Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Guess the anime screenshot
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Poate ca ar fi trebuit sa-l pun la jocuri, but it is quite anime-related, deci l-am pus aici.
Reguli:
-se poate pune un nou ss numai daca ai ghicit sau daca ti s-a dat voie
-asteptati confirmare
-daca ssul nu este ghicit in 2 zile, altcineva poate pune un nou ss, ca sa nu stea jocul pe loc
-se pot cere hinturi
-nu se pot pune decat screenshoturi; fara fan-arturi, gif-uri sau mai stiu eu ce
-no hentai, yaoi, yuri pls. Nu de alta, dar nu vrea nimeni ca jocul sa se transforme in 'guess the anime d*ck' *scratches chin*
Deci incep eu cu ceva usor:

Guess away~
O a fost greu 24 Raspunsul meu: D-gray Man [ai in fata o fana infocata a mangaului ,deci cum sa nu-l recunosc pe Cross ? ].

Eu sunt de parere ca threadul ar trebui sa fie la 'forum games' ,ca nu trebuie sa raspunzi in mii de randuri, deci devine joc de forum intre useri.
But ofc, D Grayman it is XD[thought of using an uber easy one for starters] Ur turn, Shiva-chan xD
[Cat despre mutatul la games, ur call, l-am pus aici ptr ca pe majoritatea forumurilor l-am vazut aici]
Lasa-l aici, ca are totusi legatura cu animeurile!
Deci, Shiva, nu pui screenshot?
Oke ,my turn:

Scz ,dar nu aveam alt anime in minte/la indemana .
Princess Princess. That's definatelly Mikoto in his printess outfit 21 mult prea funny anime-ul 4
Deci nu-s singura care a vazut pana la capat animeul 4 Ai avut dreptate ReeN,e princess princess. Acuma pune tu un screeshot!
ceva teoretic usor:

is it easy?
Dennou Coil? Or something like that?
nope ... need hint? inca un ss ^^

topic died >.> it was Interlude as puna altcineva ss dar mai usor k va muri din nou ... though my ss was easy..
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinta