Am mai multe clanuri preferate,asa c ano sa fac un top:
Uchiha-puternic,au tehnica aceea puternica,sharingan,sunt renumiti pt puterea si maiestria lor,si desi a fost masacrul acela,mai sunt cativa membri care reprezinta clanul
Hyuuga-puternici,auo buna strategie,folosesc byakuganul,cu care au un avataj in fata adversarului,si pot vedea punctele de chackra,ceea ce le da un avataj ca sa vada unde poate sal loveasca.
Nara-,mi se par eun clan puternic,desi sunt foarte lenesi,sunt foarte inteligenti si au o strategie buna in lupta

Aburame-puternici,sunt foarte misteriosi,mai ales in lupta cand folosesc insectele nustii la ce sa te astepti,te iau prin surprindere

pai clanurile mele referate sunt:
clanul uchiha-imi place pentru ca are sharingan si este un clan foarte puternic
clanul senju-pentru ca este un clan si mai puternic deact clanul uchiha si ca el si clanul uchiha au format konoha
atata
[
ale mele sunt :
1)Uchiha[pt ca sunt puternici si mi se pare cel mai atre clan ]
2)Hiuuga [ imi plac membri lui ]
3)Nara [ pentru ca sunt inteligenti si au o strategie buna in lupta

Pai mie imi plac urmatoarele clanuri:
Clanul Nara: Imi place foarte mult deoarece, ei pot controla umbra lor si asta e super tare. Au strategi de lupta, si sunt inteligenti.
Clanul Hyuuga: Este un clan interesant, are doua ramuri, au niste tehnici foarte bune. Byakuganul este o tehnica foarte puternica, cu ea poti vedea punctele chakrei si poti vedea 360 de grade.
Uchiha: A fost unul dintre principalele clanuri, dar din motive intemeiate a fost distrus. Are un kekegenkai puternic, si nu il poate copia nimeni.
clanul meu preferat este clanul uchiha deoarece are sharinganul care poate copia orice jutsu fiind si unul dintre cele mai puternice clanuri un alt motiv ar fi si acela ca sasuke face parte din clan iar el este preferatul meu.imi mai place si clanul ar carui keke ghenkay este rineganul pentru ca este cel mai puternic jutsu si poate distruge sau salva lumea
bhay Shi`Kamaru ...aduc si eu Raid

))))[bestiala faza]...nu-mi plc insectele
I.Clanu Hyuuga-aici idem ceilalti;)
II.Clanu din care face parte Haku...pt k oglinziile alea din gheata sau ce is sunt bestiale[vad k cuv asta se foloseste des p aici

]
III.:-?Clanu Nara-Plashe Shikamaru...si poate pe acelasi loc clanu Inuzuka
sa vedem....
1. Clanu Uchiha - the sexiest dark I've ever seen [from naruto] si faptu ca a disparut.....aproape[i'm such a bad girl!!]
2. Clanu Hyuuga - nu ma intrebati de ce...poate ca sunt puternici si imi place asta....
3. Clanu Nara - No hai ca astia is mai normali...[imi plac deoarece shikamaru seamana a little cu mine...destept si lenes]
1. Clanul Hyuuga- deoarece imi place foarte mult de Hinata si mi-as fi dorit sa fiu sora ei , si clanul acesta mi se pare foarte puternic , deci clanul hyuuga pt mn e mereu number 1!!
2.Clanul Uchiha - deoarece il iubesc pe Sasuke

ohhhh mi-ar placea sa ma marit cu el