ( fan CN absolut ) , Dexter e un super D.A de succes pacat ca nu or mai facut de mult timp episoade noi

si au bagat ot felul de desene noi

, Dexter ramane un clasic de succes si acuma . Pacat ca are putine personaje Dee Dee , Dexter , Mendark si maimuta aceste sunt personajele principale sa spun asa

.. oricum merita vizionat

mama mhia,ce ma radeam cand ma uitam cat efort punea
dexter ptr asi proteza laboratorul de sora lui aiurita si hiperactiva.
ptr mine,acest cartoon e unul dintre marile clasice