E vorba de medie.
Eu am votat 1 sau 2. Nu-mi place sa vad multe odata... de asta prefer ongoing-urile care ma forteaza sa ma opresc. Si mai e si lipsa de timp.
Am vazut si unele serii foarte repede, insa astea sunt exceptii. O singura data am vazut o serie intreaga intr-o singura zi, Xenosaga.
Uhm...Nu am o medie per zi....Am perioade de timp cand nu ma uit cu saptamanile la nici un episod din vre-un anime,si zile cand ma inchid in casa doar pentru a urmari cate o serie.Nu am niciodata un nr stabilit de inainte,de episoade.De obicei,cand ma pun pe o serie,nu ma las pana nu o dau gata.
Am votat intre 5-10 episoade....mai mule in nici un caz...

Buna intrebare

Eu ma uit cam la 3 sau 4 ,asa am votat .Uneori ma tampesc si ajung sa vad 7 pe zi sau mai mult. Motivul: lipsa de timp si viteza mica la download T.T [nu radeti] . Programul ar veni cam asa: 2 dimineata si seara 1 sau 2 .
Deci, eu inafara de animeurile de la tel, nu prea urmaresc ^^"", daca ar fi sa fac o media la cate vad pe zi, ar veni cam 0.5 . Si singura serie pe care am vazut-o pe PC ( intr-o zi oO ), a fost Air TV.
Nici nu prea am timp sa urmaresc...
Dar am votat 1-2 ^^"" ( inainte sa vad optiunea *nu vad in fiecare zi* )
Zbyee!!...
O medie...pai sa ma gandesc....astazi am vizionat 12 episoade din Naruto...si inca trei sau patru din alt anime.Dar nu vad in fiecare zi.Insa cand sunt plictisita..si nu ies afara...intru frumos pe un site..si vizionez Naruto(si asa st abea la episode 134).Dar votez 5-10.Ja'
pai...depinde...la tv vad cam 2-kiddy grade si yu-gi-oh, dar, daca le iau in calcul si pe cele de pe net, cam 8-9...adica vreo 2 din kiddy grade si el hazzard si restu din slayers
De cand lucrez nu mai am timp sa prea vad animeuri dar in vacantze si inainte de a lucra pot spune ca vedeam intre 4 si 10 ep pe zi.
eu am votat intre 5-10...cam atatea obishnuiesc sa vizionesc, dar sunt zile in care ma uit la peste 20-25 pe net si la tv

...chiar daca am bacu anu asta, tot am timp sa ma uit si la anime-uri pe langa rezolvare unor variante XD
Am votat 5-10...c-am atatea episoade vad pe zi...
Asta daca am si alceva de lucru...dar in weekenduri si vacante mai vizionez serii intregi...totusi nu tot timpul
recordul meu personal ar fi de 50 de episoade...chiar in noaptea de revelion dintre 2007-2008...dupa artificii m-am pus la calculator si m-am uitat la Blood+

...
Hehe, in medie vad peste 10... dar ca sa fiu sincera daca am un weekend liber si nu ies afara (dif motive) pot sa vad un anime de 50 de ep, deci ar veni 25 sambata si 25 duminica... desigur nu se intampla intotdeauna asa, adica vad in jur de 16-20...

Si da sunt zuza... stiu ca vad prea multe intr-o zi, dar in timpul saptamanii (damn school) nu apuc decat sa citesc manga...