Animezup - forum manga si anime

Full Version: Cate Episoade De Anime Vezi, In Medie, Pe Zi?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Pai...eu am votat intre 5 si 10...deoarece ma uit si pe net cand pot la [pokemon, digimon episoadele noi din naruto shippuden cand apar, death note....si la astea ma uit din cand in cand]...iar celelalte ca sa fie chiar in medie de intre 5 si 10...ma uit pe AnimaX la Jigoku Soujo, Digimon Tamers, Gallery Fake, Povesti cu fantome, Spirala, Yu Yu Hakusho...etc...4
cam asa vizionez eu39?...dar depinde...ca au fost zile in care vizionam si 20 de episoade21...adica...atunci cand inca nu terminasem naruto si ma uitam pe net...oricum...inca mai am multe animeuri de terminat8
Eu am ales intre 5 si 10. Deoarece de exemplu pe animax ma uit intro zi la 4 episoade (din animeuri diferite) si dupa aceea ma mai uit si pe jetix la vreo 2-3, deci trec peste 5. Insa nu tot timpul e asa, depinde de timp, de cum am chef, si de ce este la televizor.Pot vedea si doar 2-3 episoade sau chiar 1-2.Insa cateodata ma mai uit si pe net la diferite episoade...
Deci votul meu merge la "intre 5 si 10" episoade.
well o.O' nu ma uit chiar zilnic la anime-uri dar si cand ma apuca toata ziua numai asta fac n_n'' adica uneori ma uit la anime-uri care au numai 12-13 episoade, atunci vad un anime intreg intr-o zi. Dar daca se intampla sa incep sa urmaresc o serie mai lunga atunci ma uit la maxim 3-4 pentru ca nu prea am timp toata ziua. Anyway am votat "nu vad in fiecare zi" pentru ca se intampla sa treaca si o saptamana doua si sa nu ma uit la nici un episod.
T___T" din pacate am luat un virus cumplit ... se cheama lene acuta ... si e atat de acuta incat nici la anime-uri nu ma mai uit inainte ...
Inainte de aceasta boala tragica pentru mine ... faceam maratoane la anime-uri 4 vedeam de la primul pana la ultimul episod fara pauza ( bine doar pentru calls of nature 21 ) de credea mama ca m-am lipit de scaun 24

Acum , abia daca vad 2-3 maxim 4 episoade pe zi T___T si mi se pare putin ... dar deh , lenea a fost contagioasa =___="" ... dar acum incepe scoala si imi revin 21
Eu vad in jur de 3-4 pe zi ... Ma rog, defapt noaptea ...
Dupa 12, cand ma pun ai mei sa fac nani, pun animeurile pe laptop si le vad asa ...
Da' sunt zile cand vad mai multe pe PC..
o_O...pai sa vedem....dimineatza intru pe odc si imi downloadez cam 3-4 animeuri(ca sa am ce vedea la pranz-pt mine defapt animeurile=food*le am in functie de cele 3 mese ale zilei)...dar de multe ori nu reusesc sa iau decat 1 sau 2 animeuri*pt k e vitezza mica[nu radetzi]....apooii ma mai uit la naruto shippunden sau naruto manga pe net...[asta fiind meniul de dimineata4]....pe la pranz 2-3 anime[usoare...si putzine k sa nu ma ingrash]....si seara......vreo 3 anime 4 ...[asta daca nu citesc vreun fic ceva__^]...>.< eu am votat intre 5 si 10 anime pe zi...*bineinteles22...mai sunt si zile in care ma uit doar la 2-3 anime pe zi...iar knd e scoala[fuck school]apuc sa ma uit doar la naruto manga...sa ma uit la un episod din vampire knight sau citesc un fic!!![mda...atunci kiar k sunt la cura de slabire cu animeuril21)....]....deci..cam asta e media pe zi44

ja'!
In general vad cam 5-10 episoade pe zi,mai ales daca imi place si animeul.Din pacate,in ultima vreme m-am cam lasat pagubasa ptr ca m-a cuprins febra lenii XD Oricum,toate animeurile de care m-am apucat de curand sunt on-going iar eu urasc asta ptr ca ma obliga sa ma opresc cand vor ei din vizionat nu cand vreau eu.Asa ca am preferat sa astept sa apara toate episoadele ca sa le vad cum imi place mie. n.n'
Well... as fi ipocrit sa spun ca vizionez episoade anime in fiecare zi, pentru ca nu e asa.
In general, ma uit la anime in weekend-uri sau cand sunt stresat... ma ajuta sa ma relaxez, sa ma desprind de lume... la mine e ceva in genul... imi vine pofta de anime si ma uit cate 10-15 episoade, dupa asta... nu mai am niciun chef... nu-mi vine pofta o perioada lunga, stiu, e cam... ciudat pot sa zic asa, daca ma apuc de un anime, ma uit la el ca am pofta nu ca hai sa ma uit la tot astazi... desi in ultima perioada am inceput sa ma dau pe manga din cauza lipsei de timp, mai ales ca au fost si tezele unice, antrenamente and stuff... mai bine citesc oricum manga in 2 minute decat sa vizionez un episod in 24, bineinteles... ca anime-ul nu se compara dar pentru unii e mai favorabil sa citeasca manga 001_tongue
Hmm nici eu nu ma uit in fiecare zi .. ^___^ dar cand am timp liber si nu am ce face .... ma uit la anime .. de obicei daca este un anime gen bleach ma uit la 10-14 ep 8 dar daca este unul plictisitor ma uit la 4-6 22
eu vad cam 3-4 ep. pe zi, dar sunt zile cand vad mai multe episoade sau sunt zile cand vad mai putine depinde de cat de ocupata sunt in acea zi.
in general recuperez in weekend. incerc sa vad cat mai multe pentru ca am foarte multe de recuperat.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's