Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Yusuke vs. Hiei
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pe cine alegeti ditre cei doi? Yusuke, are ca tata unul din conducatorii lumii de apoi, l-a invins pe yomi, pe Toguro si pe multi altii, e puternic, dar putin ( cam ) impulsiv. Hiei, a avut o copilarie nefericita, a crescut fara sa stie ca are o sora care il cauta, si-a perfectionat stilul de lupta, este rece, distant, de asemenea puternic, nu renunta usor.
Eu il aleg pe Hiei deoarece nu prea imi palce arma lui Yusuke, si nici cum se comporta >.<.
Pe care alegeti dintre cei doi?
yusuke vs hiei...pai yusuke este mai distrat pe cand hiei este un personaj rece ...sunt doua personaje diferite...eu il aleg pe hiei deoarece mi se pare trista povestea sa din copilarie este puternic si stie sa-si ascunda bine sentimentele este si calm pe cand yusuke (vorba lu` fleeting ray)este prea inpusiv...isi pierde rabdarea repede dar desi este personajul principal si cel mai puternic dintre baieti nu ma atrage asha de mult ^_^ deci ramane hiei 001_tongue
Hmm...grea alegere, dar il aleg pe Yusuke, desi kokuryuha lui Hiei e bestiala, eu ii evaluez din puct de vedere al calitatilor de lupta iar la acest capitol Yusuke e superior lui Hiei. 001_tongue
URL de referinta