Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Cel mai prost d.a. Jetix
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Cel mai prost d.a. Jetix. Astept parerile voastre.
cel mai prost desen jetix dupa ar fi ....daca il mai stiti dennis , pericol public iar de acum familia tofu cea mai mare porcarie cat de ecologist sa fie omu da aia au intrecut orice limita
Super Robot Monkey Team Hyper Force Go ~ Pai nush daca chiar ar fi foarte prost insa mie nu mi'a placut deloc ..dupa primul episod nu m'am mai uitat ever la el si nici nu o voi face ^^'
Capitanul Flamingo ~ mi'se pare cam copilaros si cam boring but heh that's ..doar opinia mea .
Numai un episod din iggy arbuckle sa vizionati si o sa va dati seama ce stupid este. Deci are o actiune de spart borcane si o coloana sonorica de spart capace . Un desen foarte prost schitat niste personaje carora le-as atribui cuvantul penibil cu cea mai mare indulgenta . Nu vi-l recomand...deloc . Si app HAI Super Robot Monkey Team Hyper Force Go 001_tongue
Da. Si mie mi se pare foarte prost Iggy Airbuckle. Nu am privit decat 5 min dintr-un episod. Atat am rezistat.
Cel mai prost ii pucca.... vai nu imi place deloc..prea scurt si is niste actiuni tampite si nu intelegi nimic... a da teitei lor minunati si mos craciun care aduce cadouri vara... enervant.. pre evervant... nici macar la soramea nu ii place... in fine../
zby...
Hmm....desene animate de prost gust....poy sa ma gandesc:Iggy Airbuckle(nu il suport),Pucca(rectific...asta e cel mai tampit desen!!Pe cuvantu meu de inteleg ceva...si in plus...Pucca aia nici nu vorbeste22).
Super Robot Monkey Team Hyper Force Go - este cae mai mare prostie din univers este o mare porcarie creata de un idiot ce a avut iddea pentru acest desene stupid

p.s ToRnAdO !!!!! Familya Tofu este super dc nu itzi place?[post unit]Wow nu va place unora Iggy Arbukle...frate mi-e imi place mi se pare super mijto
Toate?
In afara de Andy,Spioanele si inca vre-o 2 mai normale, restul sunt mari porcarii. Se mai intreaba lumea de ce se prostesc copii.
Are dreptate Andreea. Inainte (cand era fox kids)... erau multe desene, absolut superbe.
Pagini: 1 2 3
URL de referinta