Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Propunere
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Ma gandeam ca forumul nou despre japonia sa aiba si o sectuiune de limba japoneza unde, cei ce stiu cat de cat japoneza sa vb in japoneza. Stiu ce veti spune ca nu avem tastaturi japoneze. Ei bine nu la asta m-am referit, ci la scris in japoneza cu caractele noastre. Cum sunt de ex cuvintele in japponeza de la "mic dictionar roman-japonez"
Ooo da....pai yo personal,inafara de 20 de cuvinte...nu stiu.Si nici pe alea nu le leg bine intre ele.Acum faza cu dictionarul.Cand alcatuiesti o rpopozitie...trebuie sa faci anumite acorduri,nu?Ceea ce noi nu vom face...avand in vedere experinta noastra cu aceasta limba21.
Da, love_yuki_eiri are dreptate ^^"". dar poate daca exista aici cativa care stiu cat de cat japoneza, atunci nu vad de ce nu ( pentru aceia ). Si, daca s-ar pune mai multe lucruri legate de gramatica la Sa invatam japoneza impreuna!, si mai multe verbe la Mini-dictionar, ar fi chiar o idee grozava 4.
Zbyee!!...
Ar fi o idee ,dar problema e ca majoritatea abia legam 2 vorbe in japoneza 24
Dar ca sa vedem cam cati ar putea vorbi, poate fi deschis un thread aici,la sectiunea 'Japonia'. Nu vad care ar fi problema 4
URL de referinta