Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Agatha Christie
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Am auzit acum ceav timp de ea, se pare ca e destul de cunoscuta. Stiu ca a scris romane politiste si am auzit ca sunt destul de interesante, asa ca m-am gandit ca as putea sa incep si eu sa le citesc.
Ce ziceti, merita sa ii citesti romanele?
merita te asigur eu.
cartile ei sunt demne de cartea recordurilor nu numai prin faptul ca sau vandut in mai mult de 100 de mii de exemplare fiind la fel de cautate ca si cartile lui shakespeare
-pe romanele ei sau creat jocuri hidden objects super faine in 3/4 seri destul de realiste
+ filme destul de interesante
cel mai mult mia placut INVESTIGATIILE LUI Poirot.serialul e superb .sunt mistere peste mistere rezolvate ... e super tare
si mia mai placut 13 PROBLEME .un serial de 13 episoade scurte.
eu zik ca merita sa citesti.iar daca reusesti sa prinzi si serialele.de obicei sunt difuzate pe hallmark sau pro tv 001_tongue
39 Am citit cateva carti, mama are o colectie intreaga. Cea care mi-a ramas in minte a fost 'Cei cinci purcelusi'. Am citit-o ca titlul ma crapa de ras 001_tongue
Dar povestea a fost foarte interesanta, chiar m-am inspirat din ea pt numele unor personaje originale [exemplu: Amyas 9 ] .
Si mie imi place foarte mult Agatha Christie, are un stil foarte original de a scrie. Reuseste practic sa te tina in suspans pana la ultimul capitol...daca ii plac cartile politiste iti recomand sa le citesti pe ale ei Smile
URL de referinta