Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: A-Camp
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.

A.L.O. prezinta:
A-CAMP
Tabara pentru fani anime/manga

A-Camp, va ofera posibilitatea sa petreceti o saptamana in compania altor oameni implicati si sustinatori ai culturii japoneze si a curentelor manga, anime, cosplay, j-rock, j-pop, j-movies.

Va asteapta:
Proiectii anime, documentare, concerte, filme. Tutoriale, AMV-uri…
Ateliere de desen, origami, caligrafie, paper-toys, stencils…
Concursuri inedite,
Drumetii prin Muntii Bucegi
Petreceri, Karaoke
Trupe si solisti invitati

Veti avea oportunitatea sa socializati cu alti fani din comunitatile nationale (Iasi, Brasov, Cluj, Bucuresti, Sibiu, Galti, Oradea, Arad, Timisoara…)

Vom fi cazati in Judetul Dambovita la 8 km de localitatea Pietrosita la Centrul de agrement CĂPRIOARA in perioada 11-17 august.

Locurile sunt limitate :140 de locuri si se merge pe ideea primul inscris primul servit.
Conditii de cazare:
• Vila Centrală, cu 5 camere de 4 şi 8 locuri
• Vila 5, cu 9 camere de 2, 6 şi 8 locuri
• Vila 6, cu 8 camere de 2, 5, 7 şi 8 locuri
• Vila 7, cu 6 camere de 2, 3, 6, 8 şi 9 locuri
• Grupurile sanitare sunt comune, adica la fiecare 2-3 camere este un grup sanitar.
Dotări suplimentare:
• Esplanade amenajate pentru jocuri de agrement
• Mese de biliard, tenis, şah
• Sală de mese cu o capacitate de 120 locuri
• Discotecă
• TV color şi antenă parabolică
• Minimarchet
Cazarea si masa (include micul dejun, pranzul, cina) per 6 zile va costa 365 lei, aici se mai adauga costurile de transport (suportate tot de voi) si ce bani va mai luati in plus, pentru ulterioare cumparaturi in timpul taberei.
Nice.... Il fac sticky pe perioada in care e de actualitate acest anunt!
Mersi flaw, te intereseaza sa vii? I'll show u my comics collection. 21
Prima data nici macar nu am citit cu atentie topicul. Adica am vazut... "tabara pt fanii anime", nice, poate sunt persoane interesate, imi place initiativa, il fac sticky. Acum insa, ca tot m-ai intrebat... si tot e in perioada vacantei de vara... nu stiu ce sa zic. 39
Singur nu vin 100% 21 Nu prea am chef de asa ceva... Dar daca ar mai veni o anumita persoana cu mine... cine stie 39 M-ai pus pe ganduri!
Sa vedem ce ar zice si ea, si parintii ei... Sa ma apuc sa imi pun bani deoparte 4
Exista un termen limita pana la care trebuie sa platesti/faci rezervari?
Sunt totusi foarte mici sansele sa vin dar cine stie... nu pot spune ca nu ar fi interesant.
Da, bineinteles vin si eu cu prietena, te inteleg perfect. Avem camere si de doau persoane. Vom reveni cu detalii cu data exacta pana cand trebuie facute rezervarile.
daca nu ma insel , am fost saptamana trecuta pe acolo...
Interesanta tabara , dar nu cred ca o sa am ce face pe acolo , gandindu-ma ca nu o sa intalnesc oameni pe acolo , cu o varsta ca a mea sau un pic mai mare cu care chiar pot tine o discutie normala !
In al doilea rand , 6 zile , nici nu cred ca o sa pot sta , iar eu nu am carnet de sofer , sa ma intorc inapoi...
In al treilea rand : cum crezi ca o conving pe ea , sa vina cu mine , in momentul in care nu este o fana prea mare anime , ea vazand doar vreo 10 , dar macar nu are o problema cu fanii anime.
In al patrulea rand , au console cu jocuri 21 , sincer , daca vine si flaw poate putem strica consolele 001_tongue

Quote:
daca nu ma insel , am fost saptamana trecuta pe acolo...
Interesanta tabara , dar nu cred ca o sa am ce face pe acolo , gandindu-ma ca nu o sa intalnesc oameni pe acolo , cu o varsta ca a mea sau un pic mai mare cu care chiar pot tine o discutie normala !
In al doilea rand , 6 zile , nici nu cred ca o sa pot sta , iar eu nu am carnet de sofer , sa ma intorc inapoi...
In al treilea rand : cum crezi ca o conving pe ea , sa vina cu mine , in momentul in care nu este o fana prea mare anime , ea vazand doar vreo 10 , dar macar nu are o problema cu fanii anime.
In al patrulea rand , au console cu jocuri 21 , sincer , daca vine si flaw poate putem strica consolele

Get a grip! Calm down first!

Vrei un exemplu negativ? Prietena mea nu a vazut nici un anime, si cel mai probabil vine, asa ca e vba daca vrea sa petreaca o saptamana cu tine la munte, asa se pune problema in fond, si e o tabara de socializare, vin si oameni normali. 21 Adica are cu cine sa stea, nu-ti imagina 140 de persoane imbracate ca naruto ca nu asta o sa fie.

Depinde cati ani ai, o sa fie de toate varstele, si mari si mijlocii si foarte mari. Limita de varsta e 16 ani, asa ca n-o sa aveti de a face cu neinitiati.

Cat despre stat 6 zile, nu vad care i problema, oricum in prima ajungi... si te cazezi bei un suc/bere si s-a dus.

Pey eu fac 19 ani pe 7 (adik intr'o saptamana) e bine? 21
Chiar mi'ar placea sa vin si daca nu intervine nimic vin sigur 4
E un mod bun de a ma relaxa dupa bac si suna destul de interesant so...de ce nu?
Unde trebuie sa ma inscriu?
Limita de varsta e 16 ani? darn it >.< Si eu mai am un an pana atunci... Plus ca oricum nu puteam veni ,am banchetul atunci... Sincer mi-ar fi placut ,dar n-a fost sa fie..

V urez din tot sufletul o distractie placuta si vreau sa vad poze xD
Bubbles, e bine. Smile Momentan astepti, o sa postam de luni in colo detalii cu privire la inscriere si alte chestii de genul. Speram si poze.

Shiva, sorry, nu iti fa griji in schimb o sa fie si o a doua editie sigur, deci acolo probabil ca vei putea ajunge. Smile
Pagini: 1 2
URL de referinta