acum vad doar 1 sau 2 in timpul saptamanii si 3 sau 4 in weekend

s'au dus vremurile bune knd vedeam serii intregi

acum am de invatat...insa recuperez in vacante sau in perioadele de practica

singurica acasa sau cu o prietena ne luam multa mancare si bautura si facem maraton de dimineata pana a 2'a zi de dimineata

pai nu pot spune ca am un numar stabil de episoade anime pe care le vad intr-o zi....am momente si momente...de ex azi am vazut 7 episoade de la 7 anime-uri diferite....miercuri am vazut o serie intreaga de 26 de ep... alteori nu ma uit la nici un ep...deci nu pot spune sus si tare ca azi ma uit la atatea episoade

eu vad in jur de 9-10 seara dar uneori vad 0....deci nu am un numar stabil, ceva in genul unui tabiet
Pai...daca ar fi sa fac un calcul cred ca mi-ar lua o zi intreaga deoarece programul meu e imprevizibil.
De obicei vad cam 2-3 episoade dintr-un anime cand ma-ntorc de la scoala(asta in timpul saptamanii).Dar uneori stau prea mult la scoala de muzica si nu apuc sa vad decat vreunul, alteori stau PREA mult si nu mai apuc nici sa-mi fac temele, ateori raman cu ochii-n calculator 2 ore ca sa vad in jur de 5 episoade, dupa care pauza si alte 2 ore.
Dar ca sa fac o medie voi spune 1-2 episoade pe zi(ce nu apuc sa vad este compensat in vacante cand ajung si la 15 episoare pe zi....de fapt asta a fost maximum si nu vreau sa se repete, ma aleg cu dureri de cap)
Eu nu ma uit in fiecare zi la anime....dar a fost o perioada(cam acum 2 luni)in care am vazut intro saptamana 3 animeuri:Death note,Chobits si D.n. Angel.....dar dupa asta a venit o pauza...nu mai mam uitat la anime vreo 2 saptamani.....si recent am vazut shakugan no shana amandoua sezoane in 2 zile....

...acuma fac o pauza de cateva zile..

de obicei cam 5 episoade pe zi.....dar depinde de anime...
depinde.Nu am o medie pe zi,dar nu trece vreo zi sa nu vad macar un episod dintr-un anime.De obikei o medie intre 4-5,dar sunt si zile in care ma pliktisesec si atunki urmaresc 10-11 depinde...

depinde mult de starea mea de spirit...am vazut si 16 pe zi si nici unul

....media e 6-8 [asa mi-am propus de ceva timp si merge

nihaha...]in prezent mi-am propus [desi nu stiu dak voi putea]sa vad un anime pe zi[anime mik de 6-13 episoade]....
depinde

Depinde de timpul pe care il am. Pot vedea si un anime cu mai multe episoade (30-35 episoade) sau un anime mai mic (10-15 episoade). Dar acum, pentru ca am ceva probleme cu ochii, doar cate 10-11 episoade sau chiar deloc.
Nu ma uit zilnic la animeuri,sunt zile in care chiar nu ma ating de telecomanda de la televizor,avand alte lucruri de facut,dar sunt unele zile in care nu am nimic de facut,in afara de vizualizarea a catorva episoade din animeuri [traiasca(,)computerul!]
Deci,am votat ''nu vad in fiecare zi''.
hmmm....depinde...daca am chef ma uit si la cate 2-3 serii de anime o data (fiecare serie a cate 12-13 episoade)

... plus ca mai ma uit si la vreun OVA sau 2 ... depinde si cat de plictisita sunt ...

... uneori nu ma uit deloc ... si atunci cand nu ma uit la anime seara daca ma plictisesc ma uit pe Jetix la Naruto (care acele episoade leam vazut de nenumarate ori yo sunt mai inainte cu episoadele decat ei) .... hehe ... si yo am votat cu peste 10 episoade/zi! ... XD