Ok...am vazut ca parerile sunt impartite in privinta acestor doua Mew Mew.Renee Roberts are ADN-ul combinat cu cel al lupui gri,in timp ce zoey are infiltrat ADN-ul pisici salbatice Iriomote.In ciuda faptului ca Zoey e curtata de toti,Renee e tipa serioasa,cu picioarele pe pamant.Prima oara,le considera pe cel din echipa Mew Mew niste ciudate....si este cel mai greu de convins sa li se alature.In final,aceasta le ajuta....si daca ma gandesc bine,ea le scoate din incurcaturi.Intodeauna le da sfaturi.Zoey foloseste Clopotelul de Capsuna (care ulterior devine Clopotul de Trandafiri..si dupa Sceptru de capsuna)...in schimb Renee foloseste Pumnalul Mov...ce se comporta ca un bici.Dintre cele doua...yo o aleg pe Renee Roberts.Mi-a placut de ea de cand a aparut in anime.voi?
tot pe Renee o aleg si eu pentru ca e aceiasi zodie ca mine (sagetator) <pls dati-mi in cap daca am mai zis asta>, e o tipa super si ii place sa cante si sa danseze, dar, spre deosebire de mine, ea e talentata

)))
si Zoey e simpatica si amuzanta *Miau* dar totusi Renee ramane ;)
Dintre cele doua o laeg pe Zoey, pentru ca chiar daca Renne este mai buna la dans, la voce, la atitudine, si arma ei este mai buna, Zoey tot conducatoarea echipei ramane, si ea da lovitura finala. Are acel ceva ce o face sa nu se dea batuta niciodata, si uneori e verry funny ^^. Zbyee!!...
Desi multi o aleg pe Renne eu o aleg pe Zoey pt ca e draguta, amuzanta,energica, simpatica, este putin cam zapacita si este pisica, iar eu ador pisicile. Imi place atitunea ei si ca ii pasa de cei din jur. Deci Zoey e preferata mea.

Renee !!
de ce?
pentru ca e calma,tacuta,calculata,frumoasa.
Imi place ca se poate imparti intre cariera ei,cafenea si activitatile echipei.
Se mobilizeaza repede in cazuri de urgenta si nu pune multe intrebari,pentru ca deduce singura care e treaba.
Zoey e mai ametita si mai zvapaiata,nu ma omor dupa personajele ca ea,cand eram mai mica stiu ca imi placea,dar acum Renee mi se pare cea mai tare
Regret, dar chiar nu ma pot hotari intre ele doua...
Caracterul lui Renee imi place, dar nu se poate tot timpu sa te comporti ca ea..
La fel si la Zoey...imi place caracterul ei,dar nu se poate tot timpul sa te comporti ca ea...Mi-ar placea cineva cu un caracter intre ele doua

Insa Renee e si ingamfata uneori....deci nu stiu...dar nu ma prea poto hotari intre ele...