Animezup - forum manga si anime

Full Version: Shiva's stuff
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Shiva`sama ..Nu pot decat sa ma inclin in fata maiestriei tale XDD.

Really,sunt minunate ^ ^ .Peste cativa ani le vei avea probabil perfecte @.@ [Ok,nu exista perfectiunea dar cred ca tu daca vei continua in ritmul asta vei ajunge foarte aproape <3 ]

E adevarat ca desenul realist nu e excelent dar e primul asa ca nu te voi critica aspru .[Tho` i know you want that... ]

Flaw a spus o data ca tu vei ajunge o manga-ka .And i believe him ^__^ .Acum ca ai inceput sa faci si o manga pt Zup ..

P.S:Manga e foarte bine realizata xP .

Multa inspiratie in continuare > : D <

Chuu~
oh c'mon , I'm not that good ;_;

Time for some new stuff xD

# Chibis - e veche , dar inca o consider adorabila. Niciodata pana atunci nu imi iesise ceva asa de dragut <3

# My Own Experiment - macar parul mi-a iesit :\

# My Red Rose - eu numai am colorat. Schita este facuta de DragonRose.

# Wired - lineart facut de mine pentru toti cei dornici sa-si omoare vremea. Vrei sa-l colorezi? Coloreaza-l! Absolut ce culori vrei! yey!
*Evil laugh*

Saved all ya'r drawings xD

1. Chibis - hihi, as fi vrut sa si mai multa grija la aripile alea de liliac 39 in rest: Kawaii 001_tongue

2. My Own Experiment - w00t i'ma sooo happy i saw this drawing in real time when it was just drawed in pencil 8D, anyway... kinda ageea with ya... i wanted to see more work on the clothes...

3. My Red Rose - to lazy to coment this... i like it *had the energy to say that*

4. Wired - i wanna draw it... i'll get back to ya with more info after i molest opencanvas >.>
well shiva,
presupun ca stii deja,dar ti-o mai spun o data:
desenezi fantastic 8

imi place stilul tau in general,
iar la ultimele nu prea mai am de comentat,poate ceva mai multe detalii la colorat,umbre alea-alea..daca ma intelegi ^^"

in rest,spor la desenat si multa imaginatie ! >:D<
Sanq guys 8D

Nao time for new stuff. Lol a ajuns threadul pe pagina 2. 24 .

# Proud in Pink - Nici nu stiti cat demult am putut sa ma distrez colorand parul ala... Srsly 24

# ReWrite

# Dreva

# Rein & River - FUNKY COLORS FTW. Nu mi-au iesit asa de bine :\

# It's up to you - deci stiu de gat. E mult prea lung decat legea accepta.
Pages: 1 2
Reference URL's