Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: GTA San Andreas
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Ce credeti depsre acest joc?
Mie personal harta mi se pare super, deaorece e foarte mare @_@ ( parca ). Dar in rest misiunile nu sunt prea grozave, si ala ( adica cel pe care il jucam ) arata foarte urat 001_huh . Dar in schimb sunt o multime de coduri ( coade ).
Este un joc cam de nota 8.
Voi ce parere aveti?
pai mie mi-a placut...este un joc destul de complex si iti ia foarte mult ca sa il termini(lucru pe care nu am reusit sa il fac 21)....nu prea am dat atentie faptului ca omul cu,care joci e negru datorita faptului ca am scos de pe net diferite skin-uri atat pt masini cat si pt caracter....si pana la urma schnimbam pe ele mai repede decat schimbi hartia igienica21 cat despre coduri sunt destul de folositoare daca de ex nu doresti sa astepti pana il faci pe caracter sa isi dezvolte mushii sau sa fie fat....sau sa scapi de politie ...etc....

ca sa ii dau o nota s-ar situa undeva intre 8-9 ca sa fiu mai precis cred ca un 8,55
eu ii dau nota 9,78 pentru ca este prea mare si nu-l pot trage pe cd.sper sa-l iau intr-o zi ca sunt niste nivele super acolo.mai ales cand trebuie sa il omori pe bigfoot.dar pentru ca jocul este prea mare si are prea multe nivele ii dau 9,78
Off , neji , un joc nu se noteaza dupa cat de mare .
Citeste regulile mai cu atentie , pentru a intelege ce e spam-ul.
ToRnAdO
mie mi se pare un joc destul de bun , dar dupa ce termini misiuni te plictisesti...(cel putin eu ma plictisesc...) asa ca ii dau un 8/10 , bun dar nu destul de bun
Hmm nu le prea am eu cu jocurile de genul asta dar acesta imi place, desi nici nu am apucat sa-l termin o.O'''' oricum e destul de dragut jocul n_n' dar la un moment dat te mai si plictisesti z.z oricum intr-o zi am stat si noaptea sa joc @_@ deci eram obsedata de jocul asta oricum sa-i dau o nota, cred ca ar fi undeva intre 9 si 10 n_n'
O,topic despre San Andreas...Nu am mai ras la un joc cat am ras la acesta...Am sarit cativa metri in sus,am zburat cu elicopterul,am inotat,am ''cazut'' cu parasuta de pe cladiri,am omorat cetateni nevinovati,am mers cu bicicleta(preferata mea,niciodata nu ia foc),dar cel mai important,am terminat jocul...I`m a lil` cheater,dar tot am terminat si fara coduri toate misiunile(mi`a interzis unchiul meu sa mai joc cu[,] coduri).
I`as da,totusi,9.95,pentru ca se scapa foarte greu de politisti.
URL de referinta